Отговори
# 30
  • Другата България
Скрит текст:
Аз почти се бях отказала да гледам сезона, заради деня на излъчване /ако е понеделник/, но ако наистина Азис е в журЕто ще размисля.
Харесвам го, защото умее да прави шоу, а и също смятам, че ще има съспенс между него и Фънки.
А и щом/ако той ще журира, току виж и някой от неговия жанр е сред участниците.
Да се самоцитирам.

Излезе инфо - засега е в “жълт сайт“, тъй че няма да давам линк, за участие на Емилия и някой си Иво Димчев /признавам си, че го чувам за първи път и нямам идея кой е той/.
Разбира се, това може да се окаже “партенка“.

# 31
Мери, погледнах кой е този Иво Димчев. И хич не съм очарована. Дано е партенка.

# 32
  • Другата България
Да, аз затова не слагам линкове, защото сайта е много....клюкарски.
Ама то и за Азис първо в такъв сайт излезе....
Мисля тепърва ще има такива слухове и предположения, пък все нещо ще налучкат.

# 33
Те тия слухове не идват от нищото. Ще излезе накрая вярно. Иво Димчев аз не го харесвам, макар и малко съм гледала интервюта с него. И творчеството му не е моето. Нещо ми се върти в главата за някаква песен за баницата.

# 34
  • Sofia
Аз искам Деян Неделчев да участва.

# 35
  • Враца
Ауууу, ако е истина с иво димчев, няма да го гледам изобщо!

# 36
  • София
Иво Димчев е много интересен, но не вярвам да успеят да го привлекат. Не знам дали ще може да имитира успешно обаче.

# 37
  • София
Дали може да се тълкува като потвърждение..., "актуално" все пак, не е жълт сайт (но и те копират от дето могат).
https://www.actualno.com/showbusiness/kato-dve-kapki-voda-pevica … news_2548944.html

ПП. Мери, тенкс за темата!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:44 от EmBrother

# 38
  • София
Емилия е с ангелски глас, но извън това е голямо дърво. А и е доста сдържана, и обрана, та хич не я виждам как ще се раздава на сцената. Но пък може удобно да й се падат все изпълнения, в които има основно пеене.

# 39
Мислех си това със задявката: "той ли е кралят" - "Не, той е кралицата", дали не е препратка към Азис?

# 40
Аз искам Деян Неделчев да участва.
И аз. Вече втори сезон го чакам.

# 41
Иво Димчев си има публика, много им е забавен
на мен ми е като Китодар - хората го харесват, дърено-скучен хумор чувам само

# 42
Емилия ще участва. Интересно ми е да видя как ще се справи. Иво Димчев също ще участва, но ми е много противен. Не знам как ще го гледам.

# 43
  • София / Пловдив
Поне аз не съм попадала на инфо за участници, освен на такова за Азис като нов член на журито, тоест - кралицата.
....

Вместо кого от старото жури?

# 44
  • Другата България
На мястото на Любо.

Общи условия

Активация на акаунт