Спойлери от риалити предавания - тема 25

• 132 881
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
То това го уточнихме вече в темата за Ергена, че татуса е неин и са си двойка с Виктор.

# 646
ИВ
Но да Миро си има няква история едва ли не нещо като Рълев(разделен от брат му който е мачкан в племето) и тн докато Калин няма няква такава история той човека си е влязъл ей така нещо като Момчи и Гого то затова и те не спечелиха те нашите продуценти искат да е драмтично да е като филм.

По принцип и Момчи беше разделен от брат си, който също като Рълев-младши отпадна по медицински причини.

# 647
То това го уточнихме вече в темата за Ергена, че татуса е неин и са си двойка с Виктор.
Но аз не вярвам. Мисля, че умишлено ни пускат по пързалката.

# 648
Офф:

Колко важни мнения и то по темата, заминаха заради оная кукувица, дето докладва всеки пост, на който отгоре не пишело ИВ…
Това е то, да си смачкано от живота дребно и нещастно човече.
Кукувица вика😂😂
Внимавай че тя сигурно чете и това ще докладва 😄

# 649
  • Другата България
ИВ:
Скрит текст:
ИВ
Междудругото вече разбирам какво продукцията вижда в Мирослав реално той е перфектен за победител тих и скромен тотална противоположност на Мартин Импертора отделно чисто като сценарий оставил жена си в 8 месец да преследва мечтата си но губи кастиг битката и отива на блатото където му се дава втори шанс и тн .
Те продукцията много обичат хората от блатото и най - често искат те да са победители пример Алекса и Мартин .
Но да Миро си има няква история едва ли не нещо като Рълев(разделен от брат му който е мачкан в племето) и тн докато Калин няма няква такава история той човека си е влязъл ей така нещо като Момчи и Гого то затова и те не спечелиха те нашите продуценти искат да е драмтично да е като филм.
Blush Защо пишеш неистини?
Кога Николай е бил тормозен в племето? Те бяха толкова задружни на това Чистилище, подкрепяха се, дори и на мъжете им се насълзиха очите когато Ралица им каза, че Рълев трябва да напусне по медицински причини, защото той наистина е бил много зле. Но това няма нищо общо с тормоз, не си съчинявай такива работи. Blush
И какво значи “разделен“? Сезонът беше такъв, всички бяха разделени, не е бил само Рълев.
Каква история има Миро? Бременна жена, която го чака навън, каква “драма“ е това? Blush

Благодаря, че пишете за кой формат са спойлерите, така могат да се избягват тези за “Трейтърс“, то, не че ги има де, което е добра новина за мен.

И за да не е спам, потвърждавам спойлера на Еми, че тази седмица отпада Кристиян.
И не само. Blush

# 650
ИВ:
Скрит текст:
ИВ
Междудругото вече разбирам какво продукцията вижда в Мирослав реално той е перфектен за победител тих и скромен тотална противоположност на Мартин Импертора отделно чисто като сценарий оставил жена си в 8 месец да преследва мечтата си но губи кастиг битката и отива на блатото където му се дава втори шанс и тн .
Те продукцията много обичат хората от блатото и най - често искат те да са победители пример Алекса и Мартин .
Blush Защо пишеш неистини?
Кога Николай е бил тормозен в племето? Те бяха толкова задружни на това Чистилище, подкрепяха се, дори и на мъжете им се насълзиха очите когато Ралица им каза, че Рълев трябва да напусне по медицински причини, защото той наистина е бил много зле. Но това няма нищо общо с тормоз, не си съчинявай такива работи. Blush
И какво значи “разделен“? Сезонът беше такъв, всички бяха разделени, не е бил само Рълев.
Каква история има Миро? Бременна жена, която го чака навън, каква “драма“ е това? Blush

Благодаря, че пишете за кой формат са спойлерите, така могат да се избягват тези за “Трейтърс“, то, не че ги има де, което е добра новина за мен.

И за да не е спам, потвърждавам спойлера на Еми, че тази седмица отпада Кристиян.
И не само. Blush
Мисля, че има предвид Иван Рълев, ама... пунктуация, изказ... знае ли човек?! 👀

# 651
  • Другата България
Така написано, звучи като за Николай.
Което категорично не е вярно.
Да не говорим и че Калин изобщо не си е влязъл “ей така“, “като Момчи и Гого“ /как изобщо може да се сравняват тримата за мен е необяснимо/, но няма да изпадам в повече размисли на тема какво е искал да каже автора.
Реагирах само защото ....ясно защо. Blush

# 652
ИВ
Мери, липсваше.
Знам, че е нахално, но на мен ми е любопитно какво е искал да каже автора. Да не би Калин да е човек на някого от екипа?

# 653
  • Другата България
Не, аз имах предвид авторът на онзи пост с Рълев.
Иначе за Калин - категорично не е човек на никой.

# 654
Ясно, благодаря ти. Heart
Приятна изненада е да видя, че отново си на линия за това предаване, пък дори и да е единично включване хаха. Въпреки че не го следиш сезона (поне с такова впечатление съм останала), отново имаш някаква информация, което си е похвално. Satisfied👏

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:12 от justt_love

# 655

Оххх най-накрая. Завърна се. Липсваше ни на всички.Gift Heart

# 656
  • На морето!
Трейтърс:
На снимките от последните епизоди (с клоуна и балоните) кои бяха- Глория, Бачорски, Ева и кой друг?

# 657
Мери Ан, твоите спойлери липсват Flowers Tulip

# 658
Трейтърс:
На снимките от последните епизоди (с клоуна и балоните) кои бяха- Глория, Бачорски, Ева и кой друг?

Мая и Венци

# 659
  • София
Трейтърс:

В последното видео на Кукушев накрая казва, че е отсъствал една седмица, защото се занимавал с (цитирам) “Особени персонажи, които се избиват посреднощ. Предателства, убийства, посреднощ.”
Възможно ли е да се снима втори сезон?

Общи условия

Активация на акаунт