Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 672
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 245
Мен лично ми е голяма чуденка Борисенко защо е избрал Дръзките ? И защо пък точно Анита ще върне, нали той я изпрати в играта.
Според мен, след като стана ясно, че Анита е изпратила Деси по заръка на Димитър, който си търси съюзници, за да излезе от блатото, то според Стан поне тя по този начин индиректно е забила нож в гърба на Стан и Борисенко. Той и самият Стан вчера каза, че, ако е при Дръзките, може и тя да пътува на обратно към блатото. Та нищо чудно Борисенко да се съобрази с това мнение и затова да прати точно нея, един вид като отмъщение.

# 1 246
Да логично е това за Борисенко благодаря. Ама на мен ми е чудно и защо след като Калоян отива при Дръзки в събота, защо отново там се праща човек ? Миряна беше изпратена след залог на мястото на Димитър. Анита изпрати Деси. Случаят на Калоян различен ли ще е ? И отново допираме до продуцентските схеми. Аман от нагласации.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 16:18 от Joy 05

# 1 247
  • София
Да логично е това за Борисенко благодаря. Ама на мен ми е чудно и защо след като Калоян отива при Дръзки в събота, защо отново там се праща човек ? Миряна беше изпратена след залог на мястото на Димитър. Анита изпрати Деси. Случаят на Калоян различен ли ще е ? И отново допираме до продуцентските схеми. Аман от нагласации.
Мисля, че това го обясних вече: просто изравняват бройката на племената за териториалната битка. От 7-6-5 стават всички по 6. После Борисенко като влезе, ще изпрати някой вместо него и пак ще останат 6 дръзките.
Изобщо в момента тези чести намествания са за да държат уж равностойни битките между племената, макар че зелените като станат 4 жени и един Раду, докато другите са с по 4 мъжаги не знам колко ще са равностойни, но нали всички искаме да видим "успешна" и дълготрайна женска коалиция JoyJoyJoy

# 1 248
  • София
А пък за "успешната" женска коалиция как така са пропуснали Маги да изпратят при зелени след разпадането, та тя си е явен поддръжник на " женска " сила. Голяма грешка или на сценаристчетата или на зелените жени.
Първо, зелените са втори на битката за разпадане, така че са били в в по-лошата позиция при избора и може да не са имали избор. Пък и на тях определено по това време са им били нужни мъже, че сам Раду (не ми се мисли кви ги е вършил на битката с дърпането на въже а и целите две седмици след отпаданетона Караолис, дори да са му пратили някой друг мъж, пак му е било бая зор)

# 1 249

Ама кой ги казва тези новини ? Няколко пъти вече виждам копи пейст с полу или доста точни попадения, но съм изпуснала кой е този човек ? Емо ли, някой , който така се е кръстил от фейсбук ?
Малко ми се струва странно, от преди 3 месеца да помни с такива подробности статистиката и кой влезнал по седмици и кой излезнал ?

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 18:45 от BlackCat12

# 1 250
От ФБ "Кралев сам иска да напусне  блатото ,не се чувствал добре"

# 1 251
А Маги кога се връща в племената ?!
Тя си е в племената Joy
В смисъл излиза от блатото Simple Smile

# 1 252
И кво другата седмица Димитър остава последен получава два номинационна гласа и гласа на Деси и Кралев и си тръгва ?

# 1 253
В промото за утре се видя, че Георги печели златната гривна Joy

# 1 254
Някой знае ли победителят в Игрите? Изчетох всички страници тук, не става ясно.. Ако може някой да каже, ще съм много благодарна Simple Smile

# 1 255
Говори се за Мартин или Добрин.

Някой знае ли победителят в Игрите? Изчетох всички страници тук, не става ясно.. Ако може някой да каже, ще съм много благодарна Simple Smile

# 1 256
Добрин-

# 1 257
  • София
Уф, още има неразбрали кой е победителя. Rage
Отново summary на старите постове:
1. Не е Добрин
2. Не е Гешев
3. Раду е втори
4. Профилна снимка искахте Joy

# 1 258
Тогава остава неприятника Хари Потър 🤮

# 1 259
Какво се случва с Деси и Анита, когато се върне на блатото?

Общи условия

Активация на акаунт