Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 629
  • 1 285
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Не мен ми е все тая какви са имената на племената, само да има по-добри играчи и най-вече да не ги "пързаля" продуцията с нагласени битки.

# 31
  • София
Коментар във ФБ групата на ИВ от вчера (непотвърден):

# 32
Е значи Червените се разпадат още в началото и другите три отбора ги поделят

# 33
  • София
Идея си нямам, но ако този коментар е верен и е наистина от вчера (което е приблизително 20-и ден на снимките), то едва ли точно така е станало - защо да чакат чак досега да вкарват някого извънредно.
Аз досега хронологията която съм успял да събера: единствената снимка с червено трасе (тази снимка с 4-те цвята халки) е пусната във ФБ на 22-и Юни, а после има снимки публикувани на 23-и Юни, където вече са само три цвята на арената (син, зелен и жълт). Това ме кара да си мисля, че червените са приключили по-рано.
Ако трябва да разсъждавам как: може би на първата териториална битка са били 4 отбора, като са ги шокирали (дали преди или след битката), че 1-и в резиденция, 2-и стопанство(или каквото там), 3-и на плажа (там поначало абонати са си сините), а последните: вкъщи

# 34
  • Буркина Фасо
ЦРУ и МИ 6 се интересуват от разузнавачите във форума rotfImbo 
преди да е започнало предаването се знаят участници, отпаднали и победителя.  Smiley

# 35
  • София
За сметка на това жълтите сайтове ни четат и преписват JoyJoyJoy

# 36
  • Другата България
Ама те са копнали снимката едно към едно....наистина яко се преписва оттук.
Не знам дали ще има спойлери за победител или поне финалисти, но ако има толкова “будни“ потребители тук, а и информирани, то жълтурите ще ни следят постоянно и ще преписват.

# 37
За сметка на това жълтите сайтове ни четат и преписват JoyJoyJoy
Както винаги! 🤣🤣🤣

Мери, за момента е спокойно в темата, но започне ли предаването, очаквай тук да ври и да кипи. 😁 Става мнооого интересно. Неслучайно темата ми е любима. ❤️

Поне от рано ще свиквам с мисълта, че любимите ми червени... няма да ги има. 🙄

# 38
  • I want it all and I want it now.
Пишат си материалите от тук. Душички научили са се да крадат готов материял и да го продават.🤪

# 39
  • Буркина Фасо
що бе ... журналистите пишат тук и там.Smiley

# 40
  • Stockholm
Според мен е невъзможно да изгонят цял един отбор. Червените или са изолирани някъде или са спечелили битка и останалите три отбора се борят за второ и трето място.
А може пък да са загубили битка и да са ги разпръснали сред другите.
Относно фаворитите, винаги си избирам плувец, може и пъзелист Joy

# 41
Момчето, което е от изгонения отбор отдавна се върна на работа. Така, че не са ги разпръснали. Защо се е получила така не казва

# 42
Да приветстваме новото синьо племе (Дръзки - колко подигравки ще отнесат за това име Joy):

Ето ги малко зуумнати:

Тук се виждат малко и жълтите:

А това е от другата арена (странен лилав цвят на може би пъзел):

П.С. Накрая ще погадая малко за името на третото племе: имаме вече Горди и Дръзки (това са имена на фрегати тип "Уилинген" от Българските ВМС). Третото име може би ще бъде "Верни" (пък да видим дали ще позная тук Grinning)

Този най-вдясно ми прилича на Павел - певецът.Татусите и косата са 1 към 1.

# 43
Защото не се е случвало досега и тpябва да пpавят някакви изненадващи неща, за да поддъpжат интеpeса. Пpeдставям си само пpомотата какви ще са.

# 44
Не помня коя съфорумка писа за момчето, че сигурно или ще е в Острова или в Игрите.
От това стори вероятно се разбира, че е отпаднал от Острова

Общи условия

Активация на акаунт