Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 229 626
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 15
Определено е Силни

# 16
Къде се снима сега ИВ? Разбрах, че е някъде близо до румънската граница, но забравих къде 😀

# 17
Ето ги малко зуумнати:

Поздравления за добрата работа.
Тук виждам Георги Гешев, който знаем, че влиза от кастинг битките миналия сезон

# 18
  • España
С  всеки нов сезон се възмущавам на “сценарната немощ” в измислянето на имена на племената и си казвам , че по-тъпо няма накъде и …..на следващата година се убеждавам , че може ! БарЕм да бяха “Бързи”; “Смели”; “Сръчни” ….

# 19
Този нисичък "дързък" младеж ми прилича на Светлин (калистениката).
Скрит текст:

Този вдясно може и боксьорчето да е:
Скрит текст:

А може и този:

# 20
Къде се снима сега ИВ? Разбрах, че е някъде близо до румънската граница, но забравих къде 😀
Дуранкулак- Шабленско

# 21
  • Stockholm
Ше  си имаме фаворити, още преди да е започнало предаването Joy

# 22
Ако има човек от Калистениката се залепям за там. Само се надявам да е некадърник като Цвети от С5 😃 че ще си остана с очакванията Joy

# 23
Хайдее, дойдохме си на думата.
Започнахме по същество 😀
Честно казано не знам как можеш да избереш някакви уау имена за такова предаване за племената. Вие как бихте ги кръстили?

# 24
Сините са "Дръзки"
Зелени -"Силни"
Жълтите са -"Горди"

# 25
  • София
Благодаря за снимките, които качвате. Страшни сте.
Много тъпи имена на племена, не ми харесват.

# 26
  • у дома
Сините са "Дръзки"
Зелени -"Силни"
Жълтите са -"Горди"
А червените или те изчезват окончателно от картинката?

# 27
  • Другата България
Този сезон на ИВ смятам да го пропусна, тъй че ще се включа в темата да ви чета и да научавам при вас какво /ще/ се случва във формата. Е, може и да хвърлям по едно око, но смятам да се насоча към конкуренцията по БТВ.
Надявам се да няма спойлери за Гривните, ако се появят, ще се отпиша.

Видях снимки от Дуранкулак.
Да ревеш ли , да се смееш ли . То верно, че на Тупарката му припари под петичките, въпреки че сега е на север, ама може ли все същия олющен инвентар, тия очукани варели, този смешен талашит....потресаващ е инвентара, как няма да се пребият!

# 28
  • До сърцето...
В Дуранкулак ще ги изядат комарите, ужас е там заради блатото.
Тупарев явно много го е закъсал от към финанси...

# 29
  • София
Имената на племената имаха потенциал да бъдат много добри ако спазваха конвенцията започнала с "Дръзки" (първият Български военен кораб миноносец).
Оригиналните имена на този тип кораби тогава(преди век) са били: "Храбри", "Шумний", "Смели", "Строги", "Дръзки" и "Летящи".
Последните години са възстановени с имена: "Дръзки", "Горди", "Верни", "Смели", "Бодри" и "Храбри" (последният в момента се достроява и оборудва във Варна и се очаква да бъде напълно готов 2025г).

Обаче това "Силни" не се вписва с останалите: няма и не е имало кораб с такова име и по този начин се разваля цялата картинка.
Мен би ми било интересно дали и как ще обяснят в някой от първите епизоди мотивите за избор именно на такива имена и дали наистина са имали предвид референции към Българските ВМС, или просто някой нещо му е хрумнало.
Все пак ако гадая за червено племе най-подходящо име би било "Храбри" (Според мен Смели би отпаднал следвайки логиката, че досега в един и същи сезон не е имало 2 племена със еднаква първа буква на името).
П.С. Конкретно за червеното племе, в момента приоритетно търсим снимки (или каквото и да било друго инфо), но засега няма нищо. Ако някой чуе нещо, да свирка

Общи условия

Активация на акаунт