Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 6 417
  • 58
  •   22
Отговори
# 15
Някой знае ли кои са следващите участници, които ще имат кастинг битки от старите участници? Някъде прочетох, че са Мартин и Калоян, но ще има ли други? Някои от първите сезони например? Ще съм благодарен, ако някой знае

# 16
Аз си мисля, че действително е било замислено на първо време поне стопанството да не е територия. При разчистването след последното племе, най-вероятно са открити опаковки от сандвичи, захар, хляб, нещо друго, което е озадачило разчистващите, тъй като тези неща не би трябвало да са там. Проучили са от къде са дошли, стигнали са до най-близкото място, от където може да се вземат и продавачката си е признала /най-вероятно първо пред шефа/ и тогава са помолили за записите. Вярвам, че и баничка гейт е продължение на магазин гейт, само че я изядоха грешните хора.

# 17
Ох, хора кога ще изчезнат Радостина и Сие Rage
Направо не се издържа !!

# 18
Някой знае ли кои са следващите участници, които ще имат кастинг битки от старите участници? Някъде прочетох, че са Мартин и Калоян, но ще има ли други? Някои от първите сезони например? Ще съм благодарен, ако някой знае
Няма ли да дадат шанс и на Караолис

# 19
Вярвам, че ще е мъж, а не жена победителя в ИВ. Нямат шанс жените, а и четирите стола са ясна подсказка за това.
Може ли да попитам какви са тези столове и къде ги гледате? Не съм запозната.

# 20
ИВ
Вярвам, че ще е мъж, а не жена победителя в ИВ. Нямат шанс жените, а и четирите стола са ясна подсказка за това.
Може ли да попитам какви са тези столове и къде ги гледате? Не съм запозната.
Столовете са спойлер за финалната 4-ка. Намират се някъде в старите теми.

# 21
Сега Кристиян.  После Иво. И независимо в какъв ред преди финалната седмица отпадат  и Дино, Траян и Сапуна? Така ли беше?

# 22
Айде утре пренареждане на племената , Калин става жълт и става бушон за битки

# 23
Утре почва синята чистка от  Калин Великолепни.

# 24
ИВ
Наистина ли Калин става жълт понеже Миро ще познае залогът и ще го плени по този начин? Сигурни ли сте?

# 25
Това потвърдено ли е ?

# 26
  • Някъде там...
Предположение. Някой го беше писал в предна тема.
А и няма как иначе Калин да ходи на толкова елиминации.

# 27
Това потвърдено ли е ?
Е Ралица го каза на Миро , че ще залага на кастинг битка и може да пренареди племената

# 28
ИВ
Колко време още остава до обединението? Кога ще се сливат вече?

# 29
Това потвърдено ли е ?
Е Ралица го каза на Миро , че ще залага на кастинг битка и може да пренареди племената
Да, отчаян ход да им дадат предимство да взимат поне някоя битчица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт