Отговори
  • София
Добре дошли в темата за най-новото екстремно приключенско риалити за оцеляване у нас. Simple Smile

Какво се знае до момента?

Продуценти ще са Павел Колев и Ицака.
Гуспата ще е продуцент игри.
Финансиране с партньорски и спонсорски участия.

Премиерата ще е веднага след финала на сезон 4 на Къщата на инфлуенсърите, който ще е на 12 октомври.
Тогава на самия финал ще обявят и кои ще са водещите на новото шоу. Няма да са Павел Колев и Ицака. Ще са мъж и жена. Популярни лица (няма да са Георги и Весела както се пише).

Снимките ще са 17 дни. През Юни и Юли. В момента снимат.
Епизодите ще са около 30.
Мястото в България, далеч от София. Няма да е на Черно море, но локацията ще е топ. Явно ще е близо до голям водоем.
Участниците ще са 16 - 20 на брой.
70% от каста ще е изцяло съставен от нови лица. 30% ще са популярни и доказали се участници от Игри на волята, Сървайвър и Островът на 100-те гривни, като те ще са с покани.

Концепцията се пази в тайна, но ще е сурово шоу. Тип Сървайвър. Участниците ще спят сред дивата природа, ще разполагат с оскъдна храна, за която ще се налага да се борят. Няма да имат никакви удобства, каквито се явяват резиденцията и стопанството в Игри на волята.

Правилата и концепцията ще са нови за нас. Шоуто ще се различава от всички досегашни риалити предавания, които са ни толкова добре познати. Концепцията не е крадена отникъде. Ще е адски интересна и непредсказуема и е измислена изцяло от екипа.
Всичко относно правилата ще бъде обяснено още в премиерния епизод.

Самите битки ще са тежки, като ще има изключително много водни битки.

Тийзър

Официалната страница на която ще можете да гледате риалити формата:
https://www.youtube.com/@pavelkolevicaka/videos

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:32 от Diavolo

# 1
Ще го гледам, защото харесвам продуцентите.
Подозрения за участник:
Скрит текст:
Явно Стефи Tattstoner е в това предаване

# 2
  • София
Снимките за риалити шоуто приключиха преди няколко дни!
Така че можем да очакваме съвсем скоро Павел Колев и Ицака да стартират със сезон 4 на Къщата на инфлуенсъртите.

Нямам идея какви са правилата, принципно бих могъл да разбера, но не желая, защото не искам да знам нищо.
Доколкото разбрах и схванах играта ще е разделена на много етапи, това което е в началото, ще се променя постоянно и ще излизат нови и нови неща, които ще я направят непредсказуема до финала.
Участниците ще са разпределени по двойки (но не задължително мъж и жена).
Игрите ще са много интересни и обхващат всякакви компонентни като изометрии, силови игри, игри за издръжливост, ще има много отборна стратегия и т.н. Това прави играта още по-непредсказуема, защото няма да има изявени фаворити. В самата игра щяло да има някакъв основен елемент, който ще може да променя всичко (уха).
Няма нито една игра, която да се повтаря!

Много важни новини за сезона ще се обявят на финала на живо на Къщата на инфлуенсърите.

Като цяло съм обнадежден за новия формат и мисля, че ще се получат нещата. 😊

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 13:51 от Diavolo

# 3
Скрит текст:
Значи Стефи и Николас са в това предаване, не в Предателите.
Нямам търпение. Дано Мис Кисело мляко не е водеща.

# 4
  • София / Пловдив
Скрит текст:
Значи Стефи и Николас са в това предаване, не в Предателите.

Скрит текст:
В другата тема писаха, че и снимките на Предателите са приключили.

Simple Smile

# 5
  • София
Дано не, Кло, уф.

Тук игрите ще са брутално тежки, ще има и много плуване, така че тези двамата ще изпокапят още на старта. Никакъв шанс нямат. По-скоро се вписват като за 'Предателите'

# 6
Диджей Дамян и Рени от последния сезон на Игри на волята са част от продукцията,но не съм сигурна дали като водещи или участници

# 7
При следващ сезон да намалят процента на познати лица от 30 на 0 Sunglasses

# 8
  • София
Новинки около формата.

Локацията ще е на остров в река Дунав. Не знам къде точно.
Виктор Гогов от Островът на 100-те гривни ще участва. 100% сигурно.
Имам инфо и за Стефани Разсолков 'Tattstoner' от Къщата на инфлуенсърите сезон 2 и Сървайвър 7, но не съм сигурен.

# 9
Бях убеден, че ще има участници от първите три сезона на Къщата на инфлуенсърите. Те повечето минаха и през останалите формати на Павел и Ицака (Елате ми на гости, Разсмей ни..)

Общи условия

Активация на акаунт