Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 231
  • 176
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊

Информацията в основното мнение на 1 стр. е обновена.
Благодаря на Бубанка!

# 31
Това по телевизията ли ще е или в тубата?
"Водещите" нищо не ми говори от снимка. Имена нещо?

# 32
Това по телевизията ли ще е или в тубата?
"Водещите" нищо не ми говори от снимка. Имена нещо?
Само в тубата е
Водещи са Dj Дамян( певец) и Рени( инфлуенсър и участник от игри на волята, сезон 6)

# 33
  • София
В Ютюб.
На 1 стр. съм дал директен линк.
1 епизод в понеделник и 1 епизод в четвъртък, това е.

Водещи са Рени от сезон 6 на Игри на Волята и Ди Джей Дамян.

# 34
  • Другата България
Къде е сниман форматът?
Аз надали ще успея, но поне да ви чета.

# 35
Къде е сниман форматът?
Аз надали ще успея, но поне да ви чета.
На остров в р. Дунав.

Не знам дали ще гледам, но ще следя темата.
Само Гогов и Стефани са ми познати имена.

# 36
  • Другата България
Да де.
Ама кой остров?

# 37
Изгледах първи епизод. За сега изглежда що-годе добре, но Бога ми тази Рени изобщо не става за водещ. Тя през цялото време изглеждаше като първолак рецитиращ стихче на първия учебен ден..

Сякаш ми се стори, че в първи епизод казаха остров Козлодуй, но може и да бъркам.

# 38
  • София
Изгледах. Водещите са потрес, особено Рени. Засега нямам мнение, нищо съществено не са показали.

# 39
  • Буркина Фасо
ни един работник от участниците. всичките са кияци отвсякъде.Grinning

# 40
Благодаря за анкетата, Дяволче!
Хареса ми първият епизод, но не и водещите. Особено Рени.
От мъжете гласувах за Георги Гатев и Наско Николов.
Гатев ми е любим оператор. Следя го от няколко години.
Наско Николов го проучвах това лято поради други причини. 😁 Той е част от единия български отбор в състезанието по калистеника в Дубай, заедно със Светлин от ИВ, Йоил и други. Май и в Максимал Адвенчър участва. Мислех, че е брат на Никол, но явно е "брат" от други родители. 😁
Уважавам хората, които се включват във фестивала в Жеравна (като Наско, Никол, Ива) Миналата година ми се наложи да лежа в болница в Германия. Оказа се, че сестрата на едно момче от персонала в болницата е била на този фестивал и на негова база си е създала мнение, че българите са най-милите и гостоприемни хора в Европа. 😊 Друго момче, което ежедневно ми точеше кръв, пък беше впечатлено от Родопите.
От жените гласувах за Ива и Никол. Ива беше страхотна в ИВ. Никол също я проучвах това лято. 😁 Изглежда ми много готина и слънчева.
Ще стискам палци и за четиримата. Съответно гласувах и за отборите, в които участват.
Близнаците отскоро ги дебна, да де... следвам и още са ми неясни. Но явно добре се справят, защото бяха на 2-ро и 3-то място на едно от трасетата на Раро за ИВ:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 18:38 от Bilyana14.

# 41
  • София
Изгледах епизода, хареса ми като цяло. Рени е... Дано влезе малко в час, че е болезнено за гледане/слушане.
От участниците са ми познати само 2 момичета - Ива и девойката от Сървайвър. Ива я харесвам още от ИВ, другата пък ми хареса тук. Забавна ми се видя. Колко потенциал има да върви напред вече е друг въпрос. Симпатичен ми е и Николас. Не очаквах.

# 42
  • Where I am Happy
Локацията ми прилича на едно място в близост до родният ми град.Там през лятото,когато Дунава спадне се образува остров. Острова се казва Есперанто,но не съм 100% сигурна,понеже не показват много от околността.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:03 от < Summer >

# 43
  • София
Епизод 2 излезе.

# 44
Мерси Дяволче за темата и че даде информация за съществуването и в темата на Трейтърс, защото не я бях забелязала.
Загледах го засега бива, но аз и този сезон на Къщата бях загледала и много бързо се отказах без да съм се замисляал много много защо, Биг Брадър никак не е моето.

От участниците познавам само Гогов от острова и ще му стикам палци, гледам вече е научил що е то стратегия и коалиция Simple Smile и че биха могли да победят всеки!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:21 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт