Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 301
  • 177
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Изгледах и аз епизод и половина, очаквах да е по-зле, но всъщност ме хвана и веднага след първи епизод пуснахме втория.

Рени е ужасен водещ и Дамян не е топ, но от нея по-зле не се сещам да сме имали, в което и да е риалити.

Наско много ме напряга, Николас е лигльо, но не е прокажен, нищо няма да му стане, ако общува с него. Не харесвам толкова тясноскроени хора.

Гогов беше ли обвързан в живота? Струва ми се, че хареса партньорката си.

Ще видим какви ще са игрите, но за момента не ми се виждат равностойни отборите поне по битките, които загатват, че ще има. Близнаците изглеждат силни физически, но пък поне засега не блестят.

Стефани по принцип е дразнеща, но засега се държи нормално.

Предаването поне засега е доста по-интересно за мен от Къщата на инфлуенсърите, но виждам, че не се радва на такъв интерес. Май им трябваше повече реклама.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:56 от Niya-

# 46

Изгледах откриването и първи епизод.Ще е забавно май,но с тези коалиции ,отново ми е малко в повече.
Кога ще се излъчват епизодите,в кои дни?Моля ако знаете споделете.

# 47
  • София
Понеделник и четвъртък ще има епизод. На първа страница има доста информация. Там участниците са с тениски в различни цветове, но някои не са с цветовете на отборите им в момента, това дали няма да е спойлер?

Габриела я помня от едно предаване на Мегз.

# 48
  • София
Гледах и втори епизод. Скучничко. Да видим как ще е нататък. Не мога да разбера, защо пак основната линия е глад, дано имат повече шансове да печелят храна. Ама пак вафли, сухи пасти и колбаси. 🤮

# 49
Николас е мега дразнещ по принцип. И в Къщата на инфлуенсърите се държеше безобразно.

Чувам, че ползват Пип, същия глас като в Къщата 4. AI Voice, който се използва навсякъде вече, и в рекламите (ОЗК Застраховане например), и като шестия панелист на Гала, който е AI. И ето, че Павката и Ицака не си взеха бележка от последния сезон на Къщата, където беше трагикомично със сбърканите ударения на Пип. Просто се ИЗПИСВА самото ударение в текста, който после те трябва да пуснат на AI да изчете. Например “те са да̀ли” (за да не го прочете като “те са далѝ”). Сега чувам в Зона Х “взѐмете” вместо “вземѐте”! Ами просто се слага ударение на съответната гласна, ако войсът чете грешно и тогава да се пуска на говорителите! Тук е крадена идеята от “Островът на стоте гривни” (“Внимание, играчи…”).

Водещата е мега зле. Да я разкарват час по-скоро. Дори и да спре да говори като робот, диалекта си няма как да оправи скоро.

# 50
  • София
Това шоу би трябвало да залага основно на битките и социалната игра, но за да хванат повече публика още от старта е редно поне в един от първите два епизода да имаше някаква супер битка.

Твърде много битовизъм в епизод 2. Дойде ми малко повече.

Рени продължава да е като робот. В Игри на волята не беше така на синхроните, там си беше много добре даже. Какво и става по дяволите?
Дамян е по-добре, но ако го сложим до някой друг от по-известните водещи ще е на дъното.

На няколко момента, изобщо не се чуваше какво си говорят. Нищо не чувах или разбирах.
Субтитри хора, субтитри!!!

Гогов общо взето се самоуби социално. Голяма грешка да се пазари така. На ти спален чувал, вие не ме номинирате/избирате. Вътрешно му се смеят сигурно. Да беше раздал ей така чувалите без нищо, щеше да е много по-изгодно за тях. Изтърваха обаче влака. Много лошо подходиха и с Гатев и Габи и вместо да ги привлекат за съюзници стана точно обратното.
После когато им дадоха най-якия популистки ход те едни такива тръгват да мислят?! Какво мислите бе хора, хахаха. Това се казва директно, на секундата, да ви идва отвътре. Сега другите си мислят, че с неохота са се съгласили да се разделят с имунитета си за да има чували и огън за всички.

Получиха се много неравностойни потоци.
Има го често и във футбола. Някоя лесна група и някоя група на смъртта, хаха.
Понеже Гуспата движи всичко, то си мисля, че ще е като в Максимал. Последните две двойки от двата потока ще са на елиминация.
Но трябва да има някакви дивиденти и за победителите. Храна или нещо друго. Няма да се учудя ако победителите от двата потока се срещнат на битка, за да се види кой отбор е баш победител.
Сега въпросът е следния. На всяка вечеринка ли ще се тегли такъв жребий или тези потоци ще останат такива, за по-дълъг период и да речем ще има няколко битки, в които ще се трупат точки. Нещо като генерално класиране.

Бързи прогнози, без дори да съм видял кадри от битката освен, че Наско мъкне любимия на родните продуценти варел.

Син поток:
1. Боби и Йо
2. Гатев и Габи
3. Гогов и Ради
4. Дидо и Стефи

Червен поток:
1. Близнаците
2. Наско и Николас
3. Момичетата
4. Дидо и Маги

Ако има доста плуване, Ива и Никол ще са първи.

Имам една двойка, която към момента ми е много симпатична и това са Гатев и Габи. Ярко се открояват на фона на всички останали.
Гогов и Ради също са интересни за гледане.
Наско и Николас също.

На Ива и Никол стискам палци основно заради плуването и защото са яки амазонки, но иначе е скука.

Близнаците се държат като темерути, говорят елементарно, никакъв изказ нямат. Спортисти човек...

Тази Маги от отбор 'Свободен дух' как рецитира, всеки път ме хваща криндж като я слушам.

# 51
От промото за следващия епизод почти нищо не се чува, няма субтитри, Николас говори тихо (или без микрофон), музиката гърми, никакъв балан между музикален фон и говор! На аудио монтажиста: слаб 2.

Дамян за толкова години не изчисти варненския акцент: “всички щИ получат чували”, “да можИ да сИ почуствате малко по-добре”…😂 Догодина ако може Павката и Ицака да си водят. Тия двамата са тотал щета, особено жената, дето била “инфлуенсър”, ама не бяхме чували за нея преди да се появи в Игри на волята.

На Наско няма да му е лесно, наистина. Направо го съжалявам. Николас показа ясно още в Къщата 1, че за него правила не важат и вкарваше всички в глоби и наказания нонстоп.

Засега най-много ми допада двойката на Стефани и Дилян.

# 52
  • София
Някъде бях чел ама не помня къде или май беше изказване на стори, нз, та:
Всяка една битка този сезон ще е уникална, т.е. не само няма да има повтаряща се битка, но и дори някой по-ключов елемент нямало да се повтаря (е това вече е невероятно и граничи с фантастиката). 😮
И то при положение, че всеки ден ще има битка, а понякога и повече предполагам. Почти съм сигурен, че победителите от двата потока ще се срещат за храна или имунитет или някакъв важен избор, а победените двойки от двата потока както беше в Максимал Реванш отиват на битка за оцеляване.

Снимали са 17/20 дни, май са 17, не знам на 100% но нз.
Както знаем, Павел Колев и Ицака обичат да раздробяват един ден на два/три епизода, хайде да кажем, че ще са два. Ако дават наистина само по 2 епизода на седмица, то ще гледаме шоуто някъде до Февруари включително. 😊
Освен ако не се разбързат де.

Нямам търпение за битките, много искам да ги видя Никол и Ива в действие. И друго нещо ще ми е любопитно. Ако Николас се представи добре в битката, дали ще промени мнението на Наско? Много бих бил любопитен.

Отново е обновено инфото на 1 стр. Добавил съм някои важни неща след изглеждането на епизод 2.
Добавено е и името на острова. Снимали са на о-в Козлодуй.
Благодаря на Бубанка!

# 53
  • София
Странно нямаше понеделнишки епизод. Жалко, гледаше ми се.
Нали щеше да е всеки понеделник и четвъртък.
Пак монтажът явно...

# 54
И на мен ми се гледаше, че тази вечер и Ергеня го  нямаше... А вторниците и "Къде е златото", и "Трейтърс", и "Игри на волята", и "Ерген"... добре, че "Брадър" свърши Grinning

# 55
  • София
Утре ще има:
Къде е златото
Зона Х
Игри на волята
Ергенът: Любов в рая
Маските падат (и то 2 часа)

Чудно. Grinning

# 56
Да цъфна и аз в темата Simple Smile
Току що изгледах първия епизод, след малко захапвам втория (поради което нищо не четох за да няма спойлери)
Записах си някои кратки впечатления за участниците  (не всички!):

Габриела - куха лейка
Маги - ужас!
Николас - куха лейка
Йоана- поклон
Наско - добре
Боби ушите - добре
Дилян - заявка да ме изнерви
близнаците - засега скука
Гатев - засега не ме кефи, но ще му дам шанс
Никол - симпатяга
Гогов,  Сталоуна - знам го - добре е
Ива - знам я - симпатяга

Какво прави тук Урината, като знаем че за чеп за зеле не става???
Честно, това ми е най-противния човек от реалититата. Толкова
ми е противна че като се появи в кадър и ме втриса. Бррррр!

Пия един чай и захапвам втори епизод!

Edit:
Изгледах и втория!  Коментарът ми е много кратък:
1.   4К видео - браво браво!
2.  СъРъ вече реве!  (знам си аз стоката)
3.   Гогов на пазарлъците -- цар!
Като цяло - супер - нещата стават все по-интересни!
Никое от първоначалните впечатления за участниците не ми се е променило.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:33 от Soney

# 57
Хаха, як разбор. А кои са СъРъ и Урината? (едното май е Рени)? Grinning
А аз вторниците се прибирам след 22 ч, че съм на едни курсове и ще видя зор, както всеки вторник Grinning Половината ще се гледа в сряда сутрин.

# 58
Урината е Разсолков. Нали се хвалила, че си я продава в буркани на фенове Joy

# 59
Тя ли беше или Анджела? Че забравям вече. А даже помня, че гледах "Ще си кажат" - подкаста на "Къщата на инфлуенсърите", в който се похвали за това, също и че пращала до Австралия ползвано бельо и т.н. на разни мъже, които плащали, ама вече ми се размиват лица кой какво каза.

Общи условия

Активация на акаунт