Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 303
  • 177
  •   1
Отговори
# 60
То най-вероятно и двете го правят

# 61
  • out of space
Еееее, Стефани е пич, не е като врещящата и противна Анджела. Тази пък ме беше фрапирала в КИ- някакъв й платил, за да го гледа как такова....прахосмукачка...

Тя е с урината, не Стефи.

# 62
  • София
Точно Стефи Разсолков е с урината.
За мен тя ми е проблем заради срамното си участие в Сървайвър (турското менте), където при първата трудност се отказа и тръгна.

# 63
Ох, насилих се и изгледах 3 епизода. Повече не бих си причинила - и заради Николас и заради водещите.

# 64
Някой ще ми обясни ли защо напусна участникът, който напусна, че не следях внимателно, а не ми се връща.

# 65
  • София
Защото не знае къде се намира. Пореден провал с каста за продуцентите...
То при тях стана традиция някой да се отказва...
Какво стана?
Ами този Дидо имал някакви проблеми с храната която приема. Или има алергия или чувствителен стомах или нещо друго медицинско, нямам идея. Но имал претенции за храната и го е изговорил с екипа. И човека си взел яко консерви, като изрично е казал, че иска да яде само от тези консерви и нищо друго. Поне така се разбра. Уж те щели да му носят, абе не стана много ясно самата механика, ама той си сложил от консервите в сака без да ги предупреди. Багажа с който са вързани в самите Зони.
И явно се е знаело това нещо. Та през нощта някой от останалите е тарашил багажа му и е ял от консервите. Дали е една или няколко не знам. Но на другата сутрин се разбра, че някой е ял, защото забелязват захвърлената празна консервена кутия. Николас побесня и започна да прави драми.
Свикаха извънреден съвет. Явно Дидо е споделил, че иска да напуска. И да, там Дидо каза, че не желае да остава повече във формата. Изтъкна като причина, че някой му е ровил в личния багаж и е разхвърлял. Явно е заради консервите. То по принцип няма право да ги взима тези консерви на своя глава. И екипа каза, че всички ще приемат една и съща храна в едни и същи количества.
Та това е.
По-късно по време на играта този Дидо се самоконтузи в челото. И той и Маги са тотал щета. И не знам кой изобщо ги е одобрил и взел. Една стълба не могат да минат. Тя Маги едвам се изкатери на 1 метър височина, смятай каква флегма е. Никога през живота си не е влизала в зала сигурно. Е какъв го дири в този формат?
Та след игрите имаше нов съвет и там официално той си тръгна. Като ще влезе някакъв нов мъж.Не го показаха в епизода.
Но оттук-нататък повече резерви няма да влизат и ако някой реши да се откаже изхвърча и партньора му!
Не било справедливо въпреки че са минали едва два дена да се вкарват хора със свежа сила и нахранени (в Игри на волята го правят без да им пука). И правилно според мен. Евала.

За епизод 3

Ива провали Женското царство. Много ме е яд, защото сега можеха да са на пангара, а всяка битка носи риск и като нищо можеха и да отпаднат... Едни от големите фаворити.
Ива си я спомням и че при Амазонките в сезон 5 на ИВ имаше проблем с маймунските елементи и падаше на халки.
А тези халки тук са от онези по-сложните. Даже играчите имат късмет, че са малко на брой. Че ако им дадат един по-широк басейн с точно този тип халки бая ще се озорят и 2/3 от каста няма да могат да ги минат. Или ще е с голяма мъка.
Брилянтно минаване от Наско. Който така като гледам е по-добър и от близнаците. То си личи просто.
Николас мина първия път, което ме изненада, но на втория път се отказа, явно бързо му свършват силите. Но пък с варелите после мина добре. Като цяло прилично представяне към добро и Наско го похвали.
Близнаците са машинки и не виждам коя двойка може да ги бие на по-силово трасе.
Никол блестяща. Направи показно минаване. Със сигурност времето и е било с малко след близнаците. Отлична беше във всеки един елемент. А заради плуването може и по-добре да е била като време, но не знам. Не съобщиха личните резултати, а само общо като двойки. Но Наско категорично е първи според мен.
Ива забави много Женско царство и за това останаха на 2 минути зад Наско и Николас. То вярно, че Николас също се забави и даже взе 2 минути наказание, докато Ива падна 2 пъти и загуби много повече време.
Ето това не е справедливо. Ива все пак се пребори и мина, Николас си взе 2 минути и айляк. Ако ще е така, то наказанието трябва да е 4 минути! Да си беше взела наказание и Ива тогава. Можеха да са втори.

Изненада ме победата на Дидо и Стефи в техния поток. Браво на тях. Но после гласувайки за Ива и Никол ми паднаха в очите. Стефи яко им завижда и я тресе женската злоба. Отиват ми на дъното. Показаха се като схемаджии.

Интересно, Боби и Йоанна бяха номинирани с 2 гласа. Явно не ги харесват. Основно заради Боби. Или знаят за скандалите с родителите му в Швеция или е потаен такъв и по някаква причина не го харесват. Не знам.

Казаха по колко храна дават на отборите:
Два моркова, купичка ориз, консерва риба тон и малко сол.

Не го знам колко добър ще е този новият, но Маги е трагична, така че не виждам как ще бият Боби и Йоанна. Дано Боби и Йоанна се спасят.

В потока на победителите прогнозирам комфортна победа за Близнаците.
Наско е ясен, ТОП. Но заради Николас не ги виждам да се справят.
Изненади може да се очаква от Гатев и Габи. Не знам каква ще е битката, но са опасна двойка.
Дидо и Стефи ще са на последното 4 място.

Ето и епизод 3

# 66
  • out of space

Интересно, Боби и Йоанна бяха номинирани с 2 гласа. Явно не ги харесват. Основно заради Боби. Или знаят за скандалите с родителите му в Швеция или е потаен такъв и по някаква причина не го харесват. Не знам.

Там каква е историята?

# 67
  • София
Ето статия:
https://mirogled.com/news-view/roditielitie-na-bobi-ot-fiermata- … atsi-v-shvietsiia

Във Фермата 6 искаше с парите да осигури романтично пътешествие и почивка за родителите си, които били бедни и отрудени хора.
И малко преди финала на Фермата интернет гръмна с новини, че всъщност родителите му печелят на гърба на просяци в Швеция.

# 68
Малко вероятно е този Боби да не е знаел, че родителите му са измамници и крадци. Обикновено тези хора цял живот се "прехранват" с това, а не се захващат току така от днес за утре.

Иначе като го гледам, за мен той самият е с енергия на хитрец и схемаджия, което не е непременно негативно

# 69
Ето статия:
https://mirogled.com/news-view/roditielitie-na-bobi-ot-fiermata- … atsi-v-shvietsiia

Във Фермата 6 искаше с парите да осигури романтично пътешествие и почивка за родителите си, които били бедни и отрудени хора.
И малко преди финала на Фермата интернет гръмна с новини, че всъщност родителите му печелят на гърба на просяци в Швеция.

тва е пълен slop и не знам как изобщо го четеш

# 70
То не е само до четене, имаше репортажи по телевизията, ако не ме лъже паметта "Темата на Нова" имаше дълъг репортаж за българската мафия с просяци в Гьотеборг. И точно бащата на Бобката беше в основата.  Отрудените му родители, дето не бяха пътували в чужбина и той искаше на тях да подари наградата, за екскурзия, хахахаха. Пълен фейк!

# 71
Таман видях 4-ти епизод. Браво на Йо-то.
Най-отвратителните създания в предаването - СъРъ и розовият мускетар се надушиха взаимно като крастави...да не казвам какво, че ще ме изтрият.
Усеща се стилът на Гуспата - както в избора на битки, така и в уважението към участниците. Водещите дори викат за тях, окуражават ги, по време на битките. Рени е доста дървена още, но предвид на това, че сценаристите са коренно различни, оставя по-добро впечатление от уж обиграната актриса Паскалева в едно друго шоу.

Ииии да - Маги - тотал щета!  Приклад в бузата - това ме разби!

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:24 от Soney

# 72
Рени е доста дървена още, но предвид на това, че сценаристите са коренно различни, оставя по-добро впечатление от уж обиграната актриса Паскалева в едно друго шоу.
Ралица беше дървена в началото на ИВ2, но никога не е говорила на диалект, за разлика от Рени и Дамян, които отблъскват основно с това.

Поведението на Николас е безобразно, а както се вижда от тийзъра към следващия епизод, ще крещи по Борислав.  На високи децибели някой да ти вика на “бе”, говори достатъчно за неговото възпитание. Плюс това, което Виктор каза, че на някои малцинства им е позволено всичко и имат повече права от другите.

# 73

До тук,като цяло⁰,просто не ме грабна предаването.Водещи-ами под нулата.. играчи,като някакви клюкарки,стратегии изсмукани от пръстите,физическа подготовка много под средната.Няма все още ярко изразени фигури,като изключим Николас с ориентацията си.Ще погледам още малко,но не мисля,ме ще ме грабнат с игра.

# 74
Рени говори като онзи AI генериран глас от къщата на инфлуенсърите- Пип 😂

Общи условия

Активация на акаунт