Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 312
  • 177
  •   1
Отговори
# 75
Стефани и Николас са си приятели отвън, нормално е да се застъпва от него. Той също е приятел и с Габриела Бизеранова.
Пускам епизодите, ама не вниквам в тях. Определено е лоша идея да се пуска ново риалити след толкова дълъг и разточителен риалити сезон, ама Павел и Ицака не са виновни, че всички други тръгнаха да правят предавания, нито пък, че аз се опитвам да гледам 80% от тях Grinning

# 76
Ето този глас:
Скрит текст:

"Търсиш предизвикатЯлства" Grinning

# 77
Определено изказът на водещите е доста дразнещ. Рени продължава да си говори като робот. Някак си дори и по време на игрите нямат емоциите да коментират битката.

И друго нещо ми направи впечатление. Разделят ги на два потока. Първите две двойки, които печелят, отиват на още една битка. Защо? При положение, че нищо не печели победилият отбор.
Но пък при номинираните, който спечели, им дават някакви провизии/храна.

Не го следя изкъсо. Доста често дори е само за фон, но нещо ми се губят тези правила. Само 2 минути наказание на стълбата, ако не можеш да я минеш, а в същото време им отнема 5 🤣
Не искам да сравнявам участниците с други такива от Сървайвър или Игри на волята, ама някой просто са плачевни откъм физическа подготовка и оцеляване. Направо не ми го побира акъла как са се записали на подобен формат (дори и само заради славата и последователите).

# 78

Поведението на Николас е безобразно, а както се вижда от тийзъра към следващия епизод, ще крещи по Борислав.  На високи децибели някой да ти вика на “бе”, говори достатъчно за неговото възпитание.

само виж как го пишат
@nnicol.ass
тоест задник.

# 79
  • София
Доста неща куцат, но е рано още и не искам да съм критичен.
Ако изобщо това чудо види сезон 2 трябва да подобрят много неща.

Реално най-слабата двойка, побеждавайки друга слаба двойка може да получи голямо предимство в играта. А една силна двойка, която е загубила от друга силна двойка (победителите в двата потока) остават с празни ръце?! Хъх?

Защо се дава толкова малко от игрите?
Монтажа изключително много е съсредоточен върху битовизмите и скандалите между Николас и Стефи и някои нарочени от тях. И двамата са за гонене ; мега нагли типове (за да не употребя по-''мила'' думичка се спрях на типове)!
Ясно е, че Гуспата няма никакъв досег с монтажа иначе щяхме да видим игрите с много по-голямо времетраене.
Така както са представени не се разбира реално коя двойка как се справя, а е по-скоро на усещане... Все едно гледам игрите в КнИ само дето са по-сложни.

Не знам, както и да е. Ще видим нататък.

Оставиха португалеца. Ами нормално. Момчето идва от не знам си къде, резерва е. И директно го нахендриха на елиминация с партньор - най-некадърната участника във формата. Логично е да получат още един шанс. Само дето май ще ги гледаме по-дълго време, защото получиха имунитет и не могат да бъдат гласувани на следващата елиминация. Но според мен ще са последни по време и пак ще са застрашени.

Битките в епизод 4 не ми харесаха.
Твърде кратки, а и ми е трудно да повярвам, че Близнаците са загубили с 29 секунди от Бобката и Йо. Не казвам, че лъжат, но така е монтирано, че всичко може да излезе. Освен ако на терен не е Магито.

Забравих да спомена две неща от епизод 3
Дамян яко се издъни в епизода, когато забрави името на партньорката си и тя му напомни, че се казва, 'Рени'
Хахаха, криииндж.
И още един забавен момент от епизода:
Боби вика как щял така да 'обезопаси' мрежата на клетката в реката, за да не могат да влизат комари. Хахаха
Бобка, как да не влизат комари през тези големи дупки??? На глас съм се смял.

# 80
Е той на майтап го каза това комарите, мисля.  То с такава ограда и мишки ще се провират.

Кой е “португалец”?

# 81
Новият участник, който играе с Маги. Каза, ме може да го наричат “португалеца”.

# 82
Николас като маймуна се мяташе на халките. Брави за това. Но поведението му е потрес.
Имаше и такива, дето висяха като прани гащи на тези халки.

# 83
  • София
Да, може и да е било на майтап. Признавам. Не ми прозвуча като такъв ама да, Боби не е глупак.
Николас мина ама само първият път и след това сдаде багажа.
Но да, като цяло прилично минаване.

# 84
Чак сега видях новия епизод и видях кой е “Португалеца”. Всъщност Николай. Заради ИВ и ЕЛР закъснявам с това предаване.
Поведението на Николас доста дръзко, чак налита на бой на Борислав. Познайте дали щеше да го направи, ако нямаше камери и ако нямаше охрана наблизо, да го пази.

# 85
Николас е като един скакалец, скачка, скача ама е на един шамар 😂😂

# 86
Не съдете хората заради родителите им!
(изпитано на собствен гръб)

Малко вероятно е този Боби да не е знаел, че родителите му са измамници и крадци.

# 87
  • София
Не съдете хората заради родителите им!
(изпитано на собствен гръб)

Малко вероятно е този Боби да не е знаел, че родителите му са измамници и крадци.
Тук никой не говори за това и някой да го е обвинил него за техните престъпления, но масата хора смятаха, че е грозно това, което направи той и обясняваше как с парите от наградата ще заведе техните до Македония, че горките не са виждали нищо. Това е манипулация, която хората не му простиха. Финалът във Фермата включва и гласуване от зрителите, затова и такива изказвания за парите, които са индиректно обръщение към нас, имат такава тежест, когато се окажат грозна лъжа.

На мен Боби ми харесва тук и смятам, че си е извадил поуките. Заслужава втори шанс, не е направил кой знае какво, но заслужено (за мен) не спечели предния формат. Сега има възможност да се поправи.

# 88
Точно така. Проблемът е как той се опитваше да манипулира с лъжи, а не какво са правили техните. Но някой знаеше всичко и съвсем умишлено пусна информацията за родителите му точно преди финалите - и изрично се подчертаваше, че това са не просто българи, а неговите родители.

А аз предвид, че гласувам за Васил Терзиев, очевидно прощавам на хората за това какви са родителите им Grinning

# 89
Като цяло ще дам шанс. Малко ме дразни наличието на едни и същи персонажи. Рени категорично не става. Йо- много ме впечатли  момичето. Партньорката на Гогов (заслужава адмирации 😉 ) я няма в анкетата. Чакам понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт