КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 15 (Сезон 5)

• 357
  • 15
  •   9
Отговори

16 участници
Награда: 20 000 евро

„Къщата на инфлуенсърите“ e един от най-популярните онлайн риалити формати в България“: 16 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 28 дни. Те са популярни от телевизионния екран и от Youtube, Instagram, TikTok, дори и OnlyFans.  Сред тях има участници от "Ергенът", "Игри на волята", "Един за друг",  "VIP Brother", “Неll's kitchen”, "Къде е златото?", "Ергенът: любов в рая", "Зона X", "Битката на поколенията", "InstaQueen"  и онлайн сериала "Русалки".  

Нови епизоди:
всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч. на Voуo
всеки вторник и петък - 19.00 ч. в YouTube

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: Кавала, Гърция

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 4
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 5
СЕЗОНИ 3, 4, 5 VOYO
КЪЩАТА PLUS ЕП.1, ЕП.2
ЩЕ СИ КАЖАТ

House With Garden

Резултати от предишната анкета
Скрит текст:

На пръв поглед кои са най-симпатичните ви участници?
Бо - 17.4%
Яница - 15.0%
Мати - 10.0%
Диона - 9.5%
Весо - 6.6%
Симона - 5.8%
Петя - 5.5%
Габи Бланко - 5.0%
Дамян - 4.7%
Добрина - 4.5%
Георги Петков - 4.5%
Кристофър - 3.2%
Тянко - 2.9%
Стела - 2.4%
Георги Цурев - 1.8%
Благовеста - 1.1%

(Извадка: 132 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, TEMA 4,  TEMA 5,  TEMA 6, TEMA 7, ТЕМА 8, TEMA 9, ТЕМА 10, TEMA 11, ТЕМА 12, ТЕМА 13, ТЕМА 14

# 1
Вот за Дамян, Кристофър, Стела и Яница от мен.
Парадоксът е, че гласувах за Дамян за симпатичен на първо впечатление, а сега с нетърпение чакам епизодите, в които го няма (като предстоящия, йесс).

# 2
От мен вот за Стела, Дамян и Мати. (Бо ми е на ръба. Но ако продължи да мели, да тъче на два стана и да се мазни на готините, ще го добавя).  Има опция за смяна на гласа, така че не е късно... Всеки може да си смени гласа при следващите епизоди, не знаем кой кога ще се издъни Grinning
Грозденка при Кукушев за новия сезон :
Ужас! С удоволствие ще пропусна.

Последна редакция: пн, 17 авг 2026, 11:29 от diziler

# 3
Благодаря за темата.
Категоричен вот за Дамян!

# 4
А доволни ли сте от резултатите в положителната анкета?
Скрит текст:
Бо - 17.4%
Яница - 15.0%
Мати - 10.0%
Диона - 9.5%
Весо - 6.6%
Симона - 5.8%
Петя - 5.5%
Габи Бланко - 5.0%
Дамян - 4.7%
Добрина - 4.5%
Георги Петков - 4.5%
Кристофър - 3.2%
Тянко - 2.9%
Стела - 2.4%
Георги Цурев - 1.8%
Благовеста - 1.1%

# 5
Не сме. Топ 3 е излагация Joy

# 6
Членовете на канала на Павел Колев и Ицака също получават епизодите 1 ден по-рано нали? Излиза по-евтино от колкото абонамент за Войо.
Въпреки че ако и Любов в Рая излиза 1 ден по-рано май ще трябва направо да се абонирам…

# 7
Къде ми е бил умът 🤦🏼‍♀️
В положителната анкета бях гласувала за Бо, Доби и Симона. Веднага бих го променила за Яница и Тянко.

В негативната нямам колебания: Габриела, Дамян и Мати. Бих добавила и Кристофър и Стела, ама няма да съм толкова щедра засега 😆 Че то, след тях веднага ми идват и Доби и Блага... и Бо и тн.

# 8
За Дамян, Мати и Бо гласувах аз. А и Бонбонката я добавих. 😀 Тя е на 4 място 😀

# 9
Мати и Бо, но и Блага и Тянко.

# 10
Geri2000, през цялото време е можело да си смениш вота. Аз си го смениx  веднъж.  И да, за тези в челната тройка не съм гласувал.
Членовете на канала на Павел Колев и Ицака също получават епизодите 1 ден по-рано нали? Излиза по-евтино от колкото абонамент за Войо.
Въпреки че ако и Любов в Рая излиза 1 ден по-рано май ще трябва направо да се абонирам…
Колко да е по-евтино? 50 цента. Но получаваш САМО Къщата на инфлуенсърите. Във Войо получаваш още десетки други сериали и хиляди филми. Получаваш и риалитита, които не се излъчват  по БТВ. Островът на любовта, Ергенът: Хърватия и т.н. Огромна видеотека. А ако беше се абонирала преди лятото, таксата беше много по-ниска.
По-рано ще пускат и Фермата, и Трейтърс, и др. А от сериалите, които дават по БТВ, на Войо ги пускат с 5-8 епизода преднина. И десетки сериали, които не дават по БТВ, а са само на Войо.

# 11
Единственият плюс на Voyo е, че имаш достъп до филми и сериали, чакането с и без абонамент е едно и също. 💁🏻♀

# 12
Войо има само плюсове, когаот не го плащаш, а го ползваш през оператор Grinning

# 13
Вот за половината каст Simple Smile
Дамян,  Мати, Тянко,  Габриела,  Стела, Кристофър.
Дамян от плюс на минус.

# 14
Глас за Бо и Жаба Бланко

Общи условия

Активация на акаунт