Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 43 484
  • 735
  •   1
Отговори

18 участници
Награда: 25 000 лв.

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 18 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 30 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Гласът на България", "Maximal revenge".

Нови епизоди: всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": не всяка събота - 19.00 ч.

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София
Визитки: Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина, обл. София
Коментарно студио: Plovdiv Plaza Mall и Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ЩЕ СИ КАЖАТ
КЪЩАТА PLUS ЕП.1, ЕП.2

Резултати от Анкета 7:
(Одобрявате ли опцията за връщане обратно в играта след престой в тъмницата?)
Не, не е редно и не е честно - 58.3%
Да, всеки има право на втори шанс - 32%
Не мога да преценя, колебая се - 9.7%

(103 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 / ТЕМА 2 / ТЕМА 3 / TEMA 4 / TEMA 5 / TEMA 6 / TEMA 7

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 20:35 от diziler

# 1
  • София
Благодаря за новата тема, под номер 8. Simple Smile

Категорично и звучно:
НЕ!

Освен, че не е уважително към хората, ами по този начин насочват публиката, кои ще са финалистите или главните герои.
Аз разбирам да са 30 човека, ама тук са наполовина, предаването се точи половин година и въпреки това ние не можем да видим половината хора вътре нито да ги опознаем, защото гледаме само двама или трима.

# 2
И аз благодаря за темата.

Относно анкетата - бих одобрила главни и второстепенни роли само ако това се получи естествено - едни участници да са много активни, а други да спят по цял ден. В тази си форма - за едни да има цели епизоди, а други да са изрязвани от всички кадри - не го одобрявам.

# 3
Тези, които ни налагат като главни роли: Валерия и Янков, Даниел и Виктория.

Тези, които изобщо не ги даваха (т.нар. саксии): Васил, Спас, Тодор, Цецо Цонев

Всички останали... Чат-пат. "Поддържаща роля" Grinning

Поне това са моите наблюдения.

# 4
Супер смешно ми стана, че Васко го дадоха най-после от Тъмницата вчера, но по каква причина - да чуем как коментира, че Валерия си признала, че е спала с някого от предния сезон. Joy

# 5
То затова трябва да се внимава още при кастинга Joy

Поправих в първия пост "Ще си кажат" - всяка събота 19.00 ч. - на живо. Нито е на живо, нито е всяка събота. Пускат когато си щат. В първите 2 сезона поне се знаеше точен ден и час. А и е имало само две издания на Къщата Plus? Отказаха ли се от идеята, какво стана?

# 6
Записвам се с едно категорично НЕ! Особено ако една драма се повтаря дълго време, не искам да я гледам постоянно. Важи и за симпатични за мен играчи.

# 7
Слушам Надкаст (за 100-те гривни) и Неделчо пак задъвка Виктория, заради връзката и с Влади в момента. Каза, че теорията му била, че той стига напред в предаването, защото Вики започвала да "усеща" мъжете, когато са на върха и са победители. Не знаех, но си имало термин за това - хипергамия.

# 8
  • София
Тези, които ни налагат като главни роли: Валерия и Янков, Даниел и Виктория.

Тези, които изобщо не ги даваха (т.нар. саксии): Васил, Спас, Тодор, Цецо Цонев

Всички останали... Чат-пат. "Поддържаща роля" Grinning

Поне това са моите наблюдения.

Мхм, главните герои са само двама: Янков и Валерия. Дано не се класират в пакет на финала.
Поддържащи роли: Кико, Жоро, Дани, Вики и Цецо
Всичко останало е под ножа

Ако този слаб сезон не се спечели от Цецо Ставрев (малкото сървайвърче) му тегля чертата и отива в кофата директно.

# 9
Мда, само инфото, че Влади от 100-те гривни е с Вики, ми го сваля много надолу в класацията. Все пак човекът явно има железни нерви за да я изтърпява и теорията на Неделчо не е далеч от истината.

# 10
Но поне това, че Вики не е с Дани хаха, може да значи, че той пък не е на финал и това е обнадеждаващо. Grinning

# 11
Е каква връзка има това дали е на финал или не с това дали са заедно или не?

Иначе - да. Влади от О100Г ми падна рязко в очите.

# 12
  • София
Аз не мисля, че Неделчо го потвърди, а само каза, че е видял снимката (която и тук се завъртя).

# 13
Виктория и Дани се снимаха заедно допреди излъчването на епизодите, в които той се завърна. Може да е на финал, просто тя да знае, че няма шанс да победи, затова вече да не го усеща.

# 14
Е каква връзка има това дали е на финал или не с това дали са заедно или не?

Иначе - да. Влади от О100Г ми падна рязко в очите.

Обяснението е няколко поста по-нагоре. Wink

Общи условия

Активация на акаунт