Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 415
  • 744
  •   2
Отговори

18 участници
Награда: 25 000 лв.

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 18 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 30 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Гласът на България", "Maximal revenge" и други риалити програми

Нови епизоди: всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": всяка събота - 19.00 ч. (на живо)

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София
Визитки: Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина, обл. София

УЧАСТНИЦИ

КОСТАДИН КОЛЕВ
Скрит текст:
Фризьор

ЦВЕТЕЛИН СТАВРЕВ
Скрит текст:
Футболист, участник в "Сървайвър" 7

ВЕНЕТА ЦОНЕВА
Скрит текст:
Певица, участник в "Гласът на България" 7
КРИСТИЯН ЯНКОВ
Скрит текст:
Стриймър - съдържание за възрастни

ТОДОР АЗОВ
Скрит текст:
Ютюбър

ВИКТОРИЯ ПЪРВАНОВА
Скрит текст:
Травъл влогър

ГЕОРГИ ЯНЕВ
Скрит текст:
Плувец, участник в "Игри на волята" 4

МАРИЯ ОБРЕЙКОВА
Скрит текст:
Участник в "Сървайвър" 7

ВАСИЛ КАЛИНЧЕВ
Скрит текст:
Ютюбър

А̀ЛЕКСА РАДКОВА
Скрит текст:
Фитнес модел

ДАНИЕЛ НИКОЛОВ
Скрит текст:
Инфлуенсър

КРИСТИАН ПЕТРОВ
Скрит текст:
Рапър, актьор, каскадьор

ВАЛЕРИЯ ДАКОВА
Скрит текст:
Модел, участник в "Ергенът" 3

АНТОНИО АСЕНОВ
Скрит текст:
Попфолк певец

МОНИКА МИЛЧЕВА
Скрит текст:
Модел

ВЕСЕЛА ТЕНЕВА
Скрит текст:
Модел и мис

СПАС САРАЧИНОВ
Скрит текст:
Ученик, участник в "Maximal revenge" 4

ЦВЕТЕЛИН ЦОНЕВ
Скрит текст:
Предприемач

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ЩЕ СИ КАЖАТ

Резултати от Анкета 4:
(Кой участник в Сезон 2 ви е най-антипатичен?)

Ронси - 113 гласа
Анджела - 69 гласа
Александра - 60 гласа
Дидо - 38 гласа
Гош - 33 гласа
Томас - 31 гласа
Ивка - 22 гласа
Елеонор - 21 гласа
Марианов - 12 гласа
Людмил - 8 гласа
Персиян 7 гласа
Кумбата - 6%
Габриела - 5 гласа
Веселка - 1 гласа

(208 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 / ТЕМА 2 / ТЕМА 3 / TEMA 4

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 11:45 от diziler

# 1
  • София
Първа Simple Smile
Благодаря за темата! Ще я следя, защото за сега Къщата ми харесва много повече от Диваците.
Къде е анкетата, не я виждам?

# 2
Горе, под заглавието. От няколко месеца има нови настройки и всички анкети са invisible, докато не ги кликнеш. Тогава се отварят отговорите надолу.
Скрит текст:

# 3
  • София
Данке, видях я.
Гласувах за Жорката, другите са ми непознати, а и той ми е сред любимците от ИВ наравно с Фифо.

# 4
  • В страната на мечтите.
Гласувах за Венета, защото ми е позната от Тик Ток и е доста симпатична и позитивна, поне каквото съм виждала от нея.

Още не знам дали ще гледам целия сезон, защото повече от половината са ми крайно непознати и къщата е адски грозна и кичозна за моят вкус. Първият сезон засега ми харесва най-много.

# 5
Харесвам Виктория Първанова, следя я от доста време в YouTube, харесва ми как се развива в живота и колко готини неща прави. Плюс това ми е много симпатична и нежна, харесва ми и стилът 'и на обличане.

Жорката си го харесвам, няма как, ама ако той е в леглото с Валерия рЕзко ще се отрека от него.

Приятелят на Кумбата е сладур, ама аз и Кумбата харесвах, та е нормално да ми е симпатиен.

Весела ми хареса, красиво и сдържано момиче.

.....

Азов, ако трябва да съм честна, ми е симпатичен като човек, но никога не ми е бил забавен и го виждам повече като статист. Grinning

# 6
  • София
Благодаря и аз, гласувах за Азов, Георги, Спас и момичето от Пловдив.

# 7
  • София
Благодаря за новата тема
Само от епизод 1 маркирах: Цецо, Жоро, Мария, Весела, Дани и Азов.

Хареса ми премиерния епизод. Каста е много добър, поне на първо четене. Имат всички налични карти да направят най-добрия си сезон, но дали ще стане така е вече съвсем друг въпрос. Предстои да видим.
Странна ми е тази локация на мелниците, твърде голямо е, но това предполага много по-интересни игри, надявам се да има и водни такива, стрелба с лък, коне нещо и т.н.

# 8
Благодаря за темата. От тези, които знам, гласувах за Цецо, Жоро, Азов и Вики. От тези, които не познавам, дадох глас за Дани и Кристиян. Поколебах се дали двата последни гласа да не отидат за Спас и фризьора, че ми изглеждат душички, но засега ще почакам  с подкрепата за тях.
Къщата и на мен не ми харесва - мрачна и потискаща ми е. И с всичката дървения ми прилича на огромна ретро планинска хижа.

# 9
Къщата и на мен не ми харесва - мрачна и потискаща ми е.
То почти нищо не са показали.
Кликнете на "Хотелска част" https://www.melnicite.bg

# 10
  • София
Само визитките бяха в Мелниците, къщата е в Боровец. Можете да видите снимки на имота тук:

https://www.suprimmo.bg/imot-72923-prikazno-imenie-v-stil-na-sre … zamak-v-borovets/

На мен ми допада, че са на различно място и ще гледаме и природа. Първата къща не ми беше харесала, но пак се преживяваше, в тази има простор с този хубав двор.

# 11
Имението в Боровец е, което писах, че не ми допада - и то отвътре. Просто не харесвам ламперии и толкова много кафяво накуп. Въпрос на вкус.
Вида на къщата, обаче, няма да ми попречи да гледам.

# 12
Вярно, че Елена от "Ергенът" 2 я взеха за психолог или нещо от сорта... в този сезон на Къщата и тя все ходеше до Боровец. В случая.. вилна зона Ягода и Малина.
Вечер ще да им е било хладно, особено, ако са снимали май месец Grinning

# 13
Гласувах за Азов и Коцето.
На пръв поглед май те ми допаднаха най-много, въпреки че имам доста съмнения, че могат да се окажат доста конфликтни личности.

# 14
  • София
И аз очаквам двамата да влязат в конфликт (не помежду си), но всъщност това не ми пречи, нека има драма. Истериите на Александра бяха неприятни, но един нормален спор си е в реда на нещата, затова все пак вкарват различни характери.

Общи условия

Активация на акаунт