Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 446
  • 744
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Елена някой писа, че редактор била.

# 16
Много се чудих дали да давам шанс на този сезон - предния не го догледах след като стана предвидим и скучен.
Дано в този да не са пак: "Всички трябва да сме добри хора, да сме приятели, да не действаме зад гърба... Бла бла бла". Гледат ми се стратегии, игри, обрати, а не: "Не сме безгрешни, но сме скучни...".

# 17
Почти изгледах първи епизод - много дълъг. Не съм сигурна дали ще продължа да гледам. Позната ми е само Валерия. Всички други - нямам идея от къде са ги взели, но и аз не следя толкова много ютуб и инстаграм.
Иначе и на мен този замък ми е подтискащ. В първи сезон къщата ми беше като от психотрилър. Втората беше най-добре.

# 18
  • София
НадкасТ с Перси и първи епизод на Къщата.

Допадат ми, както винаги.

П.п. Сега виждам, че са го свалили, сигурно, защото имаше проблем с микрофона на Перси. Може да го качат оправено.

# 19
Благодаря за линка, ще пусна.Макар че 2 часа и 40 мин. е твърде много. Малко хора биха изтърпяли докрай. Да ми бърбори нещо, докато си цъкам, да. Ама трябва и те да се оберат малко и да говорят по-стегнато, защото сигурно има и много бла бла бла.  Персиян грам не ми допада, но заради Верислав и Нидиелчу ще гледам/слушам Grinning

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 19:08 от diziler

# 20
Никога не съм слушала подкасти. Не знам как издържате. Нямам някакви дейности, които са чисто механични и ми дават възможността да ги слушам. Нито вървя дълго, за да си ги пусна, нито шофирам продължително, нито чистя кой знае колко много предвид, че имам помощни уреди.

# 21
Ами примерно... докато гладиш или нещо си чистиш къщата, то си свири, ама в повечето време е бла-бла-бла.  Или докато си цъкаш в този форум, то може да си работи и да си бърбори, няма нищо за гледане, защото е със статичен кадър  (хора в студиото си плямпат). Но да, губѝ време са си тези коментарни подкасти. Струва си да се гледат самите предавания.

# 22
Аз ги гледам, докато готвя, бърша прах и така. Grinning

Иначе, направо е иронично, че ще правят готини подкасти за Инфлуенсърите, а собственото си предаване са оставили на най-некадърните за подкаст (Ния и оня Grinning)

# 23
Ясно, че е статично и не ми трябва да гледам постоянно, но рядко готвя нещо, което отнема повече от 30 минути, чисти робота и мъжа ми, дрехи не гладя. Всеки си глади, което ще слага в момента. Като цяло не ми отнема домакинстването много време, че да пусна подкаст от 2 часа. По-скоро трябва да го гледам няколко пъти на почивки, а така ще загубя интерес.

# 24
Във всяка тема се минава през това “ама как можете да гледате подкасти”. Ми то и Бионсе сигурно гледа, стига да желае. Приемете, че хората имат различни интереси и ежедневни дейности и не правете осъдителни подмятания…
Перси е досаден като говори за неговия сезон, за другите участници е сравнително адекватен. Още не съм го изслушала цялото, но се изкефих как нареди Мария.

# 25
Аз не упреквам хората, които гледат подкасти. Просто в моето ежедневие не намирам време за подкасти, а и май нямам нерви да слушам нещо два часа. За това съм благодарна, че преразказват какво са слушали. Коментара ми не беше злонамерен.

# 26
Изгледах първи епизод, намерих време. Браво на момчетата! Този път са се справили изключително професионално и по линия на визитките може да се каже, че надхвърлят продукции, излъчвани в прайм тайм. Не знам на кого симпатизирам все още, гласувах за Коцето, но е много рано да се каже.

# 27
  • София
И Ауткаст коментира участниците:

Изслушах го и него на работа, съвпада ни виждането за повечето участници.

В 19:00 започва и подкастът на предаването "Ще си кажат".

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 00:43 от Niya-

# 28
Аз инфлуенсъри не следя, защото повечето нямат какво да ми предложат освен нескопосани реклами и посредствен хумор.  За това и на къщата гледам само първия епизод с визитките, все пак да знам горе-долу от какво се вълнува младежта Simple Smile

Поздравления на продуцентите за визитките, професионална работа!

Добро впечатление ми прави и фактът, че има доста по-малко англицизми от Дивите, където някои персонажи тотално не могат да се изразяват на български (очевидно повтарят чути фрази от американските програми).

# 29
Павел и Ицака казаха, че пропускат епизод днес, за да може освен всички реакции и коментари на ютубъри, те самите също да изкоментират участниците, а след това да продължат с епизодите.

Имали са намерения да има по три епизода на седмица, но после са решили, че така епизодите ще се задушават.

Началото на снимките е белязано от перипетии - първоначалната идея е била отново да са в Делта Хил, но в последния момент са разбрали, че къщата няма да е готова. Този замък (замъкът на Косьо Самоковеца, както разкри Любо) пък е бил свободен само ден преди планираната им дата за начало, а е нямало как да го подготвят за толкова кратко време, но в крайна сметка са намерили начин.

Ето и подкаста. Гост е Любо Жечев.

Общи условия

Активация на акаунт