Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 426
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Тази година не е насочено толкова към децата, съдейки по каста. Почти никой не е супер актуален сред децата, те даже мрънкат и пишат коментари, че не познават никого. На мен ми допада промяната.

Личи си сега и с това, че първи гост им е Любо, нищо, че не е бил първи избор. 😁 Както очаквах, веднага спомена, че къщата е била на Косьо Самоковеца. Любима ми е поредицата му за мутрите, на някои събития съм била съвременник, но въобще не съм ги  разбирала.

# 31
Доста професионално подготвен първи епизод, интересни за мен участници, ще следя.

# 32
Водещите уточниха, че инфлуенсърите в къщата са 9 и неинфлуенсърите са 9.   Не били 14 към 4, но в началото в Къщата така си помислили първите 14, които влязоха, защото е имало пауза от 5-6 часа, докато влязат останалите, а и се досетили, защото имало 18 стола. В задачата се пита... тези 5 сред първите 14, дето не са инфлуенсъри защо се имат за инфлуенсъри, хахахахаха Grinning

Любо Жечев говори с огромно самочувствие, иронизира непрекъснато и изобщо не ми прави приятно впечатление.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 23:31 от diziler

# 33
Днес слушах реакция на Стела от първи сезон и коментираха, че като влизат все едно се редуват инфлуенсър и неинфлуенсър. Но и Азов, и Виктория са си солидни инфлуенсъри, а влизат подред, значи не е баш така.
Според мен неинфлуенсъри са Кумба 2, Цецо и Мария от Сървайвър, Алекса, както и четиримата последни.

Хареса ми подкаста много. Засити глада от липсата на нов епизод.

# 34
  • София
Мисля, че и Кико не е инфлуенсър, защото има 400 последователи в инстаграм, а аз като рапър поне не съм го чувала. Янков има 20к и е хазартен стриймър, така че може да мине за инфлу.

Интересно ми се стори, че някои са се разсърдили, че са в неинфлуенсърския отбор. Чудно кои ли са.

П. П. Би било удобно да им има инстаграмите в първия пост.

# 35
  • Paris
И аз сега слушам подкаста. Разбрахте ли, че е имало секс в къщата?

# 36
Поне в това имение да е имало… проникване 🤣🤣🤣

# 37
Мисля, че и Кико не е инфлуенсър, защото има 400 последователи в инстаграм, а аз като рапър поне не съм го чувала. Янков има 20к и е хазартен стриймър, така че може да мине за инфлу.

Интересно ми се стори, че някои са се разсърдили, че са в неинфлуенсърския отбор. Чудно кои ли са.

П. П. Би било удобно да им има инстаграмите в първия пост.
Мислех си за него, ама имах чувството, че съм му чувала името преди и реших, че е инфлуенсър. Значи по-скоро да броят Мария (има много последователи в ИГ, доста повече от Венета например), а него не.
Ще видим.

# 38
Ясно колко са и инфлуенсъри щом се чудим кой е и кой не е инфлуенсър Grinning

# 39
Ами да. То това точно беше смешното и във ВИП брадъра, дето като влизат в първия епизод в къщата и не си знаят имената и се запознават, всеки си казва името, хаха.  И става ясно колко са ВИП Grinning Христина, жената на Здравко печели ВИП Брадър, смятайте.

Иначе и в "Ще си кажат", и в Надкаст яки бъзици по онзи, дето се обяви за "регионален инфлуенсър" (18-ия участник)

Жечев хем неподготвен, хем се подиграва на всички и говори снизходително. И не пропусна да хвали Къртицата на няколко пъти. Намекнаха, че ще има нов сезон на Къртицата.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 01:00 от diziler

# 40
  • София
Жечев говори така и за себе си, иронията и самоиронията са му сила, когато са съчетани с нещо в главата, са приятни за слушане. На мен ми допада и че не е конформист, каза си на Ицака какво мисли за рекламирането на хазарт, както и нахрани Русалки, въпреки че Бубето участва там, не беше твърде груб, но разбрахме мнението му. Това, ако беше Тото, да им е облизал подметките.

# 41
  • София
Аз го харесвам Любо. Според мен беше подходящ първи гост.

# 42
  • Paris
Поне в това имение да е имало… проникване 🤣🤣🤣

Може пак да е била Валерия 😀

# 43
Няма да се изненадам.

# 44
Аз си пуснах Надкаст с Перси и осъзнах, че много се радвам на новите участници и грам няма да ми липсва "партията на народа". Една година е минала и той все си цикли едни и същи реплики и разсъждения, все едно е застинал в развитието си, много ми беше досадно.

Общи условия

Активация на акаунт