Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 551
  • 737
  •   1
Отговори

18 участници
Награда: 25 000 лв.

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 18 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 30 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Гласът на България", "Maximal revenge".

Нови епизоди: всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": всяка събота - 19.00 ч. (на живо)

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София
Визитки: Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина, обл. София

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ЩЕ СИ КАЖАТ
КЪЩАТА PLUS

Резултати от Анкета 5:
(На този етап на кого от участниците симпатизирате?)

Георги Янев - 68 гласа
Тодор Азов - 64 гласа
Костадин Колев - 31 гласа
Цветелин Ставрев - 24 гласа
Весела Тенева - 21 гласа
Виктория Първанова - 19 гласа
Кристиян Янков - 18 гласа
Валерия Дакова - 17 гласа
Даниел Николов - 15 гласа
Спас Сарачинов - 15 гласа
Венета Цонева - 14 гласа
Васил Калинчев - 12 гласа
Антонио Асенов -  7 гласа
Кристиан Петров - 4 гласа
Мария Обрейкова - 4 гласа
Цветелин Цонев - 3 гласа
Моника Милчева - 2 гласа
Алекса Радкова - 1 глас

(136 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 / ТЕМА 2 / ТЕМА 3 / TEMA 4 / TEMA 5

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 00:22 от diziler

# 1
В описанието Викито я има два пъти. И май Гошко липсва.

# 2
Мерси много, оправих го. Ако има още нещо ... казвайте. През цялата неделя може да се редактира Wink

# 3
  • София
Доста досаден епизод, аман от тези стратегии вече. И това го казва фен на стратегиите и американския Сървайвър. Само че това тук е някаква адски досадна говорилня и повтаряне на едно и също нещо по сто пъти.
Това което виждам тук е Сървайвър от Али Експрес.
Трагична, самоубийствена социална и стратегическа игра на Георги (явно не си е научил урока от Игри на волята, тук отиде в другата крайност и пак си е в обичайната роля на мишена), Дани (селския лидер, хахаха Цецо изби рибата) и Веси (която не спря да сплетничи и да си мени целите през 2 минути).
Хора, първо се опознават участниците, за да се види кой с кого е близък. Не се бърза, проверяват се и твоите хора, дали може да им се има доверие. Поне един вот да мине и т.н. Обикновено се стреля в началото на база игри или за този, който те дразни най-много. И ако може бъде открит, никой няма да ти се разсърди, защото е първо гонене на участник и ще покаже, че си честен и че евентуално може да ти се има доверие.
А тези братче 50 пъти се събираха и шушукаха, че не само в къщата са отдавна наясно, че са коалиция, ами и в Австралия вече научиха.
Жорка, Жорка. Какви погроми искаш да правиш, оххх. Жалко, сега всички ще си отидете един след друг, защото сте големите ''стратези'' Закъде бързахте толкова много? Не се прави така бе хора.

Другите засега няма за какво да ги хваля, защото то си е напълно нормално и естествено да спретнеш опозиционна коалиция, дори и ей така само за наказание и отбранително, дори и само за една седмица да е. Най-вероятно Веси ще е изгонената и не виждам какво може да я спаси, но със сигурност ще си тръгне човек от твърдата коалиция. Жоро, Дани, Весела и Вики. Дето не се спряха да обикалят като цветари.
И какво, вие сте умните, а останалите са какво, наивни глупаци? Които ще стоят и послушно ще си ходят един след друг. Че даже Веси се възмущава как може да правят те коалиция. Ахахаха, не ще падна. Grinning
А това че подцениха и не опознаха Азов, човек с толкова житейски опит още повече показва, колко са нелепи четворката. Да, сипвам им много, защото съм им бесен и по принцип ме кефят и не бих искал да ги изгонят в началото, ама който сам си го направи.......

# 4
Виждам, че Веселка и Антонио смело повеждат антикласацията, хахаха.  Аз поне Антонио го пощадих, не гласувах за него. Като изключим пеенето на чалгите, с друго не ме дразни.  Гласувах за Алекса, Весела, Кристиан Янков, Валерия, Мария и... изненада Гошко. Пресолява манджата с тези стратегии. Той за друго не говори. При предното гласуване, за най-симпатичен, пак гласувах за него.  Но месец по-късно вече взе сериозно да ме дразни. Голям стратег, голямо нещо. Филмар и половина.

А ето резултатите от предишната анкета (положителната класация) в проценти:

Георги Янев - 20.1%
Тодор Азов - 18.9%
Костадин Колев - 9.1%
Цветелин Ставрев - 7.1%
Весела Тенева - 6.2%
Виктория Първанова - 5.6%
Кристиян Янков - 5.3%
Валерия Дакова - 5.0%
Даниел Николов - 4.4%
Спас Сарачинов - 4.4%
Венета Цонева - 4.1%
Васил Калинчев - 3.5%
Антонио Асенов -  2.1%
Кристиан Петров - 1.2%
Мария Обрейкова - 1.2%
Цветелин Цонев - 0.9%
Моника Милчева - 0.6%
Алекса Радкова - 0.3%

# 5
Истината е, че Жорката не го показваха чак толкова при разговори в Игри на волята (като изключим с Генчо).
Макар че и там е имало такива индикации, сега в Къщата, а и в подкаста им, започва да ми изглежда доста егоцентричен. А такива хора винаги се набиват на очи и действително все ще са мишена. Тук и особено много му личеше самочувствието от предишните успехи, може би и това чувство на превъзходство ги привлече един към друг с Веси.

# 6
Е да, самочувствие от предишните сезони и то прекалено високо самочувствие. И сега в Чакалкаст го слушам..
Той си мислел, че като един намекне кой да бъде мишена, другите ще кимат с глава, ще се съгласят и това е, а те започнали всеки да мрънка "ама аз не искам да номинирам еди кого си"... Ама той си мисли, че той е главатар и той ще казва на другите кого да номиринат, да кимат и да се съгласяват? Хахаха... на това му се вика .. не самочувствие, а направо ефект на Дънинг-Крюгер. Време е някой да го приземи.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 14:23 от diziler

# 7
  • България
Не съм убедена, че Гошко има лидерски качества. Опитва се, но никой не го слуша и накрая клекна пред по-опитния мъж на място Азов. Хората с лидерски качества вътре са: Кико, Азов, които са и една идея по-възрастни. Цецо от сървайвър също ми прилича на потенциален лидер на коалиция с Обрейкова, локалния инфлуенсър и Спас.

Чакалчо ми харесва повече в техния подкаст.

# 8
Чакалкаст и Надкаст са винаги интересни, по мое мнение. В случая Гошето пак говори за коалиции и стратегии, после започват едни оправдания за играта в мола, как били "притеснени" и затова бъркали.. ама моля ви се, 6 клас момиче що не се притесни, па те, невежите се притесниха? От какво, от камерите ли? Нали са инфлуенсъри? Гошко се изцепи, че имал "богата обща култура".  WTF? Той не отговори на нито един въпрос. Не знае през коя година завършва Втората световна война. Не знае кога е роден и кога е убит Васил Левски... Отделно си казвал "ее, добре, че не ми се падна този въпрос на мен"? И на това казва "богата обща култура"? Да се притесняваш от въпроси за 1-4 клас, велико! Няма лошо да не знаеш някои неща, ама поне не се хвали, че си с висока обща култура, че просто се излагаш.
Той очаквал като каже някакво име да се номинира, другите да кимат с глава и да се съгласят. Това вече ме уби. Що пък той да не покима с глава, ако друг каже някое име? Човекът е влязъл в състезанието с идеята, че той е някакъв лидер и ще командори.

# 9
  • Варна
Антонио, Валерия и Янков са ми най-неприятни.
Благодаря за темата.

# 10
По-добре човек да има смелостта с достойнство да си признае слабостите, незнанието, отколкото да се оправдава. Нормално е да не са добри във всичко.
Иначе ми е доста забавно, че Васко Shadowhex почти не го дават, рядко му чувам гласа, обаче има доста солидна аудитория, която активно го подкрепя и само пишат коментари за него под клиповете. Дано да успеем да го опознаем и ние. Засега в този сезон много ми липсват директни конфронтации, но не толкова, заради сеира, а защото така ще чуем аргументите на всеки, ще ги видим как разсъждат и ще ги опознаем повече. Не ми се нрави само да се нареждат зад гърба и да плетат задкулисни интриги.

# 11
Аз така и не разбрах кой е този Васко, някаква звезда ли е? Един със изтънени вежди, ама не знам с какво е блеснал.  И тази Виктория изобщо не я дават. Като правех темата и й качвах снимката, се учудих, че има такова лице. Явно е пълен статист.

Георги си намекна в Чакалкаста, че май не остава докрай. Каза "докато съм в предаването", което донякъде подсказва, че не е стигнал до финала. Но може и да е "стратегия" пак и да заблуждава зрителите, хаха.

# 12
Васко е gaming streamer от много години, доколкото разбрах.
Виктория си я дават - тя е в любовния сюжет с Дани и чат-пат го играе аниматор и ги занимава с йога и игри. Добре, че е тя всъщност, да правят нещо различно. Също участва в стратегическите разговори понякога, последно имаха разговор с Мария във фитнеса.

# 13
Цецо (Ставрев) към края на Сървайвър се усети и понаучи как се играе, но за него беше късно тогава. Сега обаче до тук си личи, че си е научил урока и се справя много добре, но тепърва ще могат да се правят генерални изводи.
Като цяло аз го харесвам, единствено не подкрепях това, че заблужавдаше и зрителите в Сървайвър, но да речем, че беше твърде млад и зелен и машината на риалити форматите го хвана неподготвен

# 14
Тази година допълнителните видеа в къщата ми идват в повече. То не са реакции, коментарни студиа, дебати... Главата ме заболя и реших да се огранича. Имам поне пет започнати и зарязани до някъде видеа. Това цялото цоцане за контент и коментари като цяло дъвчат едно и също. Дразня се, че пропускат "Ще си кажат", защото предпочитам да гледам тях.
По някакво чудо изслушах Чакалкаста. По принцип не ги харесвам, защото Жорко много ме дразни, но в случая си вършех разни неща и вървеше за фон.
Гошко има твърде висока самооценка за себе си и голяма амбиция да бъде лидер, но е твърде егоистичен, за да бъде такъв. За да си водач, шеф или всичко подобно, трябват други качества.
Азов е умен, но не мога да кажа, че е чак толкова възрастен и има чак толкова много житейски опит. Около 30те мисля че е. В негова ползва е, че той има трудов опит зад гърба си на нормална работа така да кажа. Преди години работеше в книжарница, а това дава много умения за общуване с хората, колеги и клиенти. Нещо, което доста от другите не притежават. Не казвам, че са идиоти или нещо такова, но е различно и според мен Азов за това подхожда малко по различно към ситуацията. Тяхното е като нормална работа среда - прекарваш супер много време с екипа си и като видиш, че някой плете интриги, го махаш, за да не мъти водата.
По отношение на Васето. Той има армия от малчугани, които се кефят на видеата му как реагира на тик ток или играе Minecraft и GTA V. От там идват и многото коментари. Наскоро го гледах в евент на Виваком и там много хубаво си пролича, че неговите фенове са малки въпреки че са доста. От доста години се занимава с това и така и не израстна, а като поведение и контент си остана същия за разлика от колегите му.

Общи условия

Активация на акаунт