КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 52 211
  • 736
  •   1
Отговори

17 участници
Награда: 25 000 лв

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 17 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 28 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Един за друг", "Фермата", "VIP Brother", “Maximal Revenge”, "MasterChef", "Муха в супата", "Черешката на тортата", "Елате ни на гости", "Островът на стоте гривни", "Битката на поколенията", "TOP Queen", онлайн сериалите "Следвай ме" и "Русалки".

Нови епизоди: всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": всяка събота - 19.00 ч.

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 4
КЪЩАТА PLUS ЕП.1, ЕП.2
ЩЕ СИ КАЖАТ

Резултати от Анкета 9:
На кого симпатизирате в четвъртия сезон?

Скрит текст:

Алпер Чочев - 17.6%
Денислава Велкова - 10.3%,
Владимир Северинов - 10.1%
Биляна Лазарова - 8.5%
Илиан Илиев - 8.0%
Красимир Джунов - 8.0%
Йоана Илиева - 5.9%
Васил Андонов - 5.9%
Божана Кацарова - 5.7%
Виктор Русинов - 4.1%
Веселин Цолов - 3.9%
Божидара Овчарова - 3.4%
Никола Борисов - 2.6%
Грозденка Владова - 2.1%
Лина Роскин - 1.8%
Димана Савова - 1.6%
Даниела Багдасарян - 0.5%

(Извадка: 141 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 / ТЕМА 2 / ТЕМА 3 / TEMA 4
TEMA 5 / TEMA 6 / TEMA 7 / ТЕМА 8 / TEMA 9 / ТЕМА 10

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 16:07 от diziler

# 1
  • София
Гласувах за Божана и  Божидара. Разбирам старанието им за повече екранно време и внимание , но постоянно пищене, крещене и говорене на висок глас + циркове и много филмиране, направо ме отказва от гледане.

# 2
Аз и за тях, и за Лина, Биляна, Грозденка и Владимир Grinning
Искам да видя откъс, където Яни, Гуспата и синче и Крум, “тестват” играта с надяждането с торта и безумната игра между Даниела и Йоанка.
В някой от подкастите ги бъзикаха как ли са "тествали" играта с тичането по стълбите нагоре. То просто е едно тичане по стълбите нагоре, това е. Май Туджаров ги бъзикна. А тази игра, която ще е днес, с подреждането от 1 до 15 с табелките, как ли са я тествали Гуспата, Яни и Крумчо Grinning

# 3
Дарето , имаше предвид- хайде от мен да мине, ще призная Йоана за по хубава от мен, заради ъпгрейдите

# 4
Интересно ми е след някакво време как ще се развие анкета за подкрепа, според мен Илиян ще дръпне много.
В сегашната анкета гласувах за Божидара, Грозденка и Памеца. Виктор се спаси на косъм (а ми беше симпатичен след Ергенът).

# 5
Интересно ми е след някакво време как ще се развие анкета за подкрепа, според мен Илиян ще дръпне много.
В сегашната анкета гласувах за Божидара, Грозденка и Памеца. Виктор се спаси на косъм (а ми беше симпатичен след Ергенът).

И аз за абсолютно същите.

# 6
Аз съм по-щедра: кмета, Божидара, Владко, Грозденка, Денислава, Димана, Лина, Памеца.

# 7
  • Paris
Аз гласувах за Божидара, Грозденка, Виктор и Лина. Противно на очакванията ми Биляна не ме дразни, иска ми се да я пуснат от тъмницата по-скоро, за да може някой да постави Божидара на място. Струва ми се, че е възможно тя да я захапе. Що се отнася до отговора от предната тема за Божидара и корекциите. Да, зъбите са корекция, но освен тях има и мигли и устни.

# 8
Божидара има и нос. Сама си каза при разговор с ревлата Димана. Посочи си носа и каза 16 шева или нещо такова.

# 9
Божидара, Влади, Грозденка, Лина и Димана са ми дразнещи. Ще ги видим и другите след време що за стока са.

А, да, благодаря за новата тема!

# 10
Божидара има и нос. Сама си каза при разговор с ревлата Димана. Посочи си носа и каза 16 шева или нещо такова.
Не е нос. Устната са и шили. Ако внимателно си гледал първият подкаст на къщата с Чарли Танев той каза ,че се е била с братовчедка му заради момче. 😅😅

# 11
Гласувах за Божидара, Лина и Грозденка.
Неприятни, непоносими и антипатични.
Виктор даже го изтрайвам благодарение на Божидара. Димана и тя мина между капките благодарение на жената с две лица, спасителката на мухи и вечно дискриминираната.
Днес чистя основно и чакам епизода за фон, за да знам мъката ще продължава ли, или ще я приключа. Мъжът ми се опита да гледа и каза, че губи мозъчни клетки и не може да си го причини.

# 12
# 13
Личи си, че вече не я понасят Божидара. Според мен може и да се спаси 1-2 пъти от номинации и то защото някои ще ги е страх да не застанат срещу нея.
Моля ви, ако някой има информация колко дълго остава в Къщата, да я даде в спойлер.

# 14
Не е нос. Устната са и шили. Ако внимателно си гледал първият подкаст на къщата с Чарли Танев той каза ,че се е била с братовчедка му заради момче. 😅😅
Гледах ама не си представях че чак за такъв бой става дума. По скоро си мислех, че са се дърпали за косите и са си крещяли.

Общи условия

Активация на акаунт