КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 52 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Изгледах

Добре, аз все пак ей така невинно да попитам, кога ще има игра за имунитет, кога ще са следващите номинации, абе нещо да се раздвижи този сезон.
Събрали се хора на средна възраст 30 г. и играят детски игрички. Днес ескалираха малко нещата, че Йоана моралната полиция се задейства и това беше. Уау, какво съдържание.

Грозденка ич не е улава дет се вика. Другите колко лесно се хванаха за Памеца, че е къртицата. Дори за миг не си помислиха, че ако наистина е той и е в мисия, няма така лесно да се издава. Шарани. Но Гроздето правилно заключи, че не е той. Идеята и да е Алпер не беше лоша.
Обаче продукцията яко ги наигра. Ако бяха издали или хванали Веско, всички щяха да спечелят, а сега само 100 уинкойна за него, хаха.
И той един популист ще излезе. Ако искаш си дай всичко за цигари, другите си решават сами за себе си какво да правят.

Искат да гонят Диманка
Много била мрънкала.
Да видим... Или ще е тя или Даринка.

Къщата на талантите:
Алпер добре стоеше като водещ, а после и когато венча младоженците. 😀
Добре им се получи на Краси и Грозденка. Чак пък толкова скандално не е. Имало е по-скандални неща в Капките например. Не разбирам това възмущение от Йоана. Изобщо тези жени откъде са подбрани не знам, но във всеки епизод една от тях изкрейзва и само някакви пишман драми около дамите.

После сегмента с кражбата на булката и женитбата също добре им се получи.

# 47
И на Грозденка лафчето в края на всяко изречение: "Сещаш ли се"? (Сеш'се).
Танцът си беше доста дързък, не е редно да се съгласява да го изпълнява, ако има някакво достойнство. Вкъщи ще й шокат канчето и с право. Но тя и преди 2 епизода си призна, че си е въртиопашка, съблазнителка и това го използва като оръжие понякога. Така че...

# 48
Не знам дали мога да залагам дали Стефи е начупила колата или друго на Веско, но човека иска да види всичко от Линчето.
Първо дупе, сега с любопитство бюст. Скоро очаквам да иска да види и катеричката ѝ и да нахлуе случайно в банята, докато тя е там и да каже “СПОКО УЕ НЕ ГЛЕДАМ”.

# 49
Виктор е толкова жаден за внимание миличкия, не мога изобщо да го гледам. Още от ергенът ме е напрегнал толкова много и сега продължава да се лигави.

Гроздето мислеше, че ще оценят жертвата й, но нещо стана обратен ефект.

А с Димана наистина има двойни стандарти, тя й на талантите се представи най-добре ама Влади я саботира.

# 50
В случая да си прочела думичка за танца и това, че той е не морален, а ходенето на Йоана без сутиен да е морално. За мен това са детски неща. Грозденка не ми е симпатична, единствено Краси беше по-вулгарен, но щом тя се е съгласила, ми нейна си работа. Свободна жена е и може да се търка в когото иска и да танцува, нищо по-различно от танц в дискотека. За мен неморални неща е извършвал Памеца с продажбата на забранени неща, танци и зърна са направо песен.

# 51
Малко скучен епизод беше.

Йоана май много насериозно се е взела за морална полиция нещо. Забрави тя как влезе и какви простотии наговори на чичо Марти, като си тръгваше. Беше доста по-сконфузно от на Грозденка и Краси танца.

То пък и кое точно беше толкова непоносимо еротичното в него, аз така и не разбрах. Латино танци някога виждала ли е, където често и жените са супер оскъдно облечени и движенията са доста по-страстни и често танцьорите са буквално прилепени един в друг... Сигурно направо ще избяга с писъци от залата, ако присъства на една такава тренировка. Твърде много влиза в роля, която е ясно, че не е баш нейната.

На нея не й беше приятно, като и дрънкаха глупости за възрастни гаджета, издръжка от тях и тн, ама явно не й стига капацитетът, че е долно и грозно и тя да се опитва да засяга други по подобни линии.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 04:59 от Geri2000

# 52
В случая да си прочела думичка за танца и това, че той е не морален, а ходенето на Йоана без сутиен да е морално. За мен това са детски неща. Грозденка не ми е симпатична, единствено Краси беше по-вулгарен, но щом тя се е съгласила, ми нейна си работа. Свободна жена е и може да се търка в когото иска и да танцува, нищо по-различно от танц в дискотека. За мен неморални неща е извършвал Памеца с продажбата на забранени неща, танци и зърна са направо песен.
Нищо не е толкова неморално и фрапиращо от двете ситуации. Досадно е лицемерието , с които някои жени сочат други, а правят същото . Чиста завист си е поведението на Йоанка , че друга жена блесна. И да красавиците също завиждат, и им се гърчи егото , особено ако са свикнали навсякъде да се възприемат като най

# 53
  • София
Йоана прекали, определено изказванията ѝ бяха осъдителни и демонстративни, а когато са към нея и това, че е била с мъж на възрастта на баща ѝ, не ѝ е приятно. Можеше да си замълчи или поне да не е точно по този начин.

Не видях кой знае какво в танца, позабавляваха се с Краси, е, малко по-освободено, но не е било чак толкова крайно. Не я прави лека жена.

Изпълнението на Димана беше много хубаво, за пръв път ми направи впечатление колко е нежна, обикновено се държи грубо. От друга страна разбирам и Дени защо ѝ се дразни, постоянното мрънкане за храна изморява, а забележката за вафлата беше ненужна.

Влади се опитва да е интересен, в Гривните ми харесваше, но тук прекалява, беше ми криндж като жури на талантите. Той смяташе, че е много интересно да е лошото жури, но си беше неловко за слушане.

Илиян ме изненада колко твърдо заяви за кредитите, вярно, че Веско беше нахален, но те пушачите толкова са фиксирани в цигарите, че друго не виждат, мисля, че Илиян можеше да спести последното изречение и пак щеше да го разбере. Рискува да си спечели врагове, а Веско не го направи с лошо.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 13:34 от Niya-

# 54
  • София
Биляна съвсем я забравиха, то и ние:) Не беше лош епизода, Йоанчето наистина много си е повярвала, Грозденка е артистична и се забавлява поне, а Йоана е пълно дърво с претенции за стойностна красавица, а според мен с тая монтирана огромна уста е доста по-вулгарна от гроздето.

# 55
Епизодът не беше лош, но искам повече динамика. И Биляниш!
Относно спорът между Йоана и Грозденка - и двете не са прави. Беше излишно от Йоана да прави подобен коментар, това е форма на самоизтъкване и не ѝ прави чест. Отново стигаме и до това защо Грозденка да е грешно да го прави, а за Краси няма проблем.
Оттам нататък Грозденка използва възможно най-неточните аргументи, за да се защити, а можеше да излезе права.

Изобщо не разбрах по какъв начин Виктор беше намесен в цялата ситуация. Като цяло Грозденка и Божидара му се бутаха, пък сега той е черен? Той дори не им отвръщаше толкова.

Явно Димана не дразни само нас, а и хората там. Дано ни освободи от присъствието си скоро, макар че категорично предпочитам Божидара.

# 56
И аз мисля, че беше напълно излишно нападането към Грозденка. Това си е нож с две остриета: не го прави - тя провали мисията и сме гладни / прави го - тя е неморална. Наистина много тъпо беше Йоана да пита еди кой си "ти би ли го направил?". Казано и е да го прави - прави го

Изпълнението на Димана най ми хареса, исках тя да спечели

Някой знае ли кога ще има пак номинации?

# 57
Влади ме разочарова много с ролята си на “лошото жури”… смисъл защо го правиш? Нямаш нито мисия, нито нищо…

# 58
Танцът на Грозденка, макар и еротичен, не беше пошъл. Виждала съм пошли танци на отчаяни пияни жени и ми е било направо неудобно (не казах криндж Yum. )Беше си издържан , не нещо нечувано , но приятен. Друга е глупостта на Гроздето. Виктор доста я харесва, но явно си го е страх, за това и твърди , че всичко е игра. Грозденка, леко също го харесва, но и тя не е сигурна в кърпа ли и е вързан. Също твърди, че всичко е игра, но иска да чуе, че за Виктор е нещо повече. Ей тъй за егото .Че видите ли ако след 10 -15 дена вземе , че наистина се поФлюби да не е прецаканата. Е да ама , ако не се флюби, Викторчо ли да е изгорелият. И той завалията, не знае какво да отговаря и как да се справя с женските хитринки , ама точно с това са забавни и двамата .

# 59
Виктор доста я харесва, но явно си го е страх
Аз мисля, че я харесва като приятелка, като сестричка, дето се вика Grinning

В Надкаст коментират снощния епизод. Неделчо ги бъзикна, че редаkторите ни натрапват любовния триъгълни за сметка на други персонажи, а Туджаров бъзикна Грозденка, че първо е казала "аз съм циганка и трябва да пусна кръв след сватбата, тоест да съм девствена", а малко по-късно казала на Йоана "аз съм спала само с 4 души, ти не знам с колко си спала". Grinning Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 18:43 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт