КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 52 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Денислава ме дразни заради високото си самочувствие. Аз лично не я харесвам особено нито като човек, нито на външен вид. Единственото, което уважавам е, че с майка и са се борили сами цял живот

Денислава е гледана от баща си и баба си в София,докато майка й (Виолета ИВ5) е била в Америка и е уреждала статута си после този на дъщеря й. Дени мисля,че е отишла там около 17-18годишна. Не знам за каква "борба" тук става дума, ще речеш,че са копали въглища в Русия.

Назад съм с един епизод,пускам за фон,докато върша друго на втория монитор.
Изключително не харесвам лигли и драма куйн фасони тип Божидара и Лина. Не може да са толкова неприятни?!
Димана ми е №3 персона нон грата.
Въобще женския каст е пародия.

Онази в Тъмницата май си е в Соф.Имала е ангажименти и така са я "покрили". Няма как да е затворена толкова време - нито има смисъл,нито прави контент,нито някой ще издържи толкова време сам (освен ако са й дали книги,тв или въобще не спи там).
Много глупаво и фалшиво реалити шоу.

# 61
Не е била в София Биляниш, според мен щеше да излезе по-рано, но сега като Даниела не е в Изолатора, вторият отпаднал няма срещу кого да се бие и пазят Биляна за целта, като естествено нейният залог няма да е отпадане.

# 62
Денислава ме дразни заради високото си самочувствие. Аз лично не я харесвам особено нито като човек, нито на външен вид. Единственото, което уважавам е, че с майка и са се борили сами цял живот

Денислава е гледана от баща си и баба си в София,докато майка й (Виолета ИВ5) е била в Америка и е уреждала статута си после този на дъщеря й. Дени мисля,че е отишла там около 17-18годишна. Не знам за каква "борба" тук става дума, ще речеш,че са копали въглища в Русия.

Това е по нейни/техни думи, доколкото аз съм разбрала

# 63
  • Пловдив
Не е била в София Биляниш, според мен щеше да излезе по-рано, но сега като Даниела не е в Изолатора, вторият отпаднал няма срещу кого да се бие и пазят Биляна за целта, като естествено нейният залог няма да е отпадане.

Много вероятно да я гласят за победителка, тя сигурно ще влезе обратно чак на финала, както е тръгнало ... No Mouth

# 64

Е как да не беше като точно тогава имаше участия и то даже такива извън бг беше качвала в инстаграм?

# 65
Биляниш, се беше обособила като лидерка там. Добре е че я премахнаха временно , за да се сформират лагери и коалиции. Иначе имаше вероятност , тя да беси и коли, а останалите да гравитират (от женска страна)

# 66
  • София
Този месец ще има ли втори изгонен или да не разчитаме? 😂

# 67
# 68
Няма да е и днес. 😃

# 69
В първите сезони нямаше ни един отпаднал в първия месец и половина, хахах. Така че сега пак е добре, имаме отпаднал участник Grinning

Мартин, Косара и Анна-Мария коментират "Къщата на инфлуенсърите" от 18 до 42 мин. някъде
Скрит текст:

Мартин яко ги храни повечето от жените, защитава си Йоана. А най-много епитети обиди хвърли по Божидара Grinning

# 70
Мартин хубаво я нахрани на Божидара,на нея колкото и да я храниш все ще е малко. Много неприятно момиче е,дано да си ходи скоро

# 71
Миналата година Моника бързо-бързо офейка, както и Алекса - дори ги няма на корицата на темата за миналия сезон. Мотат се малко сега и за мен.

# 72
Мартин хубаво я нахрани на Божидара,на нея колкото и да я храниш все ще е малко. Много неприятно момиче е,дано да си ходи скоро
А много смешно беше като Анна-Мария във въпросния подкаст каза нещо за Илиян, че все пак е направил смелата стъпка да признае публично, че е хомосексуален и Мартин се изсмя... "е то не си ли личи"? Хаха, ами прав е човекът. Ако не си беше признал публично, ние никога нямаше да се сетим. Все едно Котарачето да си признае. Иначе ние не бихме се сетили. Или Емил Конрад, дето с десетина години закъснение, откакто е известен, признал публично, че е хомосексуален. Е да, ние никога не сме и подозирали, то хич не личеше Grinning

# 73
  • София
В понеделник ще е голямата драма.
Гледам пак ще има яко ревове.
Психодиспансер няма ли наоколо? 😀

Въпросът е коя измежду Божидара и Димана ще си ходи? Или по-точно ще ходи в тъмницата.
Най-вероятно те двете ще са на дуел. Но не се знае. Все пак не се наемам с прогноза.

Кои имаха лични пари?
Йоана, Илиян и Андон имат 100 уинкойна ако не се лъжа от игри (Йоана от битката за спасение с Даниела).
Веско също, ама той похарчи за цигари от тях и не знам колко са му останали. 80 уинкойна или по-малко.

А за този епизод какво да коментирам, мхм.
Тъпите им игри за деца не ми се коментират. На един крак, на два крака, актьорски превъплъщения и пр. тъпотии.

Най-интересна беше играта с кутиите. Тя си е редовна за Къщата и е готин експеримент.
Понеже наскоро изгледах Скуит Геймс - ето виждате нагледно алчността до какво води и в реално предаване, а не художествено шоу.
Първо гласуваха и се разбраха, че ако отворят една добра кутия да спрат. И те още от първия път отвориха джакпота, +400 уинкойна или +200 салдо. И естествено се отметнаха след това (бях сигурен, хаха), започнаха да ламтят за още. И в крайна сметка приключиха с -500 уинкойна от играта. Честито! А някои хора няма да е лошо да си опреснят алгебрата.
И като добавим натрупаните глоби от 900 уинкойна, ще стартират следващата си седмица (за къщата времетраенето визирам - снимачните дни/седмици) с -1400 уинкойна.
Ще се гладува! 🥴

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 00:13 от Diavolo

# 74
Този Мартин е по-зле леличките, които любят семки и разнасят клюки. Гледах някакъв ТТ с минимална част от подкаста на АМ и си спомних колко незрял ми изглеждаше и преди тоя човек.

Общи условия

Активация на акаунт