КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 53 189
  • 736
  •   2
Отговори
# 75
Така като гледам освен Димана и Божидара на прицел е и Грозденка.

# 76
Уж средната възраст на участниците по-висока пък ги карат да правят още по-големи тъпотии и от миналите сезони. Дано в понеделник се раздвижат наистина нещата, защото последните няколко епизода са пълна скука. Божидара се беше пуснала на лайф в инстаграм и влязох за точно 5 минути. Говореше нещо за Грозденка и че тепърва ще се излъчват кадри, в които ще видим защо са им се обтегнали толкова отношенията. Жал ми е за Биляниш, как се нахендри с тази изолация. Нито социализация, нито екранно време, нито някакви занимания и игри. Дано скоро я изкарат от там, че съвсем ще ѝ се обезцени влизането в предаването.

# 77
За Биляниш се коментира , че това си е предварително уговорено, защото имала вече поети ангажименти по участия.

# 78
  • София
Леле, това, ако е така- егати аматьорското изпълнение. Някакви кадри да бяха подготвили поне.

# 79
“Ще си кажат” от днес:

# 80
  • София
Пуснах да гледам, вече 15 минути, голяма мъка. Заклеймете ме като простачка, ама с Чарли беше сто пъти по-забавно и интересно. Дано натам се отпусне дамата.

# 81
  • София
Пуснах да гледам, вече 15 минути, голяма мъка. Заклеймете ме като простачка, ама с Чарли беше сто пъти по-забавно и интересно. Дано натам се отпусне дамата.

5 минути издържах аз😬

# 82
Аз и по-малко. Някакво мън-мън... коя е тази? Не искала да дава оценки на никого. Ми що е приела поканата да участва в подкаст, като ще й вадят думите с ченгел?

# 83
Гениални прозрения на тази психоложка. Къде е учила, да не се е образовала в тикток?

# 84
  • София
С развитие на разговора става по-добре, но на скорост поне 1.5. Имаше интересни виждания, но много премисля всичко и твърде често отговаряше "не знам". Павката и Ицака не са настъпателни и да чакат отговор докрай, винаги човек може да заобиколи въпроса, да се измъкне без да отговаря, че не знае и да увисва разговорът.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 12:51 от Niya-

# 85
Наистина доста бавно тръгна разговора, но не беше неприятен. Все пак предпочитам подкасти с нетолкова политкоректни хора.
Другата седмица дано да е с отпаднал и това да е Божидара.

# 86
Наистина доста бавно тръгна разговора, но не беше неприятен. Все пак предпочитам подкасти с нетолкова политкоректни хора.

Чул те Господ😁😁😁😁
Ама историята помни добре какво се случва с участниците, приятели на продуцентите 😁😁😁😁😁

# 87
Не е спойлер и не знам, но мисля, че няма да е тя. Винаги тези ужасяващи омразни образи се задържат дълго, защото дразнят..

# 88
Не е спойлер и не знам, но мисля, че няма да е тя. Винаги тези ужасяващи омразни образи се задържат дълго, защото дразнят..
Ясно ми е за съжаление. Струва ми се, че фокусът ще се размие между Йоана, Лина, Димана и Грозденка. Дари не я виждам на пангара в следващите седмици, ако продължава в този дух и не ескалират повече нещата.

# 89
  • София
Вчера говориха и за видео на Дари, което бях изпуснала, пуснала го е със старта на предаването и говори за Дари и Божидара:

Не повярвах на историята, звучеше сякаш всичко е точно режисьорска приумица с цел да изглежда уж достоверно историята ѝ. Странно, но дори по-реално ми се стори мнението на съфорумка, чието лице дори не знаем, но сподели, че Дари е била були в училище.  За някакви армии говореше, пък по кафета, пък боеве, а после и на конкурси се явявала. Не се връзва историята ѝ. На Азов например звучеше наистина достоверно.
В предаването също започна с такъв похват към Йоана, след това и към Грозденка, но те не са жени, които ще си замълчат и вече не са деца. Искаше да влезе в ролята на жертва, но не се получава засега.

Обяснява и каква мечта ѝ е режисьорството и монтажа, но пък в същото време обяснява как е самоука и монтира от телефон. Искала с този клип и предните да си направи портфолиото. А защо не седне наистина да вложи време и усилия по-професионално, щом иска да има клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт