КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 57 836
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Странно ми е как така винаги най - лишените от всякакви таланти, мечтаят да стават режисьори и чак си вярват, че притежават нужните качества. Виктор и Божидара са точно от този тип. Поне Виктор е малко по - напреднал в осъзнаването, щом във визитката си каза, че не знае дали ще завърши режисурата. За сметка на това пък, пеенето му било мечта и на уроци ходел. Явно иска да става поп фолк певец. Обаче като го чух как се представи на "конкурса" с Божидара и щях да припадна. Ако ще и 1 милион уроци по пеене да вземе, нищо няма да излезе от него и с пеене. Никаква реална самооценка няма за себе си това момче, Дара и тя.

# 91
Най-накрая изгледах последния епизод. Денислава не съм я гледала в ИВ, не знам как е била там, но тук за няколко епизода ми промени напълно първоначално положителното мнение за себе си. Голяма лисица - на три пъти ходи да прави интриги. Хайде първите два дори да ги броим за едно, че беше за една и съща история - драмата с Викторианския триъгълник. Сега последният път си беше така натрапчиво и отчетливо, че чак се чудя другите не се ли усещат. Божидара за нея специално излезе права.

Йоана и тя е шушу-мушу, иначе много обрана била, ала-бала.

А Грозденка ми е като женска версия на този Памеца - и двамата жадуват за ефирно време.

Честно-казано, и аз си мисля, че Биляна въобще не е стояла в никаква тъмница, ами си е ходила насам-натам по ангажименти. Цялото й изпращане там беше някак много скалъпено. Малко тъпо спрямо другите, ако наистина е така.

# 92
Биляна е изпълнител, предполагам има повече участия от Антонио, който също излизаше. Те не биха влязли в такова предаване, ако не могат да поемат участията, които са поети месеци по-рано.
Не е толкова нечестно, ако с тях има хора, които да пречат да получават допълнителна информация и да се социализират с близките.

В първи сезон доста повече ги пускаха, но една от участничките - Карина, беше излъгала, че има снимки, а всъщност е искала да изненада гаджето си за рождения му ден и май затова ги позатегнаха.

# 93
Някой знае ли дали графикът за излъчване на епизодите остава същият?

# 94
Понеделник и четвъртък от 19.00

# 95
Виктор като типично wanna be момченце щеше да ни утрепе с липсата на музикален слух. По-фалшиво не можеше да пее. Щял да става режисьор, но в същото време ни съсипва с тъпите си пуления и ръкомахания. Това, защото му липсва елемнтарно умение да се изказва.
За разлика от него Божана, както се казва – уста на заем не взима. Тя дори да направи гримаса е достатъчно красноречива, като в нейния случай знаем, че ако си отвори устата, ще е още по-цветиста. Само гласът ѝ да не беше толкова стържещ Laughing.

Относно Йоана – може би съзнава, че има харизмата на умряла скумрия и затова така захапва Грозденка.
Танцът си беше ОК, но целомъдрената Йоана се пробва да интригантства. Като я видя с тази просташка бейзболна шапка, високите токчета с гаврошовските дънки в допълнение на баааавния говор и посягам към лекарството за рефлукс.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 10:35 от LadyCharming

# 96
Цоп и аз в темата , сега я намерих , не успях да прочета всичко назад, по късно ще се връщам да чета. Последният епизод ми беше най -скучен от всички до сега, не знам защо. Предишните ми харесаха , това е първия сезон ,който гледам .

Мнението ми за участниците...
Краси го харесвам , още от Фермата, мисля че е перфектния реалити участник , въпреки ,че може да даде повече от себе си тук , но предполагам че натам ще видим повече от него.
Алпер и Васил Андонов , също ги харесвам, забавни са  , внасят настроение.
Влади ми се струва добряк, не съм го гледала в другото предаване.
Виктор си е все толкова нерешителен . . .  Често говори без да мисли  и в другото предаване беше така. Но е добряк предполагам.

От жените ...
Денислава , до момента нищо не показва, явно е сменила стратегията и ще играе тиха , очаквах повече от нея.
Йоана ми харесва , колко е овладяна за 20 годишна,  сравнявам я  с Димана , само 2г разлика имат , Димана вече плака , показва средни пръсти и подобни , личи и че е още дете, докато Йоана поддържа някакво ниво на сдържаност, въобще не бих казала ,че е на 20, за мен е похвално за възрастта и.
Лина с тези сръдни на играта, ревността към Илиян , като даде парче филия на Йоана, много ми падна в очите. Привидно позитивен човек , а всъщност едно сръдливо дете. Не я харесвам , неуравновесена ми е.
Грозденка, с тоя цирк дето направи след танца си и тя ми е неуравновесена, в крайна сметка ,никой не ти е сложил нож на шията , ако искаш изпълняваш мисията , ако не , не я изпълняваш, след като е решила да го изпълни , трябва да е готова и за критика. Ако толкова е било извън принципите и , да беше отказала. Според мен тя се хвърли в мисията , без да мисли , ей така за цирка , беше и забавно и накрая се сети ,че родителите и ще гледат, чичо и бил поп и подобни и я хвана яд , че го е направила , съответно си го изкара, на който и видят очите. И тя ми е с детски реакции. Това ,че се приема за ,,най -красивата,, , ми е странно , аз не я виждам , като много красива. Прилично изглежда , но има жени и с по-голяма красота.
Божидара.... Психически неуравновесена! Живее в някакъв филм с раздвоение на личността.
Илиян ми изглежда точен , ще го видим натам.
Божана с готвенето ,мисля че ще я пазят и ще е на финал!
За останалите , все още нямам мнение!

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 10:57 от Lizi:) :)

# 97
Виктор е ултра посредствен,едвам му изтрайвам говоренето на моменти.Не че Божидара мога,много сбъркана самооценка има,със завидно самочувствие на някакъв гений на стратегиите,смЕх.
За първа година го пуснах да следя,преди това не ми се е струвало интересно, формат за тийнове го имах.Ще видя докъде ще го гледам.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 13:46 от Морана

# 98
Излъчването две седмици в сряда може леко да е подкопало рейтинга на Мистър Кеш, които си пускаха епизодите също в сряда и уж по разписание в 19.00, но ги пускаха по-късно вечерта. Не знам дали са се подразнили продуцентите на Мистър Кеш, но снощи победителят (Иван Димов) им беше на гости и спомена за Къщата на инфлуенсърите и пробва да направи паралел, Богослав (единият от продуцентите), нещо вдигна рамене, каза “не знам, не го гледам”…. Дааа бе. Забравиха кога правиха подкастите с Мъци, да коментират и иронизират Къщата. Сега не гледали… (Да не казвам, че половината им реалити е копи пейст на Къщата 1).

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 14:53 от diziler

# 99
Откачените събрани от кол и въже участници са ясни. Аз друга критика имам към самата продукция. Къв е тоя монтаж, какво е това чудо? Защо не видяхме кадрите как репетират за тая мисия с шоуто? Изглежда ми супер нагласено и накъткано. Нямам усещане за риалити, а за сериал тип Съдби на кръстопът.
Личат си БигБрадърските редактори точно по това, че избират каквото смятат за интересно. Уж са избрани най-интересните моменти, но те стоят скучно, защото линията не е правилно подредена. Историите и случките не стоят естествено и сякаш не следват реалния ход на събитията, а са люпнати където им хареса.

Не знам обаче дали са решили да послушат феновете и умишлено са намалили екранното време на Божидара Чихуа-хуато (мисля, че това добре я описва, защото постоянно лае, като я ритнат скимти). Тук (не знам какво е мнението в коментарите под самите епизоди) всички мрънкахме против нея и моноспектакъла, в който се беше превърнало предаването, и последните епизоди я дават малко. А може и да е чиста случайност.

# 100
Да, определено гледаме по-малко Божидара и граченето на Божана, но ни обещаха Лина в сълзи и сополи.

# 101
  • София
100% вкарването на епизод в сряда беше удар по М-р Кеш.
Доста мръснишки удар под кръста.
Вижда се колко много паднаха рейтингите на М-р Кеш (гледаемостта по-точно) в ютюб след този ход на Павел Колев и Ицака.
Малко над 100 хилки за финала е скандално малко.

Макар че и КнИ търпи спад. Ако се погледнат последните им няколко пълнеж епизода в сравнение с първите...

# 102
В подкаста с Кактуса Йоан се оплака от рейтинга на финала, за мен беше излишно да саботират така, но и Мр. Кеш можеха да предвидят атаката и да зачестят епизодите, за да избързат, а те дори прескочиха един ден.

# 103
Май прескочиха, заради немонтиран епизод, но не са го казали. Можем само да гадаем. Иначе епизодът щеше да е в събота. А в един от първите подкасти Йоан-Петър каза, че епизодите ще са 21, пък се оказаха 20.
В тубата всеки може да гледа и двете неща, аз така или иначе не се прибирам в 19 ч. и винаги гледам със закъснение, на 1.25х, та кое от двете ще си кликна първо, все едно. Ще гледам и двете. Но дето викаш ти.. алгоритмите предлагат това, което е кликвано повече. В смисъл, за тези, които не са редовни зрители и не биха го търсили, ако не им се предложи от youtube. Аз не съм абониран за нито един от тези канали и си ги търся изрично, като дойде ред за нов епизод, пиша си в търсачката Pavel.. и то ми дописва канала му. Пиша Ioan.. и то веднага ми излиза канала на Йоан-Петър. Същата работа с Kukusheff, Nadcast и т.н., не съм абониран за нито един от тези канали.

# 104
Опитах да гледам Мистър Кеш, но когато видях кои са вътре в първи епизод и се отказах. Слабо познати лица, знаех Пацо и още макс 3-4, които съм засичала из тикток. Самото предаване според мен няма потенциал.
В къщата знам повече хора и съм свикнала да го гледам, трудно бих го заменила с нещо различно (въпреки слабият сезон).
В рейтинга със сигурност има пръст и къщата, но ме го отдавам изцяло на това.

Общи условия

Активация на акаунт