КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 57 877
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Между другото най-накрая, Къщата да се коментира толкова много тук. И то без реално да се случва кой знае какво.

Simple Smile

Според мен са две причините.
Първо, каста е с по-зрели хора (не че им личи много амаааа дам), което предполага по-зряла и стратегическа игра (засега не го виждам).
Втората причина е, че имаме по-разпознаваеми лица, не случайно се спекулира, че това е като ВИП брадър.
Радвам се, че виждам познати муцуни от другите теми тук. Simple Smile

# 106
  • София
Според мен пък и Мистър Кеш можеха още от началото да се съобразят, че в събота е за КнИ и да изберат от останалите свободни дни. Още тогава ми направи впечатление и се чудех дали от Къщата ще отвърнат.

# 107
И на мен игрите са ми малко детски и скучни, но пък те явно се забавляват
Трябва по някакъв начин да заинтригуват зрителя
Тази Лина все подозирах, че има психични отклонения, но вече се убедих 😂

# 108
Според мен пък и Мистър Кеш можеха още от началото да се съобразят, че в събота е за КнИ и да изберат от останалите свободни дни. Още тогава ми направи впечатление и се чудех дали от Къщата ще отвърнат.
Помня, че като тръгна "Диви и красиви" миналата година, бяха в сряда и неделя (Къщата понеделник и четвъртък, а в събота "Ще си кажат")

# 109
  • София
Отдавна се знае, че тази година Диви и красиви ще е по тв, а до тях няма как да не е достигнало, така че вторник, петък и неделя можеха да са. Не ги обвинявам, но слагайки събота хвърлят ръкавицата. Имат късмет, че Къщата се забави, но и според мен на хората им писна, някак все кадри в една стая, участници, за които ми е все едно дали ще спечелят, наградата ниска. И в Къщата винаги идва момент, в който не ми пука. Все още не съм инвестирана този сезон, да видим дали въобще ще бъда.

# 110
Отдавна се знае, че тази година Диви и красиви ще е по тв, а до тях няма как да не е достигнало, така че вторник, петък и неделя можеха да са.
Аз говорех за миналата година. Бяха в различни дни. Но Къщата са така от първия сезон (понеделник и четвъртък), по-скоро миналата година Диви и красиви се нагодиха да са други дни (сряда и неделя). Ама те са си френдове, Неделчо и Мишо ползваха студио на Ицака… В същото време  Мъци и Йоан Петър правят иронични подкастове за Къщата…

Да видим в днешния епизод кой ще изхвърчи.

# 111
Знам, че е старо вече, но аз съм на 8ми епизод и наистина не мога да разбера как пък Виктор е по-отговорен от Димана. Grinning

# 112
Лина ми е много антипатична, неуважителна и не изслушва другите хора, които искат да се изкажат за ситуация, в която и тя е била пряк участник. Отделно и фактът, че постоянно включва английски фрази, фразеологизми и изречения, докато прави дадено изказване... меко казано ме дразни. Освен това както и тя самата каза, е много емоционална - дори от едно няма нищо, започва да реве и да се разстройва.

# 113
Божидара, Лина и Димана – лекар на терен!

То бива, то може, ама толкова лигави жени – не се трае. Лина се държи като две-годишна, дето е била на гости на английската си баба.

# 114
Епизод 11, а Грозденка все още нарича Божидара “Дарина” …

Учудвам се, че Истерина Роскин е обвързана. Не разбирам как мъж самосиндикално и доброволно би си причинявал такива сцени.

# 115
Искам да връча медал за Иван Тишев, който трае, живее и е заедно с Лина в реалния живот. Изпитвам силна нужда да му стисна ръката и да го поздравя, че търпи това нестабилно създание с мозък на три годишно. Сигурно ако си остави чорапите на пода, Лина избухва в рев и започва кризата и хълцането..

# 116
Отдавна се знае, че тази година Диви и красиви ще е по тв, а до тях няма как да не е достигнало, така че вторник, петък и неделя можеха да са.
Аз говорех за миналата година. Бяха в различни дни. Но Къщата са така от първия сезон (понеделник и четвъртък), по-скоро миналата година Диви и красиви се нагодиха да са други дни (сряда и неделя). Ама те са си френдове, Неделчо и Мишо ползваха студио на Ицака… В същото време  Мъци и Йоан Петър правят иронични подкастове за Къщата…

Да видим в днешния епизод кой ще изхвърчи.
Мъци и Павел и Ицака са в много близки отношения, дори той им удари едно рамо в първи сезон, но тогава беше в пикът на кариерата си и не влезе, според мен пасваше само за онзи сезон. Сега също са в добри отношения, бяха предоставили предварително първи епизод, за да реагира на него.
С Йоан не знам какви са отношенията, може да има някаква вражда още от видеата на бял екран.

Още не съм изгледала епизода, но
Скрит текст:
много жалко за напускането на Илиян, щеше да ми бъде фаворит. Явно причината е притеснителна, за да не я споделят. Надявам се всичко да е наред.

# 117
Много ми стана гадно, че Илиян по свое желание напуска предаването. А толкова много ми се искаше да остане в предаването.
А това, че дадоха на Биляна да избира какви да са гласовете беше доста силен ход от страна на продукцията, с цел да разместят картите.
Освен това Лина и Димана изказаха своето мнение, че не са за това предаване и че май обмислят да си ходят. То с това темпо на отказващи се участници, ще трябва да мислят нещо, за да задържат другите участници в предаването. LaughingLaughing То имат късмет, че повечето от участниците са участвали и в други предавания, и шансът да си тръгнат доброволно е почти нулев.LaughingLaughing

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 22:17 от Daniela216

# 118
Как може някой да излиза по уважителна и вероятно неприятна причина и ти да ревеш и да се дереш, че си съсипана. Разбирам, че има някакви проблеми момичето, ама първо да не влиза в реалити като й е зле психиката и второ - да се лекува.

# 119
  • София
С белия екран у нас не започна ли първи Любо или не беше той, ама то си тренд, нормално да го правят различни ютюбъри, едно време всички ядяха зелена храна. 😅

Мислех, че Бубето е "хубавата Елена", нали беше с Йоан преди Ицака. Ама много секси тяло има, нямаше как да остане сама. Нямам идея дали това внася напрежение, де, може да са над нещата и да няма нищо общо с истината. Но със сигурност на мястото на Йони нямаше да избера събота, за да не ме клюкарят после. Ама все едно, стари истории.

Лина ми наду главата. Алпер много ми хареса в разговора с Димана. Васето пък малко на ударен се направи, изнесъл си е информация.

Изненадах се, че Лина е била гадже и на Артьом, нямат нищо общо с Криси по характер.

Общи условия

Активация на акаунт