Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 40 981
  • 737
  •   1
Отговори

18 участници
Награда: 25 000 лв.

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 18 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 30 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Гласът на България", "Maximal revenge".

Нови епизоди: всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": всяка събота - 19.00 ч. (на живо)

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София
Визитки: Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина, обл. София

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ЩЕ СИ КАЖАТ
КЪЩАТА PLUS ЕП.1, ЕП.2

Резултати от Анкета 6:
(Кой от участниците ви дразни и определено не ви допада?)

Весела Тенева - 82 гласа
Антонио Асенов -  78 гласа
Даниел Николов - 42 гласа
Валерия Дакова - 30 гласа
Георги Янев - 25 гласа
Кристиян Янков - 25 гласа
Мария Обрейкова - 25 гласа
Алекса Радкова - 23 гласа
Виктория Първанова - 19 гласа
Венета Цонева - 14 гласа
Кристиан Петров - 12 гласа
Моника Милчева - 12 гласа
Спас Сарачинов - 9 гласа
Цветелин Цонев - 9 гласа
Тодор Азов - 7 гласа
Костадин Колев - 6 гласа
Васил Калинчев - 5 гласа
Цветелин Ставрев - 3 гласа

(125 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 / ТЕМА 2 / ТЕМА 3 / TEMA 4 / TEMA 5 / TEMA 6

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 18:07 от diziler

# 1
Ако имат право на вот и Янков стигне до финал, със сигурност КПД и Ивка ще го подкрепят.

# 2
  • София
Благодаря за новата тема!

Изобщо правилата този сезон са леш.
Взели от ИВ, взели от Фермата...
Това шоу трябваше да си е нещо различно и самородно, какво им беше на първите два сезона? Много по-истински са от този със сигурност, защото почти нямаше намеси от страна на продукцията или да има например толкова много други форсмажорни обстоятелства, които да помагат или пречат.

Щом има Къща е редно най-социалните да печелят! Ама не, ще сме като ИВ...

За анкетата гласувах с втория въпрос, защото сме в социално риалити, а не в приключенско/спортно.
НО тук според няма да има голяма разлика във вота, защото по принцип повечето хора са за втория въпрос (да няма втори шанс), но никак не малко хора ще цъкнат 'за' втория шанс, защото искат да се дава такъв на всеки, т.е. и след елиминационна игра и за това ще изберат тази опция, иначе не биха.

Ако ще има втори шанс, то наистина трябва да е за всички.
Ако отпаднеш от игра, то може да е заради някаква нелепост, малшанс, тъпа/малоумна игра и т.н.
Ако обаче отпаднеш на съвет явно си бил зле социално, или пък стратегически си се издънил и след това си понасяш последствията. Защо за едните да има втори шанс, а за другите да няма???

# 3
Благодаря за новата тема!
За анкетата - гласувах с първия отговор, защото сме в социално риалити - с идеята както казах и в предишната тема, двамата с най-много гласове да се изправят в последна игра, която реално да определи кой да остане в предаването и може евентуално да му се даде някакво предимство при следваща игра или гласуването, а не да се пазарят все едно са на пазара.
Но ако ще има втори шанс, то наистина трябва да е за всички. Защото иначе остава впечатлението, че има протекция (а то реално няма такова нещо) от продукцията на определени участници.

# 4
  • Варна
Смятам, че не трябва да има втори шанс. След като са те изгонили, значи край.

Азов, Мария я знаем що за стока е, нищо стойностно в това момиче, нищо.

# 5
Вчера Алекса беше на стрима/лайфа на Янков, това му беше най-гледания до сега мисля че, скоро и Валерия ще е там, така че може и да я измести

Коментарите може да се сетите  какви бяха, Алекса не се обиждаше , даже ги подкокоросваше още 😂 каза на еди си колко лайка отговарям на неудобни въпроси, стигнаха лайковете, Алекса започна да отговаря и Янков вика стига стига, ще ми изтрият канала, нещо напълни памперса 🤣

# 6
  • София
Благодаря и аз за темата.
Утре ли ще видим напусналия от игра?

# 7
Ако ще има втори шанс, то наистина трябва да е за всички.
Aми да. За Моника втори шанс нанай си.

# 8
Благодаря за темата!

Гласувах, че съм против връщането на хора, които вече са изгонени. Разбирам им логиката, че тези, които са отпаднали от игри сами са си заслужили отпадането, а тези от гласуване не и заради това им дават втори шанс, НО съм против да влизат обратно в играта бъкани с койнове. Да, ясно е, че щом си се върнал най-вероятно на следващия съвет пак ще те изгонят, но това могат да го предотвратят с един прост имунитет на върналия се участник за следващия съвет.
Абсолютно против съм и това да дават на тези, които са останали в тъмницата койнове също. Като и ако въобще им дойде времето да влизат в къщата, то същите ще са богове с всички тези койнове и е абсолютно неравностойно на другите участници, които за момента не виждам откъде ще си изкарат толкова лични койнове.
Абстолютно против съм и това да дават избор на победителя в играта от тъмницата дали да влезе, или не в играта. Щом си си спечелил, значи влизаш и това.
Накрая наистина ще се получи, че един тъмничар стоял цял сезон в тая тъмница ще влезе в последния момент вътре бъкан с койнове и без никаква социална игра.

# 9
Благодаря за темата!
Гласувах с Не като имам предвид втория шанс в сегашната схема. Вариантът, който предлага Daniela216, бих го подкрепила.

# 10
В настоящата анкета и аз гласувах с "не".

Ето и резултатите от предната анкета (за най-дразнещ участник) в проценти:

Весела Тенева - 19.3%
Антонио Асенов -  18.4%
Даниел Николов - 9.8%
Валерия Дакова - 6.9%
Георги Янев - 5.7%
Кристиян Янков - 5.7%
Мария Обрейкова - 5.7%
Алекса Радкова - 5.5%
Виктория Първанова - 4.5%
Венета Цонева - 3.3%
Кристиан Петров - 2.9%
Моника Милчева - 2.9%
Спас Сарачинов - 2.1%
Цветелин Цонев - 2.1%
Тодор Азов - 1.7%
Костадин Колев - 1.4%
Васил Калинчев - 1.2%
Цветелин Ставрев - 0.7%

# 11
Обаче Цецо как подскочи, когато Коцето го побара...

Иначе и аз гласувах против избирателното даване на втори шанс – щото така се получава.

# 12
Май наистина ще се окаже, че пречката между Валерия и Янков всъщност не е бившата му жена, а именно Кумбата. 😦 Сега гледах “Ще си кажат”  и ми направи силно впечатление, че Кумбата не даде почти никакъв отговор за тях двамата, а остави Перси да говори. Направих и едно проучване в ИГ, не си харесват снимките, даже Валерия и Кумбата са се отследвали. Преди двамата подигравателно са споделяли, че понякога обичат да си делят жените. Не вярвам Кумбата да е бил влюбен във Валерия и Янков да го е прецакал, уж си бяха неразделни братчета...ама ще видим🤨 Естествено, ако не го правят нарочно, за да се коментира.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 15:48 от username26-just a girl

# 13
Да се запиша и тук с благодарности за темата.
И аз гласувах против връщането на вече отпаднали участници.
Вчера гледах Ще си кажат с Перси и Кумбата и ми направи впечатление, че Кумбата изобщо не коментираше Янков и Валерия, което ме навява на мисълта, че именно той е човекът заради когото не могат да са заедно влюбените птички, въпреки че към днешна дата няма ден без да споделят общо стори в Инста.

# 14
Май наистина ще се окаже, че пречката между Валерия и Янков всъщност не е бившата му жена, а именно Кумбата. 😦 Сега гледах “Ще си кажат”  и ми направи силно впечатление, че Кумбата не даде почти никакъв отговор за тях двамата, а остави Перси да говори. Направих и едно проучване в ИГ, не си харесват снимките, даже Валерия и Кумбата са се отследвали. Преди двамата подигравателно са споделяли, че понякога обичат да си делят жените. Не вярвам Кумбата да е бил влюбен във Валерия и Янков да го е прецакал, уж си бяха неразделни братчета...ама ще видим🤨Естествено, ако не го правят нарочно, за да се коментира.
Ако не се лъжа, при гостуването на Кумбата при Ивка миналата година (не ме питайте защо съм го гледала, някакъв момент на умопомрачение), той разказа, че с Янков правят тройки с жени и ги снимат. Оттогава са ми турбо гнусни и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт