Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 40 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Да, и аз мисля, че старите снимки на Валерия може да са харесани наскоро. То изписва откога е снимката, но не и кога е направено лайкването.
Аз да имам ли притеснения?
Всички дами тук са ти фенки, и ти нямай притеснения Wink

# 31
  • софия
Ще спекулирам относно инфото на Жорката. Но, ако помните в един от синхроните след излизането на Вкисналото мляко и Дани бяха питали Вики, има ли шанс да се завърнат и тя отговаряше по темата. Което е тъпо от страна на редакторите, защото така дават коз с тази вметка на едната коалиция.
 Та, мисълта ми е, че Вики най вероятно го е обсъдила след това с Жоро и са мислили в тази посока.
 Друг е въпросът, как плувецът се похвали, че собственоръчно им бил докарал Алекса. Все едно от него зависеше или най-малко я е отстрелял и я влачи в бърлогата. Голям смях ми е той.
 Добре дошла, Венета!

# 32
  • София
Едва ли само Виктория е питана. Нея видяхме, но нищо чудно и други да са питали. Мисля, че нямат право да коментират какво са говорили в изповедалнята и какво са ги питали, но може Виктория да го е изкарала като нейна идея с цел да заобиколи правилата.

Венета, Азов, голяма рядкост е в този форум някой да остане през цялото време масово харесван, има си пикове и спадове след някоя случка или два лагера, едните ожесточено хвалят, другите плюят. 😁 Важното е какво ще остане след участието ви, не се впрягайте, ако понякога сме по-остри, много възможно е да е временно явление и да отмине след някой епизод. И ние да сме вътре, и ние ще изплющим някоя глупост. По-важен е цялостният образ накрая.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:30 от Niya-

# 33
Поздравявам Венета и Азов за смелостта да се заявят пред "церберите" тук. Много риалити герои са чели темите за съответните предавания, пасивно-агресивно споменават форума в сторита, уж, че някой им казал, а е имало дословни цитати на коментари, написани тук.

# 34
Да, чат пат пишат риалити герои. Людмил от миналия сезон на Къщата пишеше тук.  Коцето от "Диви и красиви" се обади в съответната тема. Ивайло Герасимов от "Един за друг" и "Фермата" пишеше в темата "Един за друг". Дана от "Фермата" и "Фермер търси жена" пишеше в темата на "Фермата". Иван Христов (от водещите) също пишеше. За "Ергенът", "Сървайвър" и "Игри на волята" не съм сигурен...

# 35
  • софия
Азов и Венета, привет Flowers Four Leaf Clover

Аз засега не съм ви голям фен, за това пък съм умерен хейтър, да не кажа хич. Stuck Out Tongue Winking Eye

Непоискан съвет  - все пак не се отпускайте Joy  Joy
...
Добре дошла, @venetamusic. Ти си положителен герой, нямай притеснения Wink
Аз да имам ли притеснения?

# 36
Привет на Азов и Венета!
Азов за теб нямам особено мнение, но Вени ме кефи стига да не крещи много изявявайки се като певица.
Разбира се предпочитам да слушам нея преди чалга гларуса - Антонио, който така или иначе слава богу не виждаме често.

На мен лично Янков, Валерия и дори Кумбата са ми доста мазни и антипатични като си представя и може би на какви мърсотии са способни.

# 37
Може би на Венета крещенето е като дишането при другите. Но щом бях свикнала с крякането на Анджела до степен да ми е забавно след първия шок, продължаваме напред!
Антонио ми е най-мил и драг като отсъства по участия.

# 38
  • София
На мен въобще не ми пречи пеенето на Венета, тя пее приятни песни и не го прави, докато другите спят. Явно проявявам двойни стандартни, защото и Антонио се съобразява, но в първия епизод се надявах да си тръгне веднага. Добре, че излезе по участия. 😁

# 39
Тя Венета пее добре. Шегувахме се за надвикването. Антонио-Азисио не може да го сравнявам с нея. Там всичко е загубено.

# 40
Той гаджето на Азис пее само едни и същи песни, Венета поне разнообразява. Не е двоен стандарт, различни са.
Спасчо е навършил 18 и е ходил на дискотека. Без декларация Simple Smile

# 41
  • София
Венета, винаги съм ти пропускала видеата в ТикТок, все нещо ме дразнеше в теб. Сега си промених мнението коренно! Добро решение, да участваш! Приятна си за гледане и за слушане. Готин човек си 👍
Азов, има жени, които обичат истински. Но най-искрената любов от жена, можеш да получиш от дъщеря ти. Пожелавам ти я!❤

# 42
Азов,  не я слушай – аз си обичам мойто говедо вече 37 год.

# 43
Досега не разбирах хейта към Антонио и какво толкова е направил, но в момента съм в ШОК.  Всяка една лоша дума казана по негов адрес вече я разбирам и подкрепям напълно. Гадно, селско, махленско и циганско поведение. Антонио дебелака обсъжда, че друг е дебел. Хранил ги, поил ги, не знам си какво, не знае кой е Васето, че от участията сигурно има 2 дни в къщата...иначе се изкара, че ако не е бил той.....🤣Изключително погнусена съм от всичко изречено. Радвам се, че отпадна от битка и си тръгва, че да не се застоява в тъмницата, че още толкова щеше да ни става лошо при всеки показан кадър. Не искам да коментирам колко е глупав и как не може да свърже едно цяло изречение, най-малкото не знае цветовете😆. Занимавай си се с музиката, това ти се отдава и никога повече не влизай в такъв формат. По едно време бях на тръни, че има вариант да победи той. Азов изглеждаше, че се е предал на няколко пъти и не показа никакъв стимул. Даниел отново изби рибата с изказването си за Азов в тъмницата. Сигурно той ще влезе в къщата, Веси няма да смее да влезе преди тях, а Жоро също не изявява желание. Янков и Валерия почват вече и мен да ме дразнят, иска ми се Валерия скоро да отпадне. Янков без нея ще има какво повече да покаже, докато Валерия без него ще продължи с някой от другите същия цирк. Спас не беше никак интересен в частта с математиката.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 20:26 от username26-just a girl

# 44

Общи условия

Активация на акаунт