Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 40 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Май наистина ще се окаже, че пречката между Валерия и Янков всъщност не е бившата му жена, а именно Кумбата. 😦 Сега гледах “Ще си кажат”  и ми направи силно впечатление, че Кумбата не даде почти никакъв отговор за тях двамата, а остави Перси да говори. Направих и едно проучване в ИГ, не си харесват снимките, даже Валерия и Кумбата са се отследвали. Преди двамата подигравателно са споделяли, че понякога обичат да си делят жените. Не вярвам Кумбата да е бил влюбен във Валерия и Янков да го е прецакал, уж си бяха неразделни братчета...ама ще видим🤨Естествено, ако не го правят нарочно, за да се коментира.
Ако не се лъжа, при гостуването на Кумбата при Ивка миналата година (не ме питайте защо съм го гледала, някакъв момент на умопомрачение), той разказа, че с Янков правят тройки с жени и ги снимат. Оттогава са ми турбо гнусни и двамата.

Точно намекнах за тройки, не знаех дали мога да го кажа, да не ме изтрият. Споделяли са го неведнъж.

# 16
И без да съм разбрала това досега, така както и миналия сезон бях против Кумбата като типаж заради съзнателни избори, които прави, заради съдържанието, с което е известен, заради влиянието му върху деца, млади хора и хора с определена зависимост, сега продължавам да съм против популяризиране на подобни “герои”. Дали ще са Янков, дали други кумби, все тая.
Тези уж момчета от народа/квартала не са за риалити, ако ще спонсорът да е не знам си кой организатор на хазартни игри.
Сега с новата информация ще добавя, че то по много жестове и подмятания и вулгарни шегички си личи, че и към Валерия или която и да е от жените в предаването, няма толкова сексуално привличане от младия татко, а е показност пред другите мъже в Къщата, показност пред публиката и начесване на комплекси, дори не на страсти, било то и низки страсти.

# 17
Оттогава са ми турбо гнусни и двамата.
И на мен още от самото начало. Въпреки, че сега научавам тази информация с тройките. Изключително прости момчета и много ниско ниво. (Цялото КПД+Янков). Само като им се чуе речникът и изказът... става ясно за какви хора иде реч.

# 18
Май наистина ще се окаже, че пречката между Валерия и Янков всъщност не е бившата му жена, а именно Кумбата. 😦 Сега гледах “Ще си кажат”  и ми направи силно впечатление, че Кумбата не даде почти никакъв отговор за тях двамата, а остави Перси да говори. Направих и едно проучване в ИГ, не си харесват снимките, даже Валерия и Кумбата са се отследвали. Преди двамата подигравателно са споделяли, че понякога обичат да си делят жените. Не вярвам Кумбата да е бил влюбен във Валерия и Янков да го е прецакал, уж си бяха неразделни братчета...ама ще видим🤨 Естествено, ако не го правят нарочно, за да се коментира.

Продължих с “проучването”🤣 Валерия също не се следва с на Янков бившата, а  Янков е харесвал снимки на Валерия в ИГ още през 2023г. Това е и преди да стане известна. Знаех си, че си се познават.    Чудно ми е защо решиха да ни заблуждават, но все някой ще си каже.😃

# 19
Всъщност Валерия си каза и то в началото на предаването. А защо от продукцията и дали не Надкаст го извъртяха после, че само за общ познат става дума, нямам представа.
Всъщност си мислех, че не са се доразбрали помежду си да не казват, защото нали Кумба 2 иска да го играе като Кумба 1 враг на коалициите и индивидуален уж играч. Във всеки случай ако планът е да се пакетира тяхното нещо като приятелство-любов и мила спонтанна история, няма как с всичкото останало, което показват.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 18:12 от Mama xxl

# 20
Здравейте БГ МАММА комюнити.
Чета с интерес вашите постове.

Благодаря за хубавите думи и че все по-малко ви дразня. Да видим до кога. Grinning

# 21
Добре дошла!
Ще видим🙂

# 22

Благодаря за хубавите думи и че все по-малко ви дразня. Да видим до кога. Grinning

Здравей, Венета. Азов не ми отговори, ще се пробвам с теб. Откъде Жоро знаеше за “Тъмницата”? Има ли нещо спестено от продукцията? Или само предположения?

# 23
В ютюб канала на Ивка има нов подкаст с Играта (от първия сезон).

Добре дошла, @venetamusic. Ти си положителен герой, нямай притеснения Wink

# 24
Форумът е за всички. Който си иска, ще пише. Анонимен или не. На мен поне не ми пречи никой, ако не нарушава грубо тона.

# 25

Здравей, Венета. Азов не ми отговори, ще се пробвам с теб. Откъде Жоро знаеше за “Тъмницата”? Има ли нещо спестено от продукцията? Или само предположения?
Според мен не е знаел и се прави на интересен. Нямам информация някой от продукцията да му е казал.

# 26
Продължих с “проучването”🤣 Валерия също не се следва с на Янков бившата, а  Янков е харесвал снимки на Валерия в ИГ още през 2023г. Това е и преди да стане известна. Знаех си, че си се познават.    Чудно ми е защо решиха да ни заблуждават, но все някой ще си каже.😃
[/quote]

Точно това не е фактор според мен,  тя и преди ергена се снимаше за дрехите ПАГА, които имат отношения и с Кумбата и може би Кумбата му е казал “виж кво патенце” (ох, много съм кринджав 😂) 

@Мама ХХЛ- Свърши това вече, Янков си е “коалиционен” , Валерия бих казал че не е за сега

# 27
Янков може и да е харесал снимките в последствие.
Аз не мога да дефинирам какво не ми харесва в правилата на сезона, но не ми харесват... трябва да се опитам да си го представя, ако бяха отпаднали играчи, които харесвам.

Добре дошла, Венета!

# 28
В ютюб канала на Ивка има нов подкаст с Играта (от първия сезон).

Добре дошла, @venetamusic. Ти си положителен герой, нямай притеснения Wink
Аз да имам ли притеснения?

# 29
Всичко ще бъде наред, освен ако Венета не направи официален дует с Антонио, а Азов - да реши да плюе в нечия уста.

Общи условия

Активация на акаунт