Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 40 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Антонио се обиди, че Азов не го поздравил накрая, ама пък си тръгна без да остави съмнение, че не е трябвало изобщо да влиза. Спортът и шоу бизнесът в неговата сфера не са му дали никакво отражение на личностното развитие, а само завишено самочувствие.
И отново си затвърждавам мнението, че простакът трябва да се слага на място, защото иначе простащината води и агресия.
Алекса много мъдро не се напъна да остане в играта, нищо интересно в тъмницата. А можеха и там добре да си прекарват времето. Но пък те и в Къщата не го прекарваха добре.
Азов май нарочно не се засили в играта, за да го подценяват занапред.
От предстоящите гости не съм в ентусиазъм за следващия епизод.

# 46
Последните 10 минути от епизода няма смисъл да се гледат. Изключително скучна реклама и ненужно дълга. Ясно е, че трябва да се яде, но може малко повече креативност.

Затвърдих си мнението за Азов, че е много несигурен. Не може да излизаш да играеш на думички срещу хора тип гаджето на Азис и да си паднал психически още преди да е започнала играта. Парадоксално е, че е с толкова ниско самочувствие и самооценка, а е толкова популярен и хората го харесват.

Изумена съм колко е елементарен Спас, при всичките претенции на хората около него. Майка му ще му каже- дай половината яйца от хладилника. Той ще се блещи и ще изчислява, докато не се развалят. И как се опипваха по крачетата с Валерия докато гледаха играта ... блякс.

Отивам да си оправя вкуса с малко ШОКОЛАААД.

# 47
Нали от самото начало както Антонио, така и Азов си бяха споделили взаимното нехаресване? Какво очаква Антонио, да отиде да го разцелува и да станат първи приятели на финала? Кому е нужно такова лицемерие...

# 48
В момента го гледам. И още не съм чел коментарите.  Ицака пак ми събра очите (след "кАлеко"), сега чухме и за "седемте добродетелЯ"!

Антонио доста пресоли манджата накрая, но и Тодор можеше да му стисне спортментски ръката ,да се прегърнат. Така е винаги когато обявяват първо и второ място. Който спечели, винаги поздравява този на второ място, а не му обръща директно гръб.

# 49
А аз мисля, че ако някой беше несправедлив с Антонио, това е Виктория.
Двете с Валерия много надменни се показаха с тяхното безразличие кой щял
да остане и кой да си тръгне. На Виктория й забелязвам надменността за втори път, първият беше при коментарите й за Моника. Много позитивна влезе, а все по-негативна се показва.

# 50
Щеше да отиде, след като отмине еуфорията според мен.
Ама като започна да дудне...сори, ама и аз бих го игнорирала.

# 51
Щеше да отиде, след като отмине еуфорията според мен.
След каква "еуфория"? Нали си гледала спортни състезания, вдигат ръката на победителя и той веднага поздравява загубилия, стисва му ръката и го прегръща за секунда. И при Х Фактор, и при Гласът на България, и при всички такива формати.. Фермата, ИВ.. и т.н., до безкрай. Обявяват победител и той поздравява втория. Или ако някой отпада от играта, в най-обикновен епизод, не във финал, във всяко реалити, което сме гледали, го поздравяват. Тодор реши директно да тръгне напред и да му обърне гръб. Много спортментско и възпитано, няма що.
А реакцията на Антонио беше под всякаква критика.  Той не трябваше изобщо да го коментира това. Камо ли да се пали толкова, че и да обижда.

По-отегчена публика не бях виждал. На нас, зрителите, ни беше крайно безинтересно, но на тях още повече.

# 52
  • София
Антонио не стои вътре, съответно няма как да са близки с него. Много хора си мислят, че като са с преимущества, ще са готини, а това е в техен минус. Ако си спечелят нещо, да, но и във ВБ им излизаше през носа на тези, които влизаха с храна.

Антонио твърди, че ги хранел и цигарите си давал. Ако визира, че му ядат храната и му пушат цигарите, той докато е навън, не е кой знае какво. Щом го няма два дни и си яде и пуши навън, не му се полагат. Не бих му била задължена. Той си мисли, че му се полага другите да са за него, защото е много готин, но не е така.

Според мен Антонио прекали още преди финала с изказванията къде да го хванат и отрови играта, не за нас, а за тях вътре. За пореден път беше груб.

# 53
Съжалявам, че трябва да ти го съобщя, но това не е някакво състезание на професионални спортисти. Има си напрежение, има си някакви емоции, понякога не всяко действие е дълго обмисляно. Голяма работа, че не се е втурнал на секундата да поздравява г-н Големият мъж. Пълен комплексар и филмар е този Антонио. Няма да липсва на никого.

# 54
На Жоро и Дани ще им липсва неговият глас. Глас на номинациите, не като певец🙂

# 55
На моменти имам чувството, че триото е Тъмницата са част от екипа на продукцията, само се чудят какво да измислят в тяхна полза...

# 56
Доста кратък епизод. Вече паднаха и под 1 час.  И кой ще се върне в Къщата го оставихме за следващия епизод.  Ами да, с какво иначе ще пълнят до 1 декември и ще теглят локуми, при условие, че има само 28 снимачни дни.

Докато Венета пееше "Шоколад" се виждаше оператор в кадър. Доста непрофесионално и аматьорско.  Не ги изчистиха тези неща и това си е.

# 57
Последните 10 минути от епизода няма смисъл да се гледат. Изключително скучна реклама и ненужно дълга. Ясно е, че трябва да се яде, но може малко повече креативност.

Затвърдих си мнението за Азов, че е много несигурен. Не може да излизаш да играеш на думички срещу хора тип гаджето на Азис и да си паднал психически още преди да е започнала играта. Парадоксално е, че е с толкова ниско самочувствие и самооценка, а е толкова популярен и хората го харесват.

Изумена съм колко е елементарен Спас, при всичките претенции на хората около него. Майка му ще му каже- дай половината яйца от хладилника. Той ще се блещи и ще изчислява, докато не се развалят. И как се опипваха по крачетата с Валерия докато гледаха играта ... блякс.

Отивам да си оправя вкуса с малко ШОКОЛАААД.

Привет на всички. Пиша го като отговор на този коментар, но не е насочен конкретно него(нещо не мога да се ориентирам как да напиша отделно мнение, хаха). За пореден път - доста любопитни мнения, определено допринасяте за това предаването да изглежда доста по-интересно, отколкото всъщност е. Извинявам се за неспортсменската си проява, спомням си, бях още под еуфория тогава, бях с много ниско самочувствие след последната игра и много се зарадвах, че оцелях. Не, че не съм искал да го поздравя, макар и още от минута едно на предаването да ми беше неприятен. Благодаря за честността, с огромен интерес ще продължа да чета анализите ви.

# 58
Аз не помня ... Антонио е дал глас за Виктория ли при предно гласуване? Че и там недоволстваше нещо, как не го е подкрепяла?

Последните 10 минути със Swipe бяха такава скука и тъпотия, че абсолютно може да се превърти до заключителните анонси на водещите.  И май господинът от фирмата беше под навес, а отегчената аудитория стоеше на припек.

# 59
Да, за Виктория гласува положително.

Общи условия

Активация на акаунт