Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 378
  • 804
  •   1
Отговори

19 участници
Награда: 25 000 лв.

„Къщата на инфлуенсърите“ e първият онлайн риалити формат в България“: 19 инфлуенсъри и кандидат инфлуенсъри живеят изолирани в продължение на 30 дни. Те са популярни от Youtube, Instagram, TikTok и дори OnlyFans.  Сред тях има участници от "Сървайвър", "Ергенът", "Игри на волята", "Гласът на България", "Maximal revenge", "Big Brother All Stars", "Zadruga", "Къртицата", "Българи на три морета".

Нови епизоди: всеки понеделник и четвъртък - 19.00 ч.
Коментарно студио: "Ще си кажат": не всяка събота - 19.00 ч.

Водещи: Павел Колев и Христо Стефанов
Диктор: Антоан Петров
Локация: в.з. Ягода и малина, к.к. Боровец, обл. София
Визитки: Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина, обл. София
Коментарно студио: Plovdiv Plaza Mall и Хидропарк "Вятърните мелници", с. Горна Малина

УЧАСТНИЦИ

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 1
БИТКАТА ЗА КЪЩАТА (ПРЕ-СЕЛЕКЦИЯ СЕЗОН 2) ЕП.1, ЕП.2, ЕП.3
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 2
ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ - СЕЗОН 3
ЩЕ СИ КАЖАТ
КЪЩАТА PLUS ЕП.1, ЕП.2

Резултати от Анкета 8:
Одобрявате ли да се набляга само на 4-5 участници, останалите да са в сянка?

Не. Не е редно да има главни и второстепенни роли. Всички са равноправни участници- 89%
Да. Те правят шоуто и дават контент - 7.3%
Не мога да преценя - 3.7%

(82 гласували)

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1 / ТЕМА 2 / ТЕМА 3 / TEMA 4
TEMA 5 / TEMA 6 / TEMA 7 / ТЕМА 8

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 21:07 от diziler

# 1
Аз съм за Валерия.
Фамилното име на Жорката е Янев.

# 2
Не съм доизгледала още епизода от четвъртък и този от днес, обаче ако не спечели Кико/Валерия/Янков - в този ред, ще съм бясна.

Цял сезон бутане на Жоро и накрая и ако вземе да спечели ще е черешката на тортата и ще ми е първия и единствен сезон, който ще  гледам на това ШОО. 😁

Едит: да добавя, че моя фаворит през целия сезон беше Ставрер и съм малко разочарована, че няма да е на финала.

# 3
"Очаквате ли някакъв обрат?"
Кико: "Може да дойде Дани за 4ти път..."

Мисля това резюмира много добре сезона Joy

# 4
Аз съм за Валерия.
Фамилното име на Жорката е Янев.
Ох, да. Точно така, Янев е. Ако го променя, ще се разбутат гласовете и не смея. Има някакъв бъг и се е случвало няколко пъти.

Не гласувах за Жоро, не защото е слаб играч, напротив. Просто го изгониха останалите и той се върна по втория начин и смятам това за нечестно. Иначе си е стратег от класа, спор няма.
Гласувах за Кико, макар че той не ми е фаворит. Ако Венета беше останала, щях да гласувам за нея.

# 5
Валерия или Кико… това са моите топ 2
Виктория и Валерия колкото и да не се харесваха през целия сезон, сега стопиха ледовете за което много се радвам 💞
Може би ако бяха приятелки още от самото начало щяха да са много добро дуо

# 6
Много ми е трудно да избера от тази извадка победител.
Реално от останалите участници Валерия и Жоро допринесоха най-много за сезона. Валерия изнесе на гърба си голяма част от него.
Господин любителя на 14-годишни не го искам победител със сигурност. Нито шута на къщата.

# 7
Няма опция "никой, всичките не ги харесвам" 🙁😁

# 8
Няма как, все някой от тях четиримата ще е Simple Smile

Чудя се защо трябваше да правят толкова дълги последни два епизода, които реално можеха да разцепят на две и да гледаме до другия понеделник. Хем щеше да има по-малко време до финала, а не 20 дни!
В първия месец никой не отпада, сега отпадат 6 души за 2 епизода, велико!

# 9
Жоре, излагаш се с този Крум... Да ти имам и самочувствието. 🙄😁

# 10
Ама най-накрая Крум се появи Wink

# 11
Съвсем малко гледах от тази серия, ама трябва да си много спрял, че да ти харесат последните 30 минути от епизода.

Бележка за създателите. Нека последните епизоди са интересни, моля.

# 12
Еми, така е, Веси, ще се затрудняваш на пъзел, като го няма Жоро да подсказва Trollface

# 13
Победител за мен е Валерия, но ще се радвам за всеки - дори и за Жоро.

# 14
Ставрев е моят любимец и при сегашната конфигурация няма да ме е яд, който и да спечели, но давам глас за Кико и Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт