Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 384
  • 804
  •   1
Отговори
# 795
Синчето на Гуспата го няма, явно са го ползвали са статист покрай баща си се върти там. Това е добре. Краси ще остави много добри чувства във всички, супер пич, пълен с истории. Радвам се, че ще се покаже отново.

# 796
Краси нямам идея кой е.
E как? От Фермата 5... дето прескачаше оградата, за да ходи при онази латино мома, Паола ли беше, Паулина ли беше, големият "Дон Жуан", а на визия смях и половина.

Божана... бляк, бляк и бляк!

Как е пълното име на Памеца някой знае ли?

А наградата колко евро е?

# 797
Никола май му е името.

Иначе, аз с Фермата съм малко скарана, малко сезони съм гледала, този явно не е от тях. :д

Гроздето и Дени нещо ги отделиха, усещам, че с Биляна няма да се разберат.

Иначе, за Лина и Илиян се сетих откъде са ми познати, те го казаха те, от онзи ютюб сериал Следвай ме.

# 798
Много добри попадения този сезон… Казаха, че финала ще е на 19 октомври, май ще са по-малко епизодите… Лина Роскин ми е фаворит още от уеб сериала “Следвай ме”, много се радвам, че отново се появи на екран… между другото има 4 човека от сериала - Лина, Илиян, Биляна и Андон

# 799
  • София
Всички са ми познати, за някои не знам много, но няма някой, който да ми е напълно непознат.

За Краси се зарадвах, дано се впише сред младежите, че повечето са около 25-годишни.

# 800
Нещо ми е много пенсионерско. Красимир е 40+, Влади 30+.. не ги виждам като инфлуенсъри половината. Лина е гадже на Иван Тишев и затова е натикана вътре, но и тя не ми е “инфлуенсър”. Нещо май само ергенчето е по-разпознаваем (ОТ МЕН) и ми се повръща от него.
Допълвам, че Андон (Весил) ми е съсед в Пловдив и е окей, но пак не го виждам като инфлуенсър.
Еее, Андон-Васил-Пикпук си е един от най-стабилните инфлуенсъри в България, просто не е съдържание, което е за всеки. Ако той не е инфлуенсър, много малко хора в България биха минавали за такива.
Реално тук кастът е горе-долу като в първи сезон, само че тогава бяха основно приятели на Павел и Ицака.

Фаворити са ми Биляниш, Йоанна и Влади. Гнус ме е от Памеца и се дразня, че ще е поредният келеш с реабилитиран имидж от това предаване...
Краси много го харесвах във Фермата, Васето също ми е симпатичен, но не ги слагам във фаворитите по две причини: Краси е твърде сексуален и за мен има риск да изгрубее, а Васето е малко мъжко pick me и може да е скучен.

# 801
С този каст залагам на много, много скандали.

# 802
# 803
Тази година ще съм пас. Не се вълнувах и цялостно като предните години.
Изгледах първи епизод с превъртане на последните визитки, че вече не издържах. Голяма част само съм ги виждала и чувала ей така между другото. Като заклета клюкарка знам и образите от ергена, но ги помня само защото беше преди няколко месеца.
Единственият, които мога да кажа, че си знам е Андон-Васил-Пук. Не че съм му фенка, но го помня от тийнейджърските си години и скандала с един хазартен сайт.
Някои хора ми лъхаха на шуробаджанащина. Гаджето на Виктория от миналия сезон, гаджето на Стефани, приятелка на жената на Ицака... Пфу. Още ми седи горчилката от миналата година.
Няма да се спирам по отделно на всеки, че ще стане страшно. Само общо ще кажа, че за мен в тия визитки имаше много лицемерие и лъжи. Прозираше много несигурност, желание за одобрението на аудиторията и цялостен фалш.
Забравих коя беше дамата дето обясняваше, че не била кифла, а била дълбока. Да, дълбока като локва на пловдивски булевард. И повечето са такива.
Никой не ме грабна да ми е фаворит, а щом нямам за кого да стискам палци, нямам и желание за гледане.
И все пак се надявам да им се получи сезона и хората да им се кефят, защото си личи, че полагат доста труд и опитват да надграждат макар и на места неуспешно.

# 804
  • София
Още не съм го догледала, но поне 3-ма, 4-ма има, които за първи път ги чувам. 😃
Краси е много готин, виждала съм го и на живо един път точно след участието му във Фермата. Поздравих го и му пожелах успех. Много мило се държа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт