Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 389
  • 804
  •   1
Отговори
# 780
За мен е плюс, че не съм в течение на инфлуенсъри, модели и т.н. обичайни участници в това предаване. Ако не са били в Ергенът или ИВ, малко вероятно да ги знам и така все едно гледам обикновен Биг Брадър. Голямото изключение в сезоните, които гледах, беше Азов, отдавна съм му фен.
За децата на продуценти в такива предавания все си мисля няма ли как да измислят едно риалити само за такива и да не го гледам, вместо да ги бутат в гледаемите за отскок в известността. Съзнавам, че няма как, но ми се иска.

# 781
Е БлекГого беше във втория сезон и отпадна първи, още преди първия епизод, дето се вика. Имаше 3 нулеви епизода.

А тази Биляниш как си е измислила името? Вдъхновена явно от Били Айлиш... та хем и тя Биляна.. та да започва на БИ и да завършва на ИШ... Умница Grinning

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 13:06 от diziler

# 782
Дори не го помня, а ги следях и тогава. Grinning Не знам, името му беше основното предположение под снимката, заедно с това на Алпер Чочев.

# 783
Не е Блек Гого, буквите на малкото име не съвпадат (Георги е с 6, а символите са 5).
Доколкото забелязвам този път участниците са доста известни, Гого не знам доколко се вписва това - известен като гаджето на Пресинка и сега гаджето/мъжът на Ева.

# 784
Очаквам с нетърпение… дано е силно началото

# 785
Начало на сезон 4.  Тази вече в ще има и нова тема Wink

# 786
Всички са ми познати досега и ми изглежда интересно. Да видим.

# 787
До този момент - доста антипатични участници.

Но погледнато от добрата страна, надградили са на ниво операторство и монтаж.

# 788
Аз съм доволна, с изключение на Виктор, той не виждам какво ще даде на предаването. За Влади също съм 50/50, много ми е политкоректен и популист. Аз си харесвам Дени, смятам, че тя ще си е главен разказвач, заедно с Дари, за която съм със смесени чувства. Алпер е забавен. Пикпук го помня от ютюб…ама, честно казано, не знам с какво.

Едит: за гаджето на Стефи имам чувството, че е от дразнещите кибритлии, ама дано не.

# 789
  • София
Сега пускам, каква е тази тъпотия с маските, направо ми е негледаемо. 🙄

# 790
Аз много харесвам Влади, както и Чочев. Не познавам този с бранда, както и последната моделка - Лина. Единственият, който не понасям до момента е Памеца, просто няма как да харесам такива… хора. Няма бивши за мен.

# 791
Аз против Памеца нямам нищо, не ми се иска да го съдя за минали грешки, ще видим как ще продължи в бъдеще.

Лина не помня къде съм я виждала, но не я намирам за интересен образ, изглежда мила. Симончето…ох, не знам, също не мисля, че ще е интересна. Даниела, онлифенсърката, засичала съм разни нейни клипчета, нямам мнение за нея.

Краси нямам идея кой е.

# 792
Нещо ми е много пенсионерско. Красимир е 40+, Влади 30+.. не ги виждам като инфлуенсъри половината. Лина е гадже на Иван Тишев и затова е натикана вътре, но и тя не ми е “инфлуенсър”. Нещо май само ергенчето е по-разпознаваем (ОТ МЕН) и ми се повръща от него.
Допълвам, че Андон (Весил) ми е съсед в Пловдив и е окей, но пак не го виждам като инфлуенсър.

# 793
Краси беше във Фермата. В този му образ, в който го представиха, не съм го гледала. 😂

# 794
Стига беееее, не мога да понеса Божаниното крещене

Общи условия

Активация на акаунт