Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 394
  • 804
  •   1
Отговори
# 765
Дари овчарова е пуснала интересно стори. Днес бил деня в който ще се пусне нещо за което се подготвяла цяла година....,но не можела да каже точно какво. Освен къщата или няква песен с някой няма какво друго да е. Та днес може и да пуснат тийзър или нещо  от сорта.
Нещо друго е, има пост в профила си отпреди 2 дни.
Биляниш също ще пуска нова песен (с Гери-Никол), така че и на мен ми намирисва на скорошен старт.

# 766
Дари овчарова е пуснала интересно стори. Днес бил деня в който ще се пусне нещо за което се подготвяла цяла година....,но не можела да каже точно какво. Освен къщата или няква песен с някой няма какво друго да е. Та днес може и да пуснат тийзър или нещо  от сорта.
Нещо друго е, има пост в профила си отпреди 2 дни.
Биляниш също ще пуска нова песен (с Гери-Никол), така че и на мен ми намирисва на скорошен старт.
Тя споменя ,че не е това клипчи което ще качи тя ,а нещо друго...Но вече си е изтрила сторито..

# 767
Персиян и Ивка Бейбе от сезон 2, както и Георги Янев от сезон 3 участват в новия епизод на:
Скрит текст:

# 768
Може би къщата ще започне на 21.07

# 769
Павел, Ицака и Перси се "излагат" в студентски град.
Скрит текст:

И естествено, с продуктовото позициониране на хазартната компания.
Не отказваме парички, независимо от кого идват.

# 770
Обявиха старт на предаването - 21.07, 19 часа.
Показаха и трима участници с маски, не е трудно да се различи кои са предвид, че имаме и списък
Скрит текст:
Алпер Чочев, Виктор Русинов (Ергенът 4), Биляна Лазарова-Биляниш

# 771
@Clouded, мн. благодаря за инфото. Тамън днес гледах в ютюб канала на Павел и Ицака, ама няма анонс с дата. Сега виждам, че във ФБ има. Странно е да анонсират от днес за утре, а не да подготвят по-отдавна, но така са си решили. Ето и тримата маскирани:

# 772
Не знам дали сте коментирали, но Гуспата е натикал и лигавия си син, интересно ми ще е да го видя без татенцето до него(не че не им е в екипа на игрите де)

# 773
Таткото ще прави игрите,синът ще ги играе-жестока идея

# 774
Ужас. Аман от връзкатчета. Гуспата нямаше ли си Максимал? После не бяха ли пак със синчето и в Смени жената, и къде ли не? След Спасчо, сега е ред и на останалите синчета.
Да видим кои ще участват и в Зона Х…

# 775
Може ли да ме посветлите кое синчето?

На мен Биляниш ще ми е интересна, Виктор...не. Grinning

# 776
Може ли да ме посветлите кое синчето?
Ей това вляво
https://www.btv.bg/shows/smeni-jenata/video/koi-sa-maja-i-mitko.html

Ама то е виновен таткото, не самото синче. С присъствието си в поне пето предаване, се постига ефектът "Джаферович".

Тази Биляниш дори не знам коя е? Чалга певица или нормална?

# 777
Чалга певица Grinning

# 778
Първоначално тръгна като поп, после стана хип-хоп и сега е чалга. Участваше и в Instaqueen на Мегз. Племенница е на Златко Баретата. На 24, има дете на 5.
Между другото на хартия е много зле, но реално си е читаво момиче.

# 779
За мен не е важно кой ще е, а как ще се държи и дали ще е поносимо за мен като зрител. Довечера уж започва, ще видим. Сигурно ли е, че е тя? Аз никой не мога да разпозная - в коментарите се върти, че единият е BlackGogo, гаджето на Ева от първия сезон, дано не е, аз лично хич не го трая.

Общи условия

Активация на акаунт