Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 405
  • 804
  •   1
Отговори
# 750
A, азиатец, мисля, че е българин този. При Гала май е гостувал (ако е същият, за когото си мисля).
Не обявиха дата накрая?
Четох някакъв коментар,че ще е юли..Не знам колко е вярно.

# 751
  • София
Абе какъв Ол Старс, хаха.
Те Фермата нямат истински Ол Старс, Игри на волята нямат все още, та тези. Като чукнат поне 7, 8 сезона тогава. И ако започнат да се изтъркват и падне гледаемостта в Ютюб.

# 752
  • България
Ол Старс на това шоу след 7 сезона ще е късно. Дечурлигата, която е гледала например сезон 1, за 8 години ще е пораснала, и ще е загубила интерес. При предавания с детска аудитория трябва да се внимава.

# 753
Това не е предаване с детска аудитория, а отделно от това тези риалитита се гледат и по-късно, особено като се пази архив.

# 754
4 муцуни от Къщата: АйсКаст на Спас с Цецо Ставрев, Жоро Янев и Ицака
Скрит текст:

Мисля, че този с Кристиан Янков го бях публикувал преди време, така че да не се повтарям Grinning

# 755
Павката и Ицака гостуват в подкаста на Джизъса
Скрит текст:

# 756
Малчо гостува на кака си.
Скрит текст:

И двамата са участвали в Къщата, затова публикувам линка. Но е много смешно когато водещи на подкасти си гостуват един на друг и после си разменят гостуванията. В единия подкаст задаваш въпросите на "колегата", в другия подкаст му отговаряш на въпросите, но и в двата случая се изживяваш като звезда Grinning

# 757
В новия епизод на "Битката на поколенията": Даниел Хаха, Коцето, Антонио и Емо Каменов от третия сезон на "Къщата на инфлуенсърите" и Памеца от (евентуално) четвъртия сезон.
Каменов отново изби на агресия (на 17.50 мин)
Скрит текст:

Людмил Котарачето от втория сезон гостува в НайКаст
Скрит текст:

Виктория Капитонова от първия сезон на "Къщата" идната седмица ще готви в "Муха в супата"
Скрит текст:

# 758
Тодор Азов и Ивка Бейбе във FellasCast
Скрит текст:

# 759
Вече почти преполовихме юли, а няма обявена стартова дата за четвъртия сезон. Лошо.

Тодор Азов с видео, посветено на Емо Каменов.
Скрит текст:

Направо съм в потрес, за първи път видях кадрите от сръбското "Задруга", в което Емо бие друг съквартирант и трима души от охраната не могат да го спрат да блъска...

# 760
В инстаграм бяха писали, че дори не подозираме колко скоро ще започнат.

# 761
Имам съмнения ,че ще бъде съвсем скоро...А защо не и тази вечер..Четвъртък сме.. ден в който попринцип качваха епизод..Да видим

# 762
А, без тийзър и без някаква реклама "очаквайте на.. еди коя си дата", едва ли ще стане.

# 763
A, азиатец, мисля, че е българин този. При Гала май е гостувал (ако е същият, за когото си мисля).
Не обявиха дата накрая?

Някой може ли да ми каже името на азиатеца? Мерси! 😆

# 764
Дари овчарова е пуснала интересно стори. Днес бил деня в който ще се пусне нещо за което се подготвяла цяла година....,но не можела да каже точно какво. Освен къщата или няква песен с някой няма какво друго да е. Та днес може и да пуснат тийзър или нещо  от сорта.

Общи условия

Активация на акаунт