Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 421
  • 804
  •   1
Отговори
# 735
И аз за Микяй си мислех. Тя и Ясмин е много нисичка, така че са си перфектни.
Нея я подозирах за Къщата, защото изчезна от Чакалкаст, но е била в Турция.
Някой помни ли миналите години кога почваха да излъчват предаването?

# 736
Аз имам спомен за някакъв 16 или 18 юли. (2 дни след Диви и красиви)

# 737
Като говорим за Микяй той вече от доста месеци не е с Ясмин.Гледах момичето доста тежко го преживяваше в социалните мрежи постоянно постваше свързано с това .Дали нещо и е изневерил  или са се разделили просто защо не се разбират ,но не са заедно.
От анкетата гласувах за Ставрев.Може да не е от най високите ,но пък е хубавец по моите стандарти😁

# 738
Като говорим за Микяй той вече от доста месеци не е с Ясмин.Гледах момичето доста тежко го преживяваше в социалните мрежи постоянно постваше свързано с това .Дали нещо и е изневерил  или са се разделили просто защо не се разбират ,но не са заедно.
От анкетата гласувах за Ставрев.Може да не е от най високите ,но пък е хубавец по моите стандарти😁
Най-вероятно е заради това ,че той си живее в София и си гледа спортната кариера, а тя си живее в Димитровград и работи от там . Явно за него и по-важна кариерата и спорта от семейството..Може да има и намесена жена не е изключено..Хубав мъж е и 100% има интерес към него на който малко мъже биха отказали..

# 739
Това, че не са заедно сега го чувам.  Жалко, ако е така.  Те имат и дете, нали?

А тя щом записва в Чакалкаст значи идва до София. Едва ли Чакалов ходи в Димитровград, за да снимат подкасти заедно.

# 740
  • София
Тийзър за сезон 4

# 741
Очаквах скоро да пуснат нещо, тъй като се активизираха в Инста.
Готино промо, да видим.
Малко съм разочарована, че съм на същото място, защото не ми допадаше, но пък сега ще им е много по-лесно да оправят проблемите от предната година (не, че съм ги забелязвала Grinning ).

И като говорим за Ясмин - надявам се тя да продължава да партнира в Чакалкаст и Жорката да е приключил, че не го траех, а му бях сред най-големите фенки в ИВ.

# 742
  • София
Жалко за Ясмин и Микяй, тя така пламенно го защитаваше. Погледнах- изтрили са си общите снимки и не се следват в Инстаграм.

# 743
  • България
Хаха, в анкетата за най-хубав мъж предлагам да добавим азиатеца от промото. Joy
Ицака и Павел не направиха нищо с това промо, загуба на средства и усилия.

# 744
A, азиатец, мисля, че е българин този. При Гала май е гостувал (ако е същият, за когото си мисля).
Не обявиха дата накрая?

# 745
  • Paris
Някой с инфо кога ще започне сезон 4?

# 746
Здравейте! Сезона All Stars ли ще бъде? Даниел и Татстоунър са качили клип в ТТ в което казват това

# 747
Дано не. Егати ол старс-а след 3 излъчени сезона.

# 748
О, не отново Даниел Хаха. Моля.

# 749
Не би трябвало да е All Stars, на фейк рекламка ми намирисва (видяха, че тези вървят много покрай финала миналата година). Сигурно са ходили за някаква специална задача.
Имаме доста ясни участници, така че в най-лошия случай има завръщащи се лица, но не мисля.

Общи условия

Активация на акаунт