Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 426
  • 804
  •   1
Отговори
# 720
Гласувах за Ставрев. Друг не мисля, че има шанс за челното място.
Хехе, доста пресилено. Да не говорим, че е тапичка. Засичам го няколко пъти, защото сме при един и същи рехабилитатор в Бояна и.. е доста нисък на живо.

Но ако искаш джобно гадже, взимай го Grinning Антонио и Томас поне са високи, тоест нормални.

# 721
  • София
Жените харесват високи мъже, но и в световен план някои от най-харесваните са средни на ръст. Цецо е определено над средния ръст на мъжете у нас, който е 174 см. В Къщата също имаше няколко по-ниски от него.

Анкетата също е показателна, ръстът на Антонио няма шанс да го изстреля от дъното на класацията. Може би някъде на изток може биха го оценили повече, но тук трудно да мине за всеобщ красавец.

# 722
средния ръст на мъжете у нас, който е 174 см.
Къде има такова изследване? Мъжете у нас не са толкова ниски (средно). Не сме в Турция или арабския свят, къде това е нормален ръст

P.s. Колкото до Антонио, поведението му е отвратително и оттам идва всичко. Когато не харесваш някого в даден аспект, няма как трезво и реално да оцениш другите му качества. Често е така.

# 723
Напиши в google среден ръст мъже България и излиза инфо за проучванията.

# 724
Ако беше само ръстът определящ, ниските мъже щяха да са все single.

И от мен единствен глас за Ставрев, всички останали не ги регистрирам като интересен обект от мъжки пол.

# 725
  • София
Всяка година излизат изследвания, могат да се видят в интернет, има  такива на различни учени през годините и за мъжете у нас данните варират +-1 см. Така че Цецо е над средния ръст у нас.

Не мисля, че при Антонио има отношение поведението му, може би иначе щеше да спечели още 2-3 гласа, но дотам. Томас също не беше харесван, но ето, че е на второ място. Българите гледат много турски сериали примерно, но се вижда кои актьори се смятат за секссимволи от тях Къванч, Халит и още един, на който не помня името. Само те се споделят в Звездни коментари като примери за красиви мъжи. Разбира се, сигурна съм и за Антонио, че неговите хора си го харесват и че си има страшно много фенки, просто не сме тук. Grinning

# 726
Е какво от това? И Брад Пит е уж убавец,  но това не значи, че не е тапичка. Иван и Андрей са ниски, Касимчо от ИВ също, Цецо Ставрев също. 174 си е нисък мъж (ако той изобщо е толкова. Казвам, че съм го виждал на живо и беше по-нисък от всички мъже около него). Аз съм 186 и пак не се считам за висок, а нормален, среден ръст (за нидерландските стандарти даже нисък). Високи са Владо Николов, Любо Жечев и т.н., дето ги гледам от ниско Grinning 196 e eдно, 186 е друго, 176 е трето. А под 174 е определено нисък ръст.

P.s Къванч, да. Никой не е казал, че е висок. Но за турските стандарти си е среден. Нали се оценява лицето в случая. Останалото не е критерий за красота. Аз споменах ръста не като задължителен критерий за хубост

# 727
  • София
Не съм казала, че е 174 см той, по-висок е, написах, че средният ръст у нас е 174 см и той е над него. Колко точно, не знам.

Ти намеси ръста като контра, че за съфорумка Цецо няма кой да го бие за първото място. Както се вижда и по анкетата, това не е критерий за жените, стига да не е наистина нисък. Цецо е с нормален ръст.

Сега виждам, че си си редактирал мнението.

# 728
Определено Цецо е с нисък ръст, не с нормален. Не бъркай стандартите за жена и за мъж.
написах, че средният ръст у нас е 174 сm
Няма такова нещо, къде го пише? Това е среден ръст за азиатските страни, не и за Европа.

ПП. Бях редактирал сбъркана дума

# 729
  • София
Написахме ти да напишеш в гуугъл среден ръст на мъжете у нас и да четеш, има десетки статии от различни учени. Става досадно вече това с искането на информация все едно не можеш сам да си прочетеш.

# 730
Иван и Андрей сами се иронизират понякога, че са ниски и си правят бъзици един с друг за височината. Кукушев много пъти си е правил автоирония за ниския ръст (172), веднъж даже го коментираха и с Ивайло Герасимов, един до друг са като Крачун и Малчо. Те самите за себе си казват и знаят, че са ниски, но според тебе са “среден ръст”. Е добре … смисъл от спор няма. Мненията ни не съвпадат.

# 731
Гласувах за Ставрев. Друг не мисля, че има шанс за челното място.
Хехе, доста пресилено. Да не говорим, че е тапичка. Засичам го няколко пъти, защото сме при един и същи рехабилитатор в Бояна и.. е доста нисък на живо.

Но ако искаш джобно гадже, взимай го Grinning Антонио и Томас поне са високи, тоест нормални.
Абе, аз и да харесвам джобни гаджета, мъжът ми няма да е съгласен Grinning
Но, да, и аз предпочитам високи мъже, просто той има много красиво лице.
Иначе и Томас е донякъде симпатичен

# 732
А в Италия джобни гаджета навсякъде. Там жените са по-високи от мъжете. И не е само заради токчетата. Скоро четох една книга за Нидерландия (на изд. Ера от поредицата за различните държави), там са най-високите мъже в Европа. И на тях не им е лесно. В самолетите е ад… нямат побиране тия крака.  Същото важи за театри, кина…

# 733
Като видях толкова нови коментари реших, че са обявили старта и някаква ексклузивна информация, а то... Grinning
Анкетата е за красив, а не за най-висок и за мен лично ръстът никога не е определящ да оценя един мъж като хубав или не. А с лице като на Ставрев и при 1.50 ще се радва на много женско внимание.

# 734
Така е, анкетата е за най-красив, не за най-висок Wink
Скрит текст:
Иначе се сетих и за Микяй от ИВ и той е нисък, но пък е доста по-хубав от въпросния Цецо. За всеки влак си има пътници, Ясмин щом го е взела, че и деца имат, значи ръстът не им пречи на някои.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 13:42 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт