Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз знаех Антонио като име от Азис, защото бяха при Цитиридис и покрай Денис, но нямам никаква идея какви са песните му. От младите за известни могат да минат Лидия и Десита, които и да не ги знаят част от по-възрастните хора, които не слушат такава музика, то те все пак през ден пълнят клубовете в страната. Докато Антонио се чуди какво да направи - пр, кни.

Не виждам причина да се оправдава с вярата си, ако беше дълбоко религиозен, никога нямаше да лъже, че има връзка с Азис. Това е една от основните заповеди. Агресивните заплахи също са грях. Никъде в Библията не се казва, че е грях да си само по долно бельо. Самата голота дори и на маса не е грях. Не е ок, защото смущава околните и би трябвало да не яде с тях.

Не ми харесва Антонио. Лицемерно поведение, гледа в паничката на другите, а за собствените си грехове е сляп.

# 46
За мен и тук се вижда, че има много потенциал за развитие. След предстоящите номинации, по време на които явно всички ще си кажат истината открито, ще трябва кардинално да си променят тактиката. Освен това тук от много рано се вижда, че се е породила непоносимост между много от хората. В миналия сезон си спомням, че почти всички бяха в ок отношения, забавляваха се заедно и в първите номинации даже им беше трудно да измислят аргументи да гласуват за някого.

# 47
Тук има повече мислещи хора - Венета, Азов, Кико, Ставрев (с едно наум, защото не блести с умствени способности, но покрай фиаското в Сървайвър би следвало да се е понаучил как да процедира в такива ситуации), Алекса (пак с условности), Коцето.

# 48
  • София
Надявам се днес на наистина интересен епизод с обрати. Grinning

# 49
2- Цецо Ставрев- За пръв път го виждам, все още нямам изградено мнение за него. Но е доста симпатично момче.
Е "Сървайвър" не си ли гледала?
6-Жоро Янев- О, ЧУДО! За пръв път го виждам това момче.
Е "Игри на волята" не си ли гледала?
17- Спас - Нямам изградено мнение все още.
Е "Maximal Revenge" не си ли гледала?

Не! Дори споменах при едно от мненията за участник, че се оказа доста разпознаваем заради друго предаване, което никога не съм гледала.
Излизали са ми откъси в тик ток и там съм придобивала представа що годе какво се прави и кои са участници.
Благодарение на ТТ имам представа кой е Гатьо, Денислава, майка ѝ змията.и още няколко образа😃

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 12:40 от username26-just a girl

# 50
Какво е "ТТ"?
И ето, не сте гледали Игрите, но имате  мнение, че майката на Денислава е "змия"? Напротив... жената си беше абсолютно права в повечето ситуации. Хлъзгави, безгръбначни и палачинковци играеха доста по-недостойно от нея.

# 51
Предполагам, че ТТ е тикток

# 52
Какво е "ТТ"?
И ето, не сте гледали Игрите, но имате  мнение, че майката на Денислава е "змия"? Напротив... жената си беше абсолютно права в повечето ситуации. Хлъзгави, безгръбначни и палачинковци играеха доста по-недостойно от нея.

Тт= тик ток

Може да е била точна жената, изградено ми е мнението от откъсите😊

# 53
Тъй като сега слушам за фон последния подкаст на Чакалкаст - според мен Жорката не трябва да има право да води такъв коментар, преди да е приключило излъчването. Да, полага много усилия, за да не спойлва, но то е достатъчно да му видиш отношението към хората и ситуациите, за да разбереш много неща.

# 54
Тт= тик ток
Може да е била точна жената, изградено ми е мнението от откъсите😊
Е хубаво... Тик Ток не е толкова дълго за изписване. Като съкращават тук "ММ" - демек "моят мъж", си помислих да не е "твоят татко" - ТТ, хаха.
Скрит текст:
А Виолета си беше доста директна, на моменти и нетактична, но с разни хлъзгави същества, дето само мажат филии, не казват какво мислят, а само мишкуват и пред едни едно, пред други друго... тя си беше достойна в това отношение. А и не е нужно да си харесван от всички
Да видим дали довечера ще посветят целия епизод на номинациите и изгонването.

# 55
Иска ми се да изгонят Веси днес, но нещо ме кара да мисля, че ще остане.
Мисля си така, защото едва ли Жоро ще отпадне рано, за да се потърсят навън веднага. Би трябвало да се случи нещо между тях вътре.
Дано греша😄

.....написах ТТ така, за да не се повтарям, защото в дългото ми мнение за участниците вече написах тик ток няколко пъти.......

# 56
Вече намекнаха по подкастите, че ще е Алекса.  Май Антонио се е раздрънкал в някакво стори (защото тя го обиди, макар и индиректно, на расова основа).
А ако беше Веси, нямаше Надкаст да си кръщават последния коментарен подкаст "Веси отпада от Къщата на инфлуенсърите". Това се слага за заблуждение.

# 57
Жорката попита Ники кой мисли, че ще отпадне. Ники каза "Веси" и Жорката се изсмя по един много специфичен начин, от който аз усещам, че не е тя.

# 58
  • София
В НадкасТ слагат заглавие за привличане на вниманието, Неделчо мрази спойлери и със сигурност не знае. В края на епизода се наговориха голямата групичка да е Веси, затова заглавието е такова.

Антонио обаче е пуснал стори:

Скрит текст:
В отговор на думите на Алекса срещу него, да не говори много, че съвсем скоро ще изхвърчи. Така че най-вероятно е тя.

# 59
Забелязвам, че в няколко Надкаста, като коментират Къщата,  Ицака е зад камерата, да следи, да няма спойлване и после да се реже от записа, ако някой издаде нещо. Неслучайно тези подкасти не са на живо.  Неделчо се обръща "абе Ицак... не им ли следите сторитата" и поглежда леко вляво, зад камерата.

Общи условия

Активация на акаунт