BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 039
  • 1 986
  •   1
Отговори
BIG BROTHER BULGARIA - СЕЗОН 7

NOVA TV: ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК 22.00 ч., СЪБОТА 21.00 ч.

Водещи: Александра Богданска и Башар Рахал
Водеща - подкаст "Голямата сестра": Елена Сергова

УЧАСТНИЦИ:

ДАВИД БЕТ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Давид е на 20 години и е роден в Трир, Германия. В момента живее с баба си в София и мечтае да отвори пекарна. Обича да меси хляб и прави своя закваска. Майка му е българка, а баща му е немец. Завършил е бизнес училище в Германия, но предпочита да живее в България. Идва в страната ни заради момиче. Приоритети са му мускулите и многото пари. Иска да му е забавно в Къщата на Big Brother.

ЕБРУ МУСТАФА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Ебру е на 26 години от Несебър. Завършва Висшето образование със специалност „Педагогика“ и някой ден ще работи като учител. Печели конкурс за красота „Лице на Бургас“ 2025 година. Евру е мюсюлманка, но не е строго религиозна. Работила е в казина и е добър психолог. Романтична натура е и мечтае за семейство и деца. Има любопитни вкусове и чувство за естествен чар.

ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Елена е на 33 години от София. Студентка е със специалост финанси и менажира собствен бизнес с дрехи. Признава, че в нея се бият люлинския гамен и възпитаната жена. Работила е дълги години като управител на 5-звезден ресторант. Щастливо обвързана е. Влиза в Big Brother, за да изпита емоционалната си интелигентност и да се зареди с емоции и положителна енергия.

ИВАН АБАДЖИЕВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Иван е на 36 години и работи като DJ VKO. Двете важни неща в живота му са музиката и спорта. От около 16 годишна възраст се оправя изцяло сам в живота си и е израснал е без контрол. Детството му е бил период на оцеляване. Определя се като добър, емоционален човек. Мечтае за деца, на които да осигури достойно бъдеще. Иска да вземе всичко от Къщата на Big Brother.

КАЛИН БОРИСОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Калин „Орела“, както сам се определя, е на 50 години и от 15 години е повелителят на тировете. Роден е във Видин, но живее в с. Козарско, Пазарджик. Вярващ, православен християнин и с консервативни разбирания. Женен с две деца и семейството е всичко за него. Слуша сръбска музика и е известен в ТикТок. В къщата на Big Brother иска да се забавлява и да внася спокойствие.

ЛЕНА КАВАСЯН - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Лена е на 30 години, арменка, която е родена в Сирия. Живее със семейството си в България и има две деца. Луда е по ретро автомобилите. Това е семейно хоби, започнало от дядо й, продължено от баща й и сега всяко старо купе е обект на любовна химия. В автосервиза на баща й реставрират ретро автомобили. Не се приема като типичната арменска домакиня в кухнята. Чувства се като богиня и не обича да бъде прекъсвана когато говори.

МИНА СТОЯНОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Мина е на 21-години, студентка по фармация, от Пазарджик. Има множество корекции и това, което я отличава от повечето силиконови блондинки е умът. Обича химията и може да изрецитира химичните елементи на Менделеевата таблица. За нея красотата е илюзия, а истината се крие в характера.

МИХАЕЛА ВАСИЛЕВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Михаела е на 35 години и е родена в Габрово, но е израснала във Варна. Въпреки, че изглежда като кифла, тя може да смени гума или да цепи дърва на село. Работила е много професии и всичко в живота си е постигнала сама. Обожава мъжете, но личният й живот е катастрофа. Много е импулсивна, говори каквото мисли и прави каквото си поиска.

МУТИ МУТИЕВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Мути е на 31 години от Плевен и е живял дълги години в Германия. От смесен брак е – майка православна християнка и баща турчин – мюсюлманин. Завършил е Професионалната гимназия по изкуства в Плевен и се занимава с музика, но от къщи. Живее в Германия и работи като домакин в затвор с престъпници с ментални проблеми. Мюсюлманин е и се стреми да живее по законите на религията си. Не му е приятно да го докосва жена.

СИЛВИЯ (СИЯНА) СЛАВОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Сияна е на 21 години от Пловдив и е работила като хостеса Тя вярва в приказката за трансформацията на грозното патенце, което се превръща в красив лебед. Има различни естетични корекции, но се стреми да е в рамките на естественото. Независима е и все още е необвързана. Вярва в Бог, психологията и женската сила. Мечтае за собствено заведение. Грижи се за 4 кучета.

СТЕФАН НИКОЛОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Стефан е на 31 години от Пловдив и работи като програмист. В свободното си време е ловец на духове. Гони признаци, демони и таласъми. Създател е на първия канал в България за паранормалното и има създадени на 600 епизода от различни локации. Притежава специализирана техника и е разпознаваем и извън страната. Щастливо обвързан е и обещава един паранормален сезон в Къщата на Big Brother

СТЕФАН СТОЯНОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Стефан е на 22 години от гр. Пловдив и е военнослужещ. Напуска работа, за да влезе в Big Brother. Обича да е пред камера и да създава съдържание. Определя се като младо, дисциплинирано и целеустремено момче, за което влизането му в Big Brother е ново начало. Иска да бъде вдъхновение и няма да се спре пред нищо, за да спечели!

СТЕФАНИ ЙОРДАНОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Стефани е на 21 години, работи като татуист и има собствено тату студио в с. Малорад, близо до Враца. Не се примирява със скучния живот на село, където е атракция и иска да превземе града, където да отвори собствено студио. Трудно си намира среда и приятели, и е преминала през няколко токсични връзки. Чувствителна е иска да стане известна, за да могат хората да знаят при кого да отидат за татуировки.

ЦВЕТАН ГЕОРГИЕВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Цецо е на 30 години от София и работи като барист. Обожава старовремски оръжия, а най-любимото му е боздугана. В свободното си време се занимава с изкуство. Обича да провокира, но опаковката според него няма значение. Сигурен е, че ще спечели Big Brother, защото ще покаже истинската си същност.

ЦВЕТЕЛИНА ВЛАДИСЛАВОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Цветелина е на 52 години от София и е работила в сферата на счетоводство и застраховане. Била е омъжена два пъти, но съпрузите й са починали. В момента е раздвоена между две връзки- 70-годишен богат приятел, с когото пътува и 60-годишен страстен любовник. Мечтае за спортна кола, яхта и да посети САЩ. В Къщата на Big Brother очаква емоции, драми и любов.

ВАЛЕНТИН КОТОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Валентин е на 25 години от Пловдив, юрист по образование с диплома от Маастрихтския университет в Нидерландия. Работи в международна компания. Иска да се сблъска с хора, които са с коренно различни ценности от неговите (най-вече с кифли и нацепени батки).

Резултати от предишната анкета:
Скрит текст:
1.Валентин vs. Давид! Кого предпочитате?
Валентин - 123 гласа
Давид - 47 гласа

2.Безхарактерен и човек без мнение ли е Стефан?
Да - 156 гласа
Не мога да преценя - 12 гласа
Не - 10 гласа

3.Съжалява ли искрено Елена за отношението си към Сияна?
Не, всичко е лицемерие - 143 гласа
Не мога да преценя - 23 гласа
Да, след видяното с изповедта на Сияна - 7 гласа

4. Коя от жените се излага най-много?
Ебру - 98 гласа
Елена - 90 гласа
Сияна - 29 гласа
Лена - 25 гласа

5.Кой от мъжете се излага най-много?
Стефан Николов - 161 гласа
Стефан Стоянов - 41 гласа
Давид - 5 гласа
Валентин - 3 гласа

Извадка: 176 гласували

ОФИЦИАЛНА СТРАНИЦА
ФЕЙСБУК СТРАНИЦА
ПОДКАСТ "ГОЛЯМАТА СЕСТРА"
ЕПИЗОДИТЕ В NOVA PLAY
EПИЗОДИТЕ ВЪВ VBOX7

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, TEMA 4, ТЕМА 5, ТЕМА 6, ТЕМА 7

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 20:52 от diziler

# 1
Благодаря за новата тема!
Хайде, последна седмица. Нека видим кой ще победи, но аз лично си мисля, че Котов ще изгаси лампите в къщата!

# 2
Валентин, Давид, Сияна и Стоянов ще са финалната четворка и ще са подредени така от първи до четвърти, според мен. Като има (някакъв) шанс Сияна да изпревари Давид.

Благодаря за новата тема и анкетата.

# 3
  • София
Beer Благодаря за новата тема.
Гласувам за Давид и Котов, с превес на Давид.

...ааа и корицата е топ..Стоянов и магаренцето Joy

# 4
Благодаря за темата 🍀
Вкарването отново на Михаела е подигравка с останалите. Жалка история. Със сигурност е получила съвети как да провокира низки страсти във всеки, тя акъл за подобен анализ няма.

# 5
Благодарско и от мен за новата тема, но между другото защо Михаела е замъглена, dizlier да нямаш вътрешна информация, че тя е напуснала още преди да е влязла😅. Гласувах за Котов и Давид като неоспоримо Валентин ми е фаворитът открай време. Давид взе да преиграва ненужно последната седмица, но душичката и той се чуди вече как да спечели повече зрители за наближаващия финал. Той спомена на параномалният, че ще има хора с повече популярност от него, което ме води на мисълта, че изобщо не е уверен в шансовете си за победа, което още повече го тласка към второто място.Кой каквото и да каже та дори и самият той, приятелството му с Иван и най-вече Калин го изигра Давидчо. Ама още е зелен, живота има къде да го очуква, навън да си подбира компанията
по-добре, нека му е обеца на ухото. Качествата си ги има, искрено му пожелавам да си изкара ползите от предаването и да набере популярност в социалните мрежи, ако към тях се е насочил де, защото единствено той сякаш няма инстаграм ако не се лъжа? Сияна за мен не заслужава да е на повече от 3-то място, та дори са ми на едно ниво със Стоянов, все тая кой от тях ще влезе в тройката и кой 4-ти. Те двамцата си играят за публиката и като нищо биха били добър каст за някой романтичен филм по ютуб😂. Не виждам нищо лошо в това обаче, част от играта е и най-важното е, че дълбоко в душите си са много чисти хора. Като големи минуси обаче, бих отбелязал използването на заучени фрази, които звучат толкова изтъркано. Като това на Сияна, което тя услужливо ни повторя няколко пъти. Перифразирам: "Не мога да съдя някой или да го обиждам, без да знам през какво е преминал или нещо от този род. На миньончето също бих се издразнил, че не помага в домакинските работи ако и аз съм в Къщата, няма значение годините. Никой не е там да слугува другиму, но разбира бих й казал за това по-съвсем културен начин, не махленската. Стефчо не ми хареса, че не защити Сияна като мъж на няколко пъти, дори да са им сложни отношенията или изобщо ако има такива. След топ 4 идваме и на героите с преобладаващи негативни черти в образите. Адашките ги нареждам Лена на 5-то и Елена на 6-то.За люлинката всичко сте казали, вкара си автогол с критиките към Сияна и не може да се съвземе от тогава. Даваше вид на интелигентна, че чак и мен ме заблуди ама излезе въздух под налягане. Компанията й също и изигра играта до голяма степен. Ако беше свободна единица като Котов, можеше да е далеч по-напред. Последните няколко епизода Лена ме издразни откровено с тъпотията си, но все пак смятам че зрителите ще я подкрепят повече от цигарената фабрика. Ама по **волите колкото е забавна и чиста, толкова се и не траят нейните тъпизми😁. Седи, седи и от нищото избълва някой нонсенс. На 7-мо слагам Михаела, защото тамън се върна и едва ли ще излезе първа, пък и със сигурност ще е по-подкрепена от параномалният. Ще ми е много интересно дали ще се въвлече в скандали или ще опита да се реабилитира както направи при влизането си с овцата. Давам своят вот за Котов в Нова Плей и му желая да дерзае и да продължава в същият дух. Взе своят ценен урок от предаването, ще вземе и 100-те бона най-вероятно. Беше морален компас, защитник на по-слабите, печелеше им игри, а и се отпусна последната седмица да разбие мнението, че е сухар. Поздрави на нидерландският възпитаник от един българин който живее в Нидерландия. Да разбирам, че в дейлито утре ще има само пълнеж с Михаела и вече във вторник Каспър ще си ходи?

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 01:19 от toohot2resist

# 6
  • Между гори и планини
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Валентин Котов. Подредбата на подгласниците - Стоянов, Давид и Сияна не ме интересува. За мен е важно първа да изхвърчи Елена, за да разбере колко я надигра играта, която толкова много харесва. Влезе със заявка, че всички трябва да я слушат, дано си е научила урока, че не става с рогата напред.
След нея нека излезе Стефан, освен, че майка му не го е кърмила 2 месеца, има и няколко празни язовир в България които да напълни!
След него - Лена . Лена която е отнесена шматка. Не е злобна и това ми харесва, но е малко - накъдето я духне течението.
После - Михаела, която и без това няма за какво да е там.
За останалите нямам претенции в какъв ред да излизат, стига Котов да угаси лампите.

# 7
  • Ню Йорк
Въпреки, че очевидно мнението ми е неудобно, ще се опитам пак да се изкажа.

Това, което направи ни Владимирова, беше точно това, което трябва. Показа на четиримата, колко лесно е да "мачкаш" слаб и уязвим противник и да се правиш на силен характер, а когато нсреща си имаш някой, който те превъзхожда интелектуално, реално се вижда колко си жалък. За съжаление никой от четворката не го разбра, дори и Елена, която уж била по-умна от другите.
Сияна е мило и добродушно момиче. Аз в нея злоба не виждам. Разбирам, че не отговаря на стандартната представа за българската жена, че основното и място е в кухнята и да прислужва на мъжа си. Интересно ми е колко от пишещите тук на 20г са готвели и шетали по цял ден? Аз си спомням, че по цял ден обсъждахме къде и кога ще ходим на дискотека, какво ще облечем и т.н. И колко пък разголена да ходи? Всички момичета на нейната възраст и с нейното телосложение ходят така. Киселите лелки ги вхана яд, че те не могат. Представям си Ебру да изсипе сланини, ще е потресаваща гледка.
Елена и Ебру не харесват Сияна защото и завиждат. Сияна е млада и красива. Ебру и Елена без грим са леле мале. Ебру има кофти черти, а Елена има ужасна кожа. И двете без 5 пласта грим са плашещи. Но не това им е проблема, не е нужно всички да са красиви, за да са симпатични. При тях злобата е на такова ниво, че да ми прилошее на човек.
Върнаха Михаела, за да може да подклажда скандали. На това му се вика - безсилието на сценаристите. Явно много тихо и спокойно стана, че дай да върнем скандалджийката. Тази поне може да крещи безспирно.

# 8
Много е просто цялото - Елена, Ебру и Мина не можаха да простят на Сияна, че е хубава и привлече мъжко внимание. И че това внимание ще ѝ помогне по пътя към финала (обърка им плановете). Хората предпочитат да гледат някаква ученическа, feel-good любовна история (било то и апокрифна или временна) пред злоба, жлъч, сплетничене, клюки, пушене на фасове от коша, земята е плоска, що не переш, етц.

Битовизмите, за които привидно се хванаха, просто бяха повод да канализират всичката неприязън. Причината (за мен) е както я описах.

# 9
Благодаря за темата!
  Не бих си позволила да поставям под съмнение преживяното от Сияна и Давид. Ако е истина, само те най-добре знаят какво им е струвало да преминат през това.Ако не е, пак само те си носят последствията , ако лъжат. Аз не захаресвах Сияна след споделеното за изнасилването, просто онези двете ми паднаха на дъното , след начинът, по който й казаха "истини". Своите си истини, които с потропване по масата и назидателен тон се опитаха да валидират като общовалидни. Готвене, чинии, обличане .....Тя щото Ебру е самата скромност и невинност. Прав е Давид, ако Елена има нещо да казва, не беше това начинът.
   Благодаря за споделеното от интервюто с Ебру. Тя по-морална ли е? Риторичен въпрос.
  Искам Котов да спечели.

# 10
  • SF
Галактическа принцеса, колко пък да ти е нестандартно мнението!?! Едно към едно с моето мислене! Stuck Out Tongue Closed Eyes И много удобно си ми го написала.
Аз разголена сияна не я видях. Може би защото точно толкова съм разголена и аз в момента и жените около мене. Коя по тениска, коя по презрамки, отгоре нещо, защото е ноември. Ако беше юли, щеше да е без нещото.
Елена няма никакви аргументи срещу Сияна и започва да я вижда глезена, разголена, невъзпитана - все относителни качества, но пък удобни за набеждаване - като във вица: "ти защо си без шапка??"
Струва ми се, че ВСИЧКИ кадри на клюкарещата Елена с Ебру бяха или от будоара в спалнята, където се решеха и гримираха, или от жълтия диван, на който пушеха. Как пък веднъж не я видях да сготви нещо, да сгъне нещо, да измие 2 чинии!!! Веднъж не я видях!
За сметка на това видях Сияна, която готви! Хи-хи!! Добра и чевръста мома е станала тази симпатяга, как' Сийке! Разбирам ги аз тез работи! Момата трябва да е в кухнята. Свекървата може да пуши, да се мацоти с гримове и да я одумва, нали, как Сийке!
Като няма вече какво да каже - разголена е и е неморална! Елена и Ебру с лъсналата Дубайска афера показаха висок морал. И познания.

А Лена... как вирее тази жена в горе-долу грамотното ни средно образовано общество? Как общува с хората? Толкова минимални познания има за възрастта си, че изглежда направо като неадекватна. Не искам да поставям диагнози, но дефицитите там са сериозни. Не я забелязваме, защото има по-сериозни дразнители от нея, но тъпотата там е много сериозно развита за сметка на други качества.
Лена колко гръмко заяви в първите епизоди, че не може и няма да готви! Какви макарони им беше направила, какви буламачи навъртяха с Мина...
Но сега това се изтъква като коз в ръцете на тези, които да не казвам, че завиждат, но се притесняват от начина, по който се представя Сияна.

# 11
  • София
Благодаря за темата!
Добутахме до финала на предаването. От ден 1 съм за Давид и за него гласувах. Котов ми е ужасен сухар и не ми е приятен. Според мен предаването ще го спечели Сияна, колкото и да не ми се иска.

# 12
Благодаря за темата 🍀
Вкарването отново на Михаела е подигравка с останалите. Жалка история. Със сигурност е получила съвети как да провокира низки страсти във всеки, тя акъл за подобен анализ няма.
Ш’я обидиш… На нея съвети как да провокира, не са ѝ нужни. 😂

# 13
  • SF
Добре де,.... Да попитам и Нас в темата. Simple Smile Ако сега ни вкарат за седмица, с шансове да вземем стотачката, как бихме се държали вътре? Да ги провокираме, да се сприятелим с тези, които са ни симпатични, да шушнем срещу льольовците, които знаем, че публиката ще гони, да шетаме из кухнята, да обожаваме Лили и собственика на Лили, да се приближим до Котов, да се подиграваме на Паранормалния, нещо друго???
Какви дрехи бихме взели - като на Сияна, като на Ебру (предимно грозни анцузи), бизнес, прибрани, обрани, домашни, с презрамки, с деколтета?
Ето, влизаме подготвени с информация отвън, но не само, за да им я споделим, а за да спечелим евентуално. И?

# 14
Сияна не ме вълнува, нито преди драмите съм я виждала като финалист, нито след. Не смятам, че тя спечели толкова, колкото Елена изгуби от тия грозни скандали. Елена имаше доста шанс в началото, докато не си показа дребната, злобна душица и подплатена с желание да командори и разпорежда кой какво и за кого да гласува. Ебру - ами тя беше ясна от ден едно. Едва ли някой е останал изненадан освен от нивото на неграмотност, което показа. Неграмотност, защото искам да съм дипломатична и да не ме изтрият.

Общи условия

Активация на акаунт