BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 100
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 45
Гледах Ебру в "На кафе". Според нея, хората са я изгонили на етнически принцип, не обичали роми и за това. Тя не била циганка, но хората така й пишели в коментарите и не я обичали защото била такава. "Не е важен цветът на кожата" и от сорта клишета. Да, естествено, че не е важен. Ама пропуска, че се държа покъртително зле в това предаване и евентуално хората може би са я изгонили заради нонстоп отворената уста, дето само нарежда по съквартирантите, булинг по Сияна, всякакви изцепки от сорта на "какво е инфантилно", а уж е учителка... За плоската земя и всякакви подобни конспиративни глупотевини, без никаква смислена аргументация... да не говорим. Отделно хвалбите как правела с**с по 8 пъти на ден и по цял нощ... Кой, по дяволите, се интересува от това, че трябва да ни го съобщава?

# 46
Всъщност, съквартирантите имат ли ограничение с колко багаж могат да влязат? Като че ли всеки носи само по един куфар, което е доста малко за 2 месеца престой. Особено при положение, че хващат смяната на сезоните и им трябват и леки, и по-топли дрехи.

# 47
Всъщност, съквартирантите имат ли ограничение с колко багаж могат да влязат? Като че ли всеки носи само по един куфар, което е доста малко за 2 месеца престой. Особено при положение, че хващат смяната на сезоните и им трябват и леки, и по-топли дрехи.

Спомням си, че във ВИП Брадър преди години участниците влизаха в къщата с много куфари… Особено Нора Недкова, Емануела също, доколкото си спомням.

# 48
  • SF
И парти дрехи им трябват. Освен дрехи и "за по телевизията". Не може само анцузи  и суичери.
Мисля, че за някого ще са достатъчни 1 куфар, друг не може и в 2 да се побере. Якета и палта май са в холдери. Те ако сгънат по едно яке в куфара, пространството вече е заминало.

# 49
Във ВИП сезоните нямаше правила… Там правеха каквото си искат. 😁

Сега се сещам и като по-рано по време на сезона им метнаха дрехите в джакузито… Не бяха много, като за 10 човека. Така че ми се струва вероятно да има някакво ограничение. Най-малкото нали трябва всичките им вещи да се поберат под леглото, а то е единично…

# 50
# 51
Мисията с готвенето беше толкова интересна, че само дадоха Давид как казва, че се справят много добре, на което Елена й увисна усмивката.

# 52
Много ме дразнят хора, които дрънкат такива глупости като Ебру. Няма абсолютно никакво значение дали е ромка, туркиня, арабка, българка или германка. Проблемът е, че е глупава, интригантка е и с нищо не е интересна за предаването. Затова си тръгна, а не заради това от какъв етнос произхожда. Георги в миналия сезон беше финалист, а беше много пъти номиниран и се спасяваше при това с добър вот, а не като Паранормалният. Така че Ебру да не се оправдава, а като го прави, поне тези, които водят разговора да я контрират с този пример с Георги от миналия сезон.

# 53
# 54
  • SF
Мисията с готвенето беше толкова интересна, че само дадоха Давид как казва, че се справят много добре, на което Елена й увисна усмивката.

Аз мисля, че и Елена ги похвали. Не съм сигурна, защото и на мене тази мисия ми беше изключително ни в клин, ни в ръкав. Не са ми интересни подобни фокуси върху битовизмите.

# 55
Аз се връщам на въпроса с багажа, че ми беше любопитно. Намерих снимка от миналия сезон, в който още на първата вечер им запалиха всичкия багаж и няколко дни нямаха нищо. Естествено, оказа се, че са сменили куфарите и в крайна сметка им ги дадоха, но… 15 куфара. Точно по един куфар за всеки. Котов влезе със същия. Значи имат право само на един и то определен размер.
Скрит текст:

# 56
  • Варна
Като стана дума за визии и т.н.
 На мен ми се струва,че жените регулярно получават подръжка ,без да ни го дават/показват.
Няма израснали корени,няма оплешивяване на мигли (при Сияна,която очевидно е с ...как се казват "екстеншъните" за мигли).
Беше ми направило впечатление,че на Елена гелът на ноктите си е ок...
Може да е моя грешка.На някой да му е правило впечатление Thinking

# 57
Много ме дразнят хора, които дрънкат такива глупости като Ебру. Няма абсолютно никакво значение дали е ромка, туркиня, арабка, българка или германка. Проблемът е, че е глупава, интригантка е и с нищо не е интересна за предаването. Затова си тръгна, а не заради това от какъв етнос произхожда. Георги в миналия сезон беше финалист, а беше много пъти номиниран и се спасяваше при това с добър вот, а не като Паранормалният. Така че Ебру да не се оправдава, а като го прави, поне тези, които водят разговора да я контрират с този пример с Георги от миналия сезон.

Ебру е от типа хора, които са най-добрият адвокат на самия себе си и най-големият прокурор за останалите. Ще намери всички трески в околните, но гредата в собственото си око - никога. Хиляди години еволюция я делят от това да разпознае и осмисли собствените си недостатъци и да разбере как да ги отработи. Много по-лесно и удобно ѝ е да приписва неволите си (отпадането си) на фактори, които не може да промени (напр. етнос).

Другото - да разбере, че каква си мисли, че е, и каква всъщност е, нямат общо - е изключително болезнено преживяване (реконсилиране на когнитивен дисонанс), на което тя (а и повечето хора) не са способни.

# 58
Като стана дума за визии и т.н.
 На мен ми се струва,че жените регулярно получават подръжка ,без да ни го дават/показват.
Няма израснали корени,няма оплешивяване на мигли (при Сияна,която очевидно е с ...как се казват "екстеншъните" за мигли).
Беше ми направило впечатление,че на Елена гелът на ноктите си е ок...
Може да е моя грешка.На някой да му е правило впечатление Thinking
Елена не е с гел лак? Нищо няма на ноктите. На Ебру ѝ бяха много прораснали - направи ми впечатление вчера в подкаста. Бяха поне на 5-6 седмици. За косите не съм обръщала внимание наскоро, но на Мина много ѝ личаха тъмните корени. На Лена също. При тъмнокосите е по-лесно, може да са си пъхнали по някоя боя в багажа.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:01 от Lilly_85

# 59

Изглежда сякаш пак ще ги карат сами да определят кой ще си тръгва или греша? (като нищо може да е монтирано, за да изглежда така, разбира се)

Общи условия

Активация на акаунт