BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 044
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 30
Е, тя Михаела я помоли. Мина не се трогна. А ти защо би я разкарала от кухнята?

# 31
Не му беше приятно, защото го окупира. Ама няма лошо в това. Давид си влезе с тази заявка, има си интереси, не се бута да меси, без да му се меси. Въобще не ми се говори даже по тази безкрайно безинтересна за мене тема.
Нали преди 5 теми, тоест седмици, уточнихме, че аз съм сляпа за кой търка и кой бърше.
Друго им гледам аз на участниците. Съвсем друго! Ебру ме впечатли и ме накара да й се присмивам повече с дефицитите в познанията си, отколкото с умението да сготви леща.
Никой не се възхищава на умението на Ебру да готви леща и както виждаш 100% от коментарите за нея във форума са негативни. Става въпрос за това, че всеки трябва да има някакъв принос към общата работа, като живее в група. Не е редно и не трябва да се очаква някой друг да свърши работата - в къщата не са нито майка ѝ, нито баща ѝ (или който там ѝ слугува, като е извън къщата). Това са някакви непознати хора и да очакваш от тях не е адекватно - подсказва за мързел и самовлюбеност. Другите нека правят и струват, на нея ѝ е под нивото.

# 32
  • SF
Заради ноктаците, с които пипа храната.
Аз тогава бях на страната на Михаела. Просто по-тихо бих изказала нейното отношение към това, че не се бърка в храната с пръсти, които вече са били в устата.
Имах една колежка, донесла топла баница. Реже я на малки парченца, за да има за всички. След всяко парче, облизваше пръстите и хващаше следващото. Нищо не й казах. Просто не ядох баница. Един пък отваря бутилка кока кола и пийва от бутилката. Първата глътка си била негова. После щедро черпи. Отказвах културно, не се разкрещях като Михаела. Все пак кока-колата си е негова, но тези навици са ми гнусни.
Учудвам се, че след видяното, някой може да ме пита защо бих искала Мина и Калин да са аут от кухнята. И защо не бих ги съдила, че не желаят да се навъртат вътре. Бих поощрила дистанцираното им отношение към готвене и миене.
Ако много им се довърти някоя манджа, салата, бих ги подканила да излезем заедно на двора, защото е слънчево например. Или защото хубаво вали, или защото въздухът е свеж.
Все ме въвличате в тема за готвене и миене, а аз въобще не гледам тези неща и не харесвам/харесвам хората заради къщовничеството. Най-големия готвач, ако се държи като простак, няма да гласувам за него. И най-неготвещият, ако ми е приятен за гледане и слушане извън кухнята, ще получи моята подкрепа, независимо, че не е пипнал една филия с масло да намаже.

# 33
Според мен ЕБру, освен пижамата, не ходи така ежедневно у дома си. Барнала се е. И Лена и Мина.
   Мъжете са по-неглиже в този смисъл.

Паранормалният носи еднотипни тениски с хорър-филми тематика, та сигурно и той си ги е поръчал накуп за предаването.  Simple Smile

# 34
  • на брега на морето
Паранормалният носи еднотипни тениски с хорър-филми тематика, та сигурно и той си ги е поръчал накуп за предаването.  Simple Smile
[/quote]
Много ми харесват.Simple Smile

# 35
  • София
Исках мисия в която да им оставят леща, боб, картофи, ориз и брАшно и да забранят на Давид, Елена и Ебру да влизат в кухнята. Така останалите можеше да се изявят и да сготвят нещо...ама надали щяха. Много е удобно друг за готви, искам и вкъщи да си имам един готвач и чистач, аз само ще се гримирам и ще се реша. 😈

# 36
Също съм сто процента сигурен, че Стоянов у тях си не сяда да вечеря със сако.

# 37
Благодарско и от мен за новата тема, но между другото защо Михаела е замъглена, dizlier да нямаш вътрешна информация, че тя е напуснала още преди да е влязла
Защото слагам скрийншот от страницата на Нова, а там не са въвели промените
https://nova.bg/shows/people/1800/участници/
И преди 2 седмици бяха направили така, но на следващия ден оправиха грешката и успях да коригирам и аз, в рамките на 24 часа.  Освен, че е замъглена Михаела, а и Ебру не е замъглена, а трябва Grinning

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 11:44 от diziler

# 38
  • SF
Исках мисия в която да им оставят леща, боб, картофи, ориз и брАшно и да забранят на Давид, Елена и Ебру да влизат в кухнята. Така останалите можеше да се изявят и да сготвят нещо...

Това ли е изявата, която да ни накара да харесаме някого??????????? Божееее, така и нямаше да се изявят пред мене, които и да са останалите.
Котов, който май ще спечели този сезон и ще сложи едни 100К в джоба, готви ли?
Публиката знае ли, че Котов не се изяви и не готви? Що ще гласуват за него, тогава?
Ох.... много сме странни ние хората.
Да готвят, та да готвят! Що да готвят? - Щото Елена така каза.
А защо Елена така го каза?  - Защото нямаше какво друго да каже.
Клю-клю със сигането и къде са ми цигарите.  Тя пък много се изяви в кухнята! То торти, то пандишпани! Голяма домакиня е Елена! ще взема да си я взема да ми готви.

Мисии с готвене са ми скучни и не искам такива мисии.
Дадоха задача на Сияна и Стоянов да готвят 3 дни и хляб да месят. Готвиха и месиха. Е, и?
Който не ги харесва, още повече не ги харесва. Който ги харесва, още повече ги харесва.
Тебе с какво би те държала пред екрана такава мисия?
Мене с нищо.

# 39
Иначе като цяло доста ми затъпя предаването - чувствам се малко като Калин, номерата на всички вътре са ми ясни, а за съжаление не са и особено интересни.
Не виждам какъв конфликт могат да изобретят от тук нататък, всичките са някакви плакатни образи дето имат по една черта и я повтарят до безкрай - Давид ще е хахо, Паранормалния ще реве, Лена ще прави цигански колелета, Сияна и Стоянов ще са влюбени...

Отделно това беше единственото реалити дето поддържаше поне някаква илюзия, че не е напълно нагласено, последните дни и тези преструвки отидоха в кофата. Изгонени от публиката играчи остават, някакви хора си седят отвън и влизат когато им хрумне, психоложката на предаването лично ходи да се саморазправя с враговете на любимката на народа...

Sleeping

# 40
  • Между гори и планини
Ако бях в къщата, поведението ми вероятно щеше да е като на Котов. И аз казвам истината в очите, но без обиди, присмех, епитети и сочене с назидателен пръст . Не обичам интриги и едва ли щях да съм в отбора на Елена, въпреки че пуша. Ама аз мога и без цигари.
Вероятно бих готвила изключително рядко. От всички които съм гощавала , знам че ми се отдава, но не ми е мечта да получавам разширени вени пред котлона.
Дрехите ми биха били и тези които си нося у дома - панталони с ластик от Пепко и комфортни блузи. Много над материалните неща съм като цяло. Но не бих се мотала цял ден по пижама и халат.

# 41
  • София
Не, не са това изявите, но когато се живее под общ покрив, всеки трябва да бъде солидарен и да помага с каквото може.. Ако не може да готви, може да изчисти тоалетните
 На мен пък не ми е интересно да гледам как някаква се реши, гримира и ходи гола, за да привлича вниманието на зрителите.
Есме, ти май забрави, как възмутено плюеше по гологъзата дебела Веселка, а сега се правиш, че не виждаш ооощее по-разгологъзената слаба Сияна...Или само за дебелите е забранено??? Двоен стандарт имаш..

# 42
Сияна е по-подходяща за “Ергенът”. Хем си търси мъж, хем кочината няма да ѝ пречи… И там половината жени са мърлячки и мивката им все е пълна, с връх. Ох, не ми се говори повече за нея.

Започва най-интересната (според мен) седмица. Миналата година много ми харесаха игрите, в които отпадаха един по един. Би трябвало някой вече да е вън.

# 43
Благодаря за новата тема!
Категорично моят глас е за Котов, но понеже видях, че могат да се посочат до две опции, дадох втория за Сияна. Както казах обаче, Котов е победителят за мен!

# 44
  • SF
Аз щях да съм модната икона в къщата. Simple Smile Наистина много обичам да се тупам с дрехи. Баба ми и майка ми са виновни и възпитаха у мене отношение към дрехи и прически. В къщата щях да се обличам спортно. Имам достатъчно, за да не повторя нито един аутфит за половин месец или даже за цял. Ходя на танци и в планината и съм изкупила сайтовете и oysho за спортни и удобни дрехи. Някои от тях са доста секси, но такива са тенденциите в момента - кроп топс, преплитащи се презрамки, материи, които галят тялото. Дори чорапите ми се съчетават.
За готвене - бих направила банички, крем-карамел, десерти и закуски и паста. Мога да приготвям цедено кисело мляко. Ако няма кой да сготви лещата, аз щях да  спася народа от глад. Но да се изявявам с готвене на леща - не, нямаше да се сетя, че това би било важно за зрителя. Разполагам повече от нормалните познания за формата на Земята и щях да наблегна на тези изяви. Най-приятно щеше да ми бъде да общувам с Котов и Сияна.

Общи условия

Активация на акаунт