BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 113
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 60
Да,гледах промото.Това  ще е доста тъпо.
И Михаела пак взела думата, дирижира нещата.Ми тя да си ходи.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:52 от марулета

# 61
Като стана дума за визии и т.н.
 На мен ми се струва,че жените регулярно получават подръжка ,без да ни го дават/показват.
Няма израснали корени,няма оплешивяване на мигли (при Сияна,която очевидно е с ...как се казват "екстеншъните" за мигли).
Беше ми направило впечатление,че на Елена гелът на ноктите си е ок...
Може да е моя грешка.На някой да му е правило впечатление Thinking

Предният сезон се коментираше, че им вкарват фризьор/гримьор преди лайвовете. В този май не е ставало дума.

За куфарите - мисля че този еднотипен черен куфар е по-скоро реквизитен. Иначе имат и друг багаж.

# 62
Не знам дали е реквизитен - вижда се в спалните, като събираха на Иван багажа го вкарваха точно в такъв куфар. Котов влезе със същия и беше само един.

С промото ни пускат по пързалката, няма как иначе.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 16:02 от Lilly_85

# 63
Не видях промото. Още тази вечер ли ще има елиминация или ще започват от утре?

Сега видях снимката на корицата :Д 100/100

# 64
Есме, аз не те попитах с лошо за Минка. Абсолютно гнусно ми се видя и на мен .По принцип, винаги ми е гнусно жена с дълги нокти да готви без ръкавици. Само като си помисля,ако замесва кайма за кюфтета, какво се случва под ноктаците.....

# 65
  • out of space
Есме, аз не те попитах с лошо за Минка. Абсолютно гнусно ми се видя и на мен .По принцип, винаги ми е гнусно жена с дълги нокти да готви без ръкавици. Само като си помисля,ако замесва кайма за кюфтета, какво се случва под ноктаците.....

Хахахаха и на мен ми е гнусно,затова с дълги или къси-бъркам с голяма дървена лъжица

За какво вкараха това кречетало- грам изобщо не ми е ясно, убягва ми каквато и да било логика...

# 66
  • Варна
Lilly_85 ,може да не са били нейните нокти.Бяха ми минали доста добре изглеждащи нокти,като след маникюрист.Може да са били на Мина ,не зная.
И все пак не виждам израснали корени,които и на тъмна коса си личат.
При всички случаи остават доста неизлъчвани неща, определено.

# 67
Аха, може. Е, няма лошо, ако им помагат да се поддържат. В ефир са все пак.

# 68
От 80 човека 70 са гласували за Котов... уау.
Силно се надявам Михаела да си тръгне първа, напълно излишна е.

# 69
Михаела е като някакъв мутирал косъм на веждите, дет расте по-дълъг от всички останали. Да, търпи се, можеш да го издържиш за кратко, но е крайно ненужен и нямаш търпение да хванеш пинсетата.

# 70
От 80 човека 70 са гласували за Котов... уау.
Силно се надявам Михаела да си тръгне първа, напълно излишна е.
Да, но от 80 човека имаме 120 гласа, така че не е ясно реалният процент какъв е. За някои Котов може да е втори избор. Но гледайки нагласите и тук и в СМ, Котов ще победи, макар и не с чак толкова убедителна разлика. Освен ако Биг Брадър не изкара някой коз в последния момент…

Вотът в Нова Плей още е отворен, което е странно. Миналата година го спираха към обяд и го пускаха наново чак след като е излъчен епизодът. Много ще е тъпо, ако по време на цялата седмица не се затварят - зрителските нагласи могат да се променят, а гласовете за отпадналите - да се пренасочат към друг по време на финалната седмица.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 17:09 от Lilly_85

# 71
А защо смятате, че Елена не си прави маникюра сама? Аз си правя лак, който държи и по 2 седмици, не е гел, сменям го всяка седмица.

# 72
А защо смятате, че Елена не си прави маникюра сама? Аз си правя лак, който държи и по 2 седмици, не е гел, сменям го всяка седмица.
Не е Елена 100% - тя няма маникюр в момента. Загледах се в клипчетата - до рождения ѝ ден някъде е имала, но много израснал. Явно е започнал да ѝ пречи и го е махнала. Лена има пресен лак, но не мисля, че е гел - няма го типичният блясък. Мисля, че си е носила най-обикновен лак в багажа.

# 73
  • SF

Не приех, че си ме питала с лошо. Учудих се, защото беше ясно поради какви причини Мина не трябваше да се мотае из кухнята. Хем дълги нокти, хем ги ближеше.

# 74
Аз не мога да разбера въобще Михаела с каква мисия влиза отново в Биг Брадър, видяхме я, че не става, няма да ни промени мнението, напълно излишна е. 😁
Аз гласувах за Давид, много ме радва момчето, а и парите ще му помогнат.
Ако спечели Котов също ще бъда доволен.

Общи условия

Активация на акаунт