BIG BROTHER 7 - тема 7 (03.11. - 09.11.)

• 4 860
  • 206
  •   15
Отговори
BIG BROTHER BULGARIA - СЕЗОН 7

NOVA TV: ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК 22.00 ч., СЪБОТА 21.00 ч.

Водещи: Александра Богданска и Башар Рахал
Водеща - подкаст "Голямата сестра": Елена Сергова

УЧАСТНИЦИ:

ДАВИД БЕТ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Давид е на 20 години и е роден в Трир, Германия. В момента живее с баба си в София и мечтае да отвори пекарна. Обича да меси хляб и прави своя закваска. Майка му е българка, а баща му е немец. Завършил е бизнес училище в Германия, но предпочита да живее в България. Идва в страната ни заради момиче. Приоритети са му мускулите и многото пари. Иска да му е забавно в Къщата на Big Brother.

ЕБРУ МУСТАФА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Ебру е на 26 години от Несебър. Завършва Висшето образование със специалност „Педагогика“ и някой ден ще работи като учител. Печели конкурс за красота „Лице на Бургас“ 2025 година. Евру е мюсюлманка, но не е строго религиозна. Работила е в казина и е добър психолог. Романтична натура е и мечтае за семейство и деца. Има любопитни вкусове и чувство за естествен чар.

ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Елена е на 33 години от София. Студентка е със специалост финанси и менажира собствен бизнес с дрехи. Признава, че в нея се бият люлинския гамен и възпитаната жена. Работила е дълги години като управител на 5-звезден ресторант. Щастливо обвързана е. Влиза в Big Brother, за да изпита емоционалната си интелигентност и да се зареди с емоции и положителна енергия.

ИВАН АБАДЖИЕВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Иван е на 36 години и работи като DJ VKO. Двете важни неща в живота му са музиката и спорта. От около 16 годишна възраст се оправя изцяло сам в живота си и е израснал е без контрол. Детството му е бил период на оцеляване. Определя се като добър, емоционален човек. Мечтае за деца, на които да осигури достойно бъдеще. Иска да вземе всичко от Къщата на Big Brother.

КАЛИН БОРИСОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Калин „Орела“, както сам се определя, е на 50 години и от 15 години е повелителят на тировете. Роден е във Видин, но живее в с. Козарско, Пазарджик. Вярващ, православен християнин и с консервативни разбирания. Женен с две деца и семейството е всичко за него. Слуша сръбска музика и е известен в ТикТок. В къщата на Big Brother иска да се забавлява и да внася спокойствие.

ЛЕНА КАВАСЯН - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Лена е на 30 години, арменка, която е родена в Сирия. Живее със семейството си в България и има две деца. Луда е по ретро автомобилите. Това е семейно хоби, започнало от дядо й, продължено от баща й и сега всяко старо купе е обект на любовна химия. В автосервиза на баща й реставрират ретро автомобили. Не се приема като типичната арменска домакиня в кухнята. Чувства се като богиня и не обича да бъде прекъсвана когато говори.

МИНА СТОЯНОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Мина е на 21-години, студентка по фармация, от Пазарджик. Има множество корекции и това, което я отличава от повечето силиконови блондинки е умът. Обича химията и може да изрецитира химичните елементи на Менделеевата таблица. За нея красотата е илюзия, а истината се крие в характера.

МИХАЕЛА ВАСИЛЕВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Михаела е на 35 години и е родена в Габрово, но е израснала във Варна. Въпреки, че изглежда като кифла, тя може да смени гума или да цепи дърва на село. Работила е много професии и всичко в живота си е постигнала сама. Обожава мъжете, но личният й живот е катастрофа. Много е импулсивна, говори каквото мисли и прави каквото си поиска.

МУТИ МУТИЕВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Мути е на 31 години от Плевен и е живял дълги години в Германия. От смесен брак е – майка православна християнка и баща турчин – мюсюлманин. Завършил е Професионалната гимназия по изкуства в Плевен и се занимава с музика, но от къщи. Живее в Германия и работи като домакин в затвор с престъпници с ментални проблеми. Мюсюлманин е и се стреми да живее по законите на религията си. Не му е приятно да го докосва жена.

СИЛВИЯ (СИЯНА) СЛАВОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Сияна е на 21 години от Пловдив и е работила като хостеса Тя вярва в приказката за трансформацията на грозното патенце, което се превръща в красив лебед. Има различни естетични корекции, но се стреми да е в рамките на естественото. Независима е и все още е необвързана. Вярва в Бог, психологията и женската сила. Мечтае за собствено заведение. Грижи се за 4 кучета.

СТЕФАН НИКОЛОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Стефан е на 31 години от Пловдив и работи като програмист. В свободното си време е ловец на духове. Гони признаци, демони и таласъми. Създател е на първия канал в България за паранормалното и има създадени на 600 епизода от различни локации. Притежава специализирана техника и е разпознаваем и извън страната. Щастливо обвързан е и обещава един паранормален сезон в Къщата на Big Brother

СТЕФАН СТОЯНОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Стефан е на 22 години от гр. Пловдив и е военнослужещ. Напуска работа, за да влезе в Big Brother. Обича да е пред камера и да създава съдържание. Определя се като младо, дисциплинирано и целеустремено момче, за което влизането му в Big Brother е ново начало. Иска да бъде вдъхновение и няма да се спре пред нищо, за да спечели!

СТЕФАНИ ЙОРДАНОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Стефани е на 21 години, работи като татуист и има собствено тату студио в с. Малорад, близо до Враца. Не се примирява със скучния живот на село, където е атракция и иска да превземе града, където да отвори собствено студио. Трудно си намира среда и приятели, и е преминала през няколко токсични връзки. Чувствителна е иска да стане известна, за да могат хората да знаят при кого да отидат за татуировки.

ЦВЕТАН ГЕОРГИЕВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Цецо е на 30 години от София и работи като барист. Обожава старовремски оръжия, а най-любимото му е боздугана. В свободното си време се занимава с изкуство. Обича да провокира, но опаковката според него няма значение. Сигурен е, че ще спечели Big Brother, защото ще покаже истинската си същност.

ЦВЕТЕЛИНА ВЛАДИСЛАВОВА - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Цветелина е на 52 години от София и е работила в сферата на счетоводство и застраховане. Била е омъжена два пъти, но съпрузите й са починали. В момента е раздвоена между две връзки- 70-годишен богат приятел, с когото пътува и 60-годишен страстен любовник. Мечтае за спортна кола, яхта и да посети САЩ. В Къщата на Big Brother очаква емоции, драми и любов.

ВАЛЕНТИН КОТОВ - ВИЗИТКА
Скрит текст:
Валентин е на 25 години от Пловдив, юрист по образование с диплома от Маастрихтския университет в Нидерландия. Работи в международна компания. Иска да се сблъска с хора, които са с коренно различни ценности от неговите (най-вече с кифли и нацепени батки).

Резултати от предишната анкета:
Скрит текст:
Коя от жените в сезона е най-красива?

62.4% Сияна
11.7% Мина
9.6% Елена
6.6% Цветелина
2.5% Михаела
1.5% Лена
1% Стефани

(Извадка: 163 гласували)

ОФИЦИАЛНА СТРАНИЦА
ФЕЙСБУК СТРАНИЦА
ПОДКАСТ "ГОЛЯМАТА СЕСТРА"
ЕПИЗОДИТЕ В NOVA PLAY
EПИЗОДИТЕ ВЪВ VBOX7

ОБРАТНО КЪМ ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, TEMA 4, ТЕМА 5, ТЕМА 6

# 1
  • София
Благодаря за темата! 🍺

Не искам Котов да бъде победител, защото влезе с повече от седмица закъснение, беше ги гледал и имаше представа какви хора са, какво им е поведението и как да се държи с тях. Това не е честно. Иначе го харесвам, заради коректните му коментари, но както казах,много ми е сухар..
За мен Давид е победител, свеж, с чувство за хумор, има харизма и не ме натоварва.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 10:40 от elix

# 2
Това, че влиза по-късно може да се счита и за негатив.
Не ми е топ фаворит Котов, но ако избора е между него и хахавия Давид,  то избирам първия

# 3
  • Ню Йорк
Е то хубаво се трият мнения, ама аз нищо крайно/обидно не бях написала. Kissing Face
Коментирах, че Иван се държи като животно, даже не и като първобитен човек (не знам, но явно за някои хора това поведение е нормално).
Отбелязах просташкото поведение на Калин и че най-вече ме дразни това, че е голям интригант.
Посмях се с "нерентабилното" изказване на Сияна.
Казах, че ми допада Давид.
И тук някъде приключих, но явно пак съм казала много.

# 4
Да не е останало в предишната тема?

Иначе тук в анкетата не влизат отпадналите снощи участници, за съжаление. Иначе като най-излагащ се индивид щях да посоча Калин.
Като се започне от "плоската земя" и "Украйна е в Русия", мине се през ходенето нонстоп гол пред всички, включително и на масата... и се стигне до всекидневното му оригване, пръцкане, сумтене, сутрин звучно храчене, секнене (както го описаха съквартирантите).. да не забравяме гнусната сръбска чалга, която къдри и отвратителните сексуални подмятания и цинизми нонстоп. Изказ като на пълен простак.

# 5
Най-много се изложи брадърът, че търпя психото толкова дълго. Трябваше да е аут седмици по-рано

# 6
Благодарско за новата тема и анкета. По-често сякаш трябва да ги има тези допитвания между нас, но разбирам че само като се напълни една тема и отвори нова, тогава може да има. Само да вметна, че Ебру беше пропусната в крайната класация за коя жена е най-красива в Къщата. Не че е от някакво значение, но като че ли умишлено беше забравена😂. Да си дам и актуалните и недотам скромни въжделения за последните събития и как гласувах. Аз съм отбор Котов някъде след като Брадъра му даде този ценен урок, че не можеш да се *баваш с даден авторитет колкото и да си бунтар и да ти се иска, както е и в живота. След тази метаморфоза в образа му, вече ми стана фаворит. Давид ми беше разбира се до преди това любимеца, но стоенето в групата на Калин и Стиван дори и не бъдейки като тях, не смятам че го прави заслужил победител. Може да е на 20 още детенце, ама не е някой дебил моля ви се. Може да се разграничи от простотията на Калин и там всички дефицити на Стиван. Чак да нарече тираджията велик човек при напускането му. Стоянов ни падна в очите и развали добре изграденият си образ от началото покрай "любовният сюжет", но поне страни от тримата глупаци и осъжда поведението им. Давид свали акциите си рязко последната седмица и дано се осъзнае, че губи почва под краката си, но дали вече не е късно. Чак ще легне между параномалният и тираджията да спи между тях, хайде стига.Елена има шанс все още да влезе в тройката ако успее да грабне зрителят с нещо, но определено за мен тя бе единствената която прие градивно критиката на Котов. Това е пак някакъв вид реабилитация, според мен е искрена. Пък и освен нападките към Сияна и бръщолевенето за цигари, няма други негативи. Ебру е тази която най-много се изложи сред жените, защото освен клюкаряне, лежане и крещяне за щяло и нещяло, нищо не видяхме от нея. От мъжете то е ясно кой е дъното от останалите в Къщата, като и на въпроса дали е безхарактерен, мисля ще имаме пълно единодушие. Да видим на финалната права кой какво ще покаже, но ето я мойта прогноза кой на кое място ще завърши до края:

1.Котов
2.Давид
3.Елена
4.Сияна
5.Стоянов
6.Лена
7.Ебру
8.Каспърчо

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 01:14 от toohot2resist

# 7
  • София
И аз съм за Котов. Ще ми се веднъж поне човек с повече интелект да е спечели. Давид от началото ми е сладък, но доста неадекватен.
Очакван класацията да е:
1.Котов
2.Давид
3.Сияна
Със сигурност предпочитам Сияна на второ място, но пред Давид няма шанс. Ще ми се обаче категорично да е преди Елена.
И благодаря за новата тема! 🌹

# 8
  • Варна
И аз съм за Котов, има нещо странно в Давид.

# 9
Благодаря за темата!
   Гласувах за Котов, но и Давид да спечели, ще съм съгласна. Най-излагащите се за мен са Елена и Стефан.

# 10
Аз искам да отбележа, че в моите очи Лена се промени доста и то в добра посока. Компанията ѝ с Мина, кавгите с Михаела, вечеринките с Елена/ Ебру изобщо не ѝ се отразиха добре. Изолатора беше нейната повратна точка,  както и Валентин. За мен тя ще излезе от предаването, като положителен герой.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 08:17 от Emilie_

# 11
  • SF
diziler, няма как да не те поздравя за проучването на форумните настроения.
Давид срещу Котов - не отговорих, защото не мога да ги противопоставя един на друг. И двамата си имат качества, които ми допадат. По-скоро съм за Котов. Давид направи кофти избор на компания и поради незрялост понякога говори глупости. Някои неприемливи субекти за мене са неговите най-близки приятели.
Иначе момчето не е лошо. Обективно е. Но тази здрава връзка с клюкарката Калинка не мога да му я разбера.
Сега ако и с паранормалния австралопитек се събере, съвсем няма да му обръщам повече внимание.

Стефан е абсолютно неадекватен и неориентиран.

Елена е неискрена. Нито обвиненията й бяха силни, нито извиненията й. Тя просто се притесни да не би едно хубаво момиче с тъжна история да я засенчи. Нападна я в трудния момент, за да я досмачка, прилепи се до нея и в момента, когато Сияна беше под прожекторите, за да светне и Елена покрай нея.

Лена и Ебру се излагат най-много. Там мисъл не протича. Повече харесвам Лена, което не вярвам даже, че мога да го изкажа, защото в началото ми беше много неприятна - толкова, колкото паранормалния и Михаела са ми неприятни. Сега се кротна и не ми е толкова анти. Харесах я, когато беше в изолатора.  Но си остава тъпо необразовано парче, както и Ебру. Излагат се с незнания.

От мъжете най-много се изложи Иван, веднага след него Калин, а сега даже няма смисъл да пиша кой е най-голямото куку в цялата къща. Лена и Ебру са цветя пред него!

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 08:36 от Esmee

# 12
Благодаря за новата тема! Нямам фаворит, но между Котов и Давид избирам Котов.

# 13
  • София
Здравейте и благодаря за новата тема.

Мисля, че предпочитам Котов, Давид също го харесвам, но забелязвам нещо при него, а именно една роля. Видях невербалната му комуникация, един вид, сякаш всичко това е било репетирано – как да се държи, да говори, да изглежда. Не мога да преценя на 100% до колко е чист и до колко има някаква маска и някаква роля.
Стефан ми е безхарактерен, поне от това, което се показа, но иначе е здрав, видяхме как спря Иван. Има на какво да работи върху себе си – като се гледа отстрани може и да му светне.
Елена е страшен лицемер, с Ебру двете страшно много се излагат и грам не ги искам на финал.
Стефан Николов от мъжете.

Има ли информация за състоянието на Цецо?
То сега ще имат ли още номинации или вече се придвижват към финала?

Какво е това с "бомбата", за което се гласува, че не успях да догледам епизода от събота.

# 14

Има ли информация за състоянието на Цецо?

Да, вчера е качил клипче и казва, че от два дни си е у тях и се чувства по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт