Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 557
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Добавям, че Азов има завършено образование със специалност филмов и телевизионен монтаж и има трудов опит като сценарист и монтажист.

# 16
  • София
Аз пък не мисля, че Жорката страда от Дънинг-Крюгер, да, има по-високо самочувствие, но не се е самозабравил. Както вътре, така и отвън твърди, че стратегията им е била тотална глупост, че не са се справили и че е било хаос, поредица от грешни решения. Хората с Дънинг-Крюгер си вярват допоследно и биха твърдяли, че са играли страхотно, но така са се стекли нещата. Докато той признава, че въобще нито първата мишена е била правилна, нито са преценили кой с кого е близък, избързали са и са прекалили. Единствено казва, че не съжалява, че са правили стратегии, било му е скучно, не са искали да участват в плюенето в устите и пак би играл с такива, но по-умно.

Прави ми добро впечатление и че си уважават аудиторията, приемат забележки и не се оправдават, винаги с Чакала казват, че ще се помъчат да се променят.

За мен лично убиват настроението с тези нескопосани стратегии, тяхната игра няма нищо общо със стратегическа, досадни са. Даже по-лоша такава рядко се вижда. Всеки ход им е грешен.

Васето много ми допада в предаването, страхотен жест направи към момченцето в играта. На играта със свалките пък беше възпитан и приятен.

Вики не е мой тип човек с тези "духовности", но засега ми допада вътре, най-правилно поведение има от четворката и стои в сянка. В същото време разговаря и с другите момичета.

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:16 от Niya-

# 17
Ама ме накефи как направиха препратка към "Диви и красиви" и как пускали безразборни кадри без никаква подредба и обяснение. Абсолютно бяха прави тук.  То затова и беше добре да има войс овър в "другото предаване", който да прави тези преходи. Ама.. да не ги мислим тях в тази тема. Тук Мосю Антоан се справя перфектно.

# 18
Леле, за първи път в историята най-дразнещият за мен играч е дразнещ и за мнозинството! Гласувах за Антонио, Весела и Янков (в този ред). За първи път в две поредни анкети гласувам за един и същи човек, че го харесвам и че не го - Веска.

# 19
  • софия
....

Той очаквал като каже някакво име да се номинира, другите да кимат с глава и да се съгласят. Това вече ме уби. Що пък той да не покима с глава, ако друг каже някое име? Човекът е влязъл в състезанието с идеята, че той е някакъв лидер и ще командори.

Всъщност точно обратното каза Жорката.
Че на отсрещната коалиция е било много по-лесно, защото са били съгласни да "стрелят" па когото и да е. "Само казваш едно име и всички климат с глава" .
А при тях не се е получило, тъй като самите те в коалицията си, не са били единодушни. Всеки от тях си бил избрал някой от другата коалиция с когото би искал да играе занапред. Искали са да се съобразят помежду си и така още повече са се оак....ли....Joy

Голям сладур е Жорката Heart, един от вечните ми любимци от ИВ и от Чакалкаст, разбира се и заради него гледам.

И заради Ставрев и Вал.

В този формат ще се радвам да си открия и нови любимци - имам няколко набелязани, но още е рано, повечето за пръв път ги виждам.

# 20
Всъщност точно обратното каза Жорката.
Че на отсрещната коалиция е било много по-лесно, защото са били съгласни да "стрелят" па когото и да е. "Само казваш едно име и всички климат с глава" .
А при тях не се е получило, тъй като самите те в коалицията си, не са били единодушни. Всеки от тях си бил избрал някой от другата коалиция с когото би искал да играе занапред. Искали са да се съобразят помежду си и така още повече са се оак....ли....
E да де, точно това каза. Не е "обратното". Че при другите само казваш име и кимат с глава. А при жорковата коалиция не му кимат с глава и всеки дръзва да си има мнение. Не му харесва. Иска той да определи името и другите да се съгласят с това. Откъде накъде? Самопровъзгласил се е за главатар на коалиция ли? Да кимне той с глава на нечие предложение и да се съгласи.

# 21
На мен най-дразнещи са ми Антонио, Весела и Даниел.
Последните епизоди не ми бяха особено интересни. На това със суайпването някои много се лигавеха и ми се стори малко посредствено цялото нещо и смисълът не разбрах... освен рекламата.
В последния играта беше готина, но останалата част само шушукане по ъглите. Даже не ги изслушах всичките т.нар. стратегии. Според мен Георги не е лош играч и правилно мисли за доста неща (нямам идея какъв е бил в Игри на волята), но Даниел и Весела бяха твърде екзалтирани и му съсипаха всякакви добри идеи. Тя направо беше малко смешна отстрани с това непрекъснато месене в разни разговори и говорене колкото да каже нещо без някаква мисъл. Нищо чудно, че масово се настроиха срещу нея. А иначе сигурно щеше да си минава между капките още дълго време, не знам за какво и беше на нея конкретно да се впуска в тези коалиции толкова рано.
Азов не ми изглежда като лидер. По-интровертен е сякаш и не си го представям да събира и обединява много хора. Той май и не проявява някаква сериозна инициатива в тази насока.

# 22
Ее, Жорката малко си изсмуква от пръстите някакви извинения.
Много скучно им било, обръщал се на едната страна - голи гърди, обръщал се на другата страна -плюят си в устите и затова започнали стратегиите. Стига, бе, човек. От 2-3 дни си в къща с толкова много хора и ти е скучно, защо не общувате, защо не си говорите, защо не правите неща съвместно? Разбирам на 20-ти ден да ти стане скучно, ама на 2-ри? Иска да изкара все едно останалите са му били под нивото и са правили само тъпи неща.
Отделно Чакалчето го пита как Дани и Веси приемат хейта и Жорката отговаря, че не бил коментирал това толкова с тях. Grinning

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:51 от Meddyy

# 23
Спомена, че бил чел и БГ Мама, падам  Joy

# 24
Скрит текст:
Ее, Жорката малко си изсмуква от пръстите някакви извинения.
Много скучно им било, обръщал се на едната страна - голи гърди, обръщал се на другата страна -плюят си в устите и затова започнали стратегиите. Стига, бе, човек. От 2-3 дни си в къща с толкова много хора и ти е скучно, защо не общувате, защо не си говорите, защо не правите неща съвместно? Разбирам на 20-ти ден да ти стане скучно, ама на 2-ри? Иска да изкара все едно останалите са му били под нивото и са правили само тъпи неща.
Отделно Чакалчето го пита как Дани и Веси приемат хейта и Жорката отговаря, че не бил коментирал това толкова с тях. Grinning
Аз останах с впечатление, че той искаше толкова много да си прави коалиция, защото се страхуваше, че ще го изгонят бързо, понеже е силен физически. Но при всяко положение станаха досадни с това непрекъснато наговаряне. От рано-рано се получи като с Дидо в миналия сезон

# 25
  • София
Някой има ли информация защо вчера не качиха нищо? И дали има шанс днес да има  лайф ?

# 26
Аз си мисля, че са решили подкаста на живо да го направят след номинациите, защото се вижда, че ще са интересни и ще има много какво да се дискутира. Но беше добре да дадат някаква информация.

# 27
А тогава защо обявяват предварителен график, че на 17 август ще има лайв ... Явно гостът им е вързал тенекия.

# 28
И аз ще се разпиша с едно мнооого дълго мнение за участниците😅
 *към момента е такова, с всеки изминал епизод виждам нови положителни/отрицателни качества
1. Коцето-преди да влезе в къщата съм го засичала в тик ток. Правеше ми впечатление, че е доста позитивен и уважаван човек, който доста си разбира от работата. На външен вид също ми е изключително сладък🥰 Все си мисля обаче, че по-напред в предаването ще го видя в лоша светлина и би спретнал доста интриги.
2- Цецо Ставрев- За пръв път го виждам, все още нямам изградено мнение за него. Но е доста симпатично момче.
3- Янков- Сянка на Кумбата, пожелавам му да блесне в предаването и да покаже най-доброто от себе си.  Виждала съм го на живо, разменяли сме си няколко изречения- също толкова усмихнат и приятен изглеждаше. Аз нямам нищо против него, не смятам, че е лош човек. Забавен е. Със сигурност, ако бяха заедно с Кумбата щяха да износят целия сезон  на гърба си. Пожелавам му успех, бих се радвала да стигне до финал. Чест му прави, че гледа дъщеричката си с толкова любов. Това с плюенето в устата и мен ме скандализира иначе.  Каквото и да прави, винаги ще бъде сравняван с Кумбата.
4-Венета- Нея също я знам от тик ток, качвала е доста забавни видеа, смяла съм се от сърце. Засичала съм и полезни видеа, както и гласност за сериозни теми. Отчитам като негатив това, че е изключително шумна.  Имам чувството, че иска да се хареса на всички.  Не ми е фаворит за спечелване, но пък мисля, че заслужава да стигне по-напред в играта. Би ми било интересно да видя повече от нея. Антонио не ме дразни с пеенето си, Венета обаачее....😓
.......как все се озовава на (не)подходящото място😃приятно глуха, избирателно сляпа.......
5- Валерия- Хубаво момиче, със страхотно тяло! С изключително тъжна история, на нея също ѝ прави чест, че се е съхранила и се е взела в ръце, защото е осъзнала, че нищо няма да дойде наготово. И хубавото за жалост свършва тук.. Дано, защото още е млада.. Неприятен характер, пошла, селско поведение, в опитите си да бъде забавна, често ми е нелепа😃 Не желая да коментирам повече за нея.
................с Янков си живеят в техен свят, нямат интерес към коалициите. Личи си, че са вътре за друго, не на всяка цена за победата. Четох, че са се наговорили и се познават доста преди да влязат в предаването. Кумбата на подкаст също сподели, че познава Валерия преди това, което ме кара да мисля, че на 100% се е познавала и с Янков (все пак двамата са дупе и гащи). Защо им бе да заблуждават публиката, че тепърва разбират един за друг...не знам😃 И точно поради тази причина съм сигурна, че не би имало нищо любовно между тях наистина............
6-Жоро Янев- О, ЧУДО! За пръв път го виждам това момче. В последствие разбрах, че всъщност е доста разпознаваем заради друго предаване, което никога не съм гледала. Първите ми впечатления бяха, че е възпитано и доста симпатично момче. Добре подготвено физически. Сегаааа....Схемаджия, ще се наиграе в собствената си игра😃 не знам коя е бившата му, имаше странно име. Йоана и Елеонор коментираха в подкаста си, че я е оставил заради Весела и в момента е с нея🤔 И на мен ми се стори, че има някаква искра между тях. До края на предаването може и да се случи нещо интересно.
.....макар, че на swipe играта ми се издигна в очите, но явно това е направено точно заради положителното мнение, което изразихме всички към него.......
7-Азов - Знам, че чете- желая успех! Ще се радвам да го видя на финал. НО! Мнението ми за него е изградено от това, че също имах представа за него преди влизането му в къщата. За жалост, в момента ми изглежда като фикус с почти никакво екранно време. Дано това се промени, защото е интересен човек.
8- Обрейкова - Неприятна. Да не кажа даже... тъпа патка. Да се маха бързо😃😃 онова с джета.....няма такава излагация!
9- Васето- И на него му липсва екранно време. Възпитано и скромно момче. Малко ми прилича на Ицо Хазарта😀
10- Алекса - В началото ми беше противна, но  последния епизод ми направи добро впечатление. Имам смесено мнение, ще я преценя в другите епизоди. Това с ударението на името ме влудява.
11- Виктория, или както аз я знам -Напуб. Знам я още от едното време, когато беше с Деян. Тогава се чудех как е възможно такова приятно момиче да бъде с него😂 Изглеждаше ми доста объркана и лесно манипулируема, късаха и се разделяха около 2837733 пъти. Към днешна дата ми изглежда по-смирена, дано е щастлива истински. Не показва нищо кой знае какво в къщата до момента.
......също не вярвам, че с Дани Хаха може да стане нещо, по-скоро пиар.........

12- Дани Хаха- израдвах му се на влизането, към днешна дата не го харесвам. Имаме си ново Ронси😀😀 Мислех, че ще е доста приятен играч и ще прави смешки с Янков.. Мисля, че участието му в това предаване ще му донесе повече негативи.
.......четох в тик ток и се смях от сърце- да беше станал русалка с брат си, вместо да влиза в КНИ 😂😂😂(става въпрос за сериала "Русалки" в ТТ, брат му участва).........
13- Кико маняк- много СВЕЖ човек, харесва ми хумора и начина на мислене. Ще излъжа, ако кажа, че в началото не гледах странно и се чудех как е възможно да го вкарат вътре, не ми изглеждаше нормален. Сега ще се радвам да го видя финалист. Дано не ме разочарова.
......гласа му е като на Ицака......
14-Антонио- ЛООООЛ!!!!!!! Не знам какъв е този хейт, който сипете по момчето наистина! Абсолютно си е прав, че е известен изпълнител. Има хубави песни, харесва ми как пее. Не ми пречи по никакъв начин като пее, дори ме радва. Ясно е, че е в къщата, за да си направи реклама. ТАЛАНТЛИВ Е. Пожелавам му да изпъкне с нещо добро и той, че да го видите и вие в добра светлина. Пич е.
.....не съм расист и не го казвам с лошо! Циганите изключително много вярват в Бог, напълно разбирам защо му беше такава реакцията в ситуацията с Моника......
15- Моника .......избирам да замълча.
16- Весела - ах, това момиче😃 с влизането си казах "Еййй, гледай я тая мацка бе. Млада, изключително красива, нежна и енергична. Тотален фаворит!" Ама се НАСРА😀  Дано е следващата напуснала, че не се търпи..Като те е страх да не изхвърчиш първа, можеше да се отпуснеш просто пред хората и да си чилваш с тях.
17- Спас - Нямам изградено мнение все още. Малко се опитва да пуска погледи и шегички тип Кумбата и Янков🤔 иначе я разби Веси с това за декларацията, добре му се получи.
18-Цецо Цонев- и за него нямам мнение, освен, че е добър по математика

# 29
И аз ще се разпиша с едно мнооого дълго мнение за участниците😅
 *към момента е такова, с всеки изминал епизод виждам нови положителни/отрицателни качества
1. Коцето-преди да влезе в къщата съм го засичала в тик ток. Правеше ми впечатление, че е доста позитивен и уважаван човек, който доста си разбира от работата. На външен вид също ми е изключително сладък🥰 Все си мисля обаче, че по-напред в предаването ще го видя в лоша светлина и би спретнал доста интриги.
2- Цецо Ставрев- За пръв път го виждам, все още нямам изградено мнение за него. Но е доста симпатично момче.
3- Янков- Сянка на Кумбата, пожелавам му да блесне в предаването и да покаже най-доброто от себе си.  Виждала съм го на живо, разменяли сме си няколко изречения- също толкова усмихнат и приятен изглеждаше. Аз нямам нищо против него, не смятам, че е лош човек. Забавен е. Със сигурност, ако бяха заедно с Кумбата щяха да износят целия сезон  на гърба си. Пожелавам му успех, бих се радвала да стигне до финал. Чест му прави, че гледа дъщеричката си с толкова любов. Това с плюенето в устата и мен ме скандализира иначе.  Каквото и да прави, винаги ще бъде сравняван с Кумбата.
4-Венета- Нея също я знам от тик ток, качвала е доста забавни видеа, смяла съм се от сърце. Засичала съм и полезни видеа, както и гласност за сериозни теми. Отчитам като негатив това, че е изключително шумна.  Имам чувството, че иска да се хареса на всички.  Не ми е фаворит за спечелване, но пък мисля, че заслужава да стигне по-напред в играта. Би ми било интересно да видя повече от нея. Антонио не ме дразни с пеенето си, Венета обаачее....😓
.......как все се озовава на (не)подходящото място😃приятно глуха, избирателно сляпа.......
5- Валерия- Хубаво момиче, със страхотно тяло! С изключително тъжна история, на нея също ѝ прави чест, че се е съхранила и се е взела в ръце, защото е осъзнала, че нищо няма да дойде наготово. И хубавото за жалост свършва тук.. Дано, защото още е млада.. Неприятен характер, пошла, селско поведение, в опитите си да бъде забавна, често ми е нелепа😃 Не желая да коментирам повече за нея.
................с Янков си живеят в техен свят, нямат интерес към коалициите. Личи си, че са вътре за друго, не на всяка цена за победата. Четох, че са се наговорили и се познават доста преди да влязат в предаването. Кумбата на подкаст също сподели, че познава Валерия преди това, което ме кара да мисля, че на 100% се е познавала и с Янков (все пак двамата са дупе и гащи). Защо им бе да заблуждават публиката, че тепърва разбират един за друг...не знам😃 И точно поради тази причина съм сигурна, че не би имало нищо любовно между тях наистина............
6-Жоро Янев- О, ЧУДО! За пръв път го виждам това момче. В последствие разбрах, че всъщност е доста разпознаваем заради друго предаване, което никога не съм гледала. Първите ми впечатления бяха, че е възпитано и доста симпатично момче. Добре подготвено физически. Сегаааа....Схемаджия, ще се наиграе в собствената си игра😃 не знам коя е бившата му, имаше странно име. Йоана и Елеонор коментираха в подкаста си, че я е оставил заради Весела и в момента е с нея🤔 И на мен ми се стори, че има някаква искра между тях. До края на предаването може и да се случи нещо интересно.
.....макар, че на swipe играта ми се издигна в очите, но явно това е направено точно заради положителното мнение, което изразихме всички към него.......
7-Азов - Знам, че чете- желая успех! Ще се радвам да го видя на финал. НО! Мнението ми за него е изградено от това, че също имах представа за него преди влизането му в къщата. За жалост, в момента ми изглежда като фикус с почти никакво екранно време. Дано това се промени, защото е интересен човек.
8- Обрейкова - Неприятна. Да не кажа даже... тъпа патка. Да се маха бързо😃😃 онова с джета.....няма такава излагация!
9- Васето- И на него му липсва екранно време. Възпитано и скромно момче. Малко ми прилича на Ицо Хазарта😀
10- Алекса - В началото ми беше противна, но  последния епизод ми направи добро впечатление. Имам смесено мнение, ще я преценя в другите епизоди. Това с ударението на името ме влудява.
11- Виктория, или както аз я знам -Напуб. Знам я още от едното време, когато беше с Деян. Тогава се чудех как е възможно такова приятно момиче да бъде с него😂 Изглеждаше ми доста объркана и лесно манипулируема, късаха и се разделяха около 2837733 пъти. Към днешна дата ми изглежда по-смирена, дано е щастлива истински. Не показва нищо кой знае какво в къщата до момента.
......също не вярвам, че с Дани Хаха може да стане нещо, по-скоро пиар.........

12- Дани Хаха- израдвах му се на влизането, към днешна дата не го харесвам. Имаме си ново Ронси😀😀 Мислех, че ще е доста приятен играч и ще прави смешки с Янков.. Мисля, че участието му в това предаване ще му донесе повече негативи.
.......четох в тик ток и се смях от сърце- да беше станал русалка с брат си, вместо да влиза в КНИ 😂😂😂(става въпрос за сериала "Русалки" в ТТ, брат му участва).........
13- Кико маняк- много СВЕЖ човек, харесва ми хумора и начина на мислене. Ще излъжа, ако кажа, че в началото не гледах странно и се чудех как е възможно да го вкарат вътре, не ми изглеждаше нормален. Сега ще се радвам да го видя финалист. Дано не ме разочарова.
......гласа му е като на Ицака......
14-Антонио- ЛООООЛ!!!!!!! Не знам какъв е този хейт, който сипете по момчето наистина! Абсолютно си е прав, че е известен изпълнител. Има хубави песни, харесва ми как пее. Не ми пречи по никакъв начин като пее, дори ме радва. Ясно е, че е в къщата, за да си направи реклама. ТАЛАНТЛИВ Е. Пожелавам му да изпъкне с нещо добро и той, че да го видите и вие в добра светлина. Пич е.
.....не съм расист и не го казвам с лошо! Циганите изключително много вярват в Бог, напълно разбирам защо му беше такава реакцията в ситуацията с Моника......
15- Моника .......избирам да замълча.
16- Весела - ах, това момиче😃 с влизането си казах "Еййй, гледай я тая мацка бе. Млада, изключително красива, нежна и енергична. Тотален фаворит!" Ама се НАСРА😀  Дано е следващата напуснала, че не се търпи..Като те е страх да не изхвърчиш първа, можеше да се отпуснеш просто пред хората и да си чилваш с тях.
17- Спас - Нямам изградено мнение все още. Малко се опитва да пуска погледи и шегички тип Кумбата и Янков🤔 иначе я разби Веси с това за декларацията, добре му се получи.
18-Цецо Цонев- и за него нямам мнение, освен, че е добър по математика

Поздрави за мнението, доста ми допадна особено това което си (надявам се че може на “ти” 😂)  написала за Весито и Дани Хаха. И аз очаквах Дани да прави шоу, а Весито да покаже класа, но за сега тинясват 😂 Дано се оправи по-нататък, но за Веси като че ли няма връщане назад

В събота гледах лайв на Янков и дойде Цецо Ставрев , което ме навежда на мисълта че той не се е оакал толкова по-нататък

Последно, ако гледаме активноста на темите между тази и темата на ДиК, се потвърждава тезата че превръщането нс шоуто в “Къщата на Волята” или “Замъка на шахматистите” предизвиква спад в интереса, ще видим по-нататък какво ще стане

Общи условия

Активация на акаунт