Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 450
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Персиян има много гадно "чувство за хумор", на гърба на другите. Имам подобен колега, ужасно същество. В 90% от времето да говориш иронично и да се подиграваш на някого и нещо... Пълен циник. Та и Персиян така. Триото КПД са отбор простаци и това си мнение няма да го променя.  Не знам кой с какво се е "забавлявал" точно.
От предния сезон Дидо ми беше абсолютният фаворит.
За този още нямам.. ще видим.  В анкетата, виждам, че води Георги засега. Но това е не защото се е разгърнал в Къщата, а защото хората го харесват от предишното реалити.

# 46
Време и аз да се разпиша в темичката. Тъкмо приключих с подкаста "Ще си кажат" и вече имам някакви впечатления за сезона, слаби, но ги има.
Ще започна с къс коментар за продукцията. Браво! Продукцията определено се дигнала и според мен се вижда, че слушат зрителите. Нас тук определно ни четат, даже сме им мярка Blush
Като качество на заснемане, звук, монтаж за сега съм доста впечатлена. От края на миналия сезон се усетих, че мога да гледам на телевизора и спокойно мога да кажа, че изглеждаше като предаване на телевизиите. Надявам се нивото да остане все такова.
По принцип не обичам дълги визитки, но в случая нямах против. Участниците така бяха представени, че всеки ми стана симпатичен и ми се прииска да видя повече от тях. Не успях да намразя или да симпатизирам на някого още от началото. Освен на Азов и Кумбата 2.0, но там е друго.
Странен ми е подпора на участници. Не съм особено фен на риалити звездите. Всичките там оцелели и ергенката. За мен те са като пеперуди и скачат от предаване на предаване. Искаше ми се да бяха само интернет звезди и неинфлуенсъри. Въпреки че гледах "Ще си кажат" и там казаха, че не само последните 4ма са неинфлуенсъри и в четвъртък ни чака драма за кой е и кой не е, все пак съм малко разочарована от "нормалните" хора. Очаквах да видя обикновени хора като мен, примерно, защото има много интересни личности, които се разхождат в улиците или ще ти продадат вафлата в магазина. Това ми се искаше да видя. Надявам се следващия сезон. И още на моменти ме е яд, че не ми стигна смелоста да кандидатствам.
Тъкмо си догледах и Надкаста. На първо място ми е странно, че коментират конкуренцията. На второ място - защо Перси? Почти всичко, което той каза ми е лицемерно. Не мога да разбера защо той се смята за толкова извествен, толкова умен и толкова важен, че си позволява така да съди и лепва етикети. Перси за мен не е нищо повече от един самовлюбен простак (необичам да слагам такива етикети ама докато коментираше Мис Пловдив просто адски ме издразни), който повтаря като забил грамофон едни и също неща. Нищо интересни не разбрах от този подкаст и малко ме заболя главата от откланянията от темата.
За "Ще си кажат" имах същия проблем - малко ми бяха достадни разсейванията. Харесва ми това, че вече подкастите ще са на запис, защото така няма да бързат, да се местят дати и така спокойно ще могат да си качват у време в събота.

# 47
Много ми хареса Ще си кажат с Любо. Успех на филма му!
Перси го издържах до десета минута в Надкаст и повече няма и да си ги причинявам тримцата с Кумба и другия там, независимо в кой подкаст са поканени.

# 48
И аз да се запиша в темата.
Фаворит ми е Азов, гледам видеата му от години, страхотен е, забавен и интелигентен. От жените най-много ми допадна Ергенката.
Нямам търпение за следващите епизоди.

# 49
Гледах подкаста с Любо. Хареса ми като цяло, Любо дори доста сдържан и деликатен беше в сравнение с последните неща, които съм му гледала (дори избяга сам на няколко пъти от залитането към политиката, което чак не ми се вярваше Grinning ).
Една трета от участниците дори не помнех, че са влезли в предаването.
Голямото разкритие, че са си плюли в устите някак не ме впечатли изобщо, дори някакво ниско ниво ми показва. Много по-интересно ми е да видя отношенията между самите хора и игрите, които са им приготвили, от идиотски изпълнения и муфтене за цигари в стил КПД. Или жажда за внимание на всяка цена в стил Ивка Бейбе.

# 50
Ама този и в Брадъра ли ще участва? Биг Брадър през есента ще е за инфлуенсъри

# 51
Като се сетя тя колко ми беше непоносима в Брадъра, откъдето и разбрах за нейното съществуване, лошо ми става… за тоя син тия дни разбрах, че е нейн, аз и за нея бях забравила :д

# 52
Не са ли малко гледанията на първия епизод?  Стои 7К под видеото. 🤔

# 53
Нещо друго гледаш, има 524к.

# 54
Ама този и в Брадъра ли ще участва? Биг Брадър през есента ще е за инфлуенсъри

Той е още ученик. Едва ли ще го пуснат от у-ще заради такова нещо. Или поне се надявам да не го.

# 55
Нещо друго гледаш, има 524к.

Ей това.

# 56
Това е качено в канала Къщата на инфлуенсърите.
Но го има качен и в основния канал на Павел Колев и Ицака и там си има много гледания.
Скрит текст:

# 57
На мен синът ѝ ми е симпатичен.

# 58
Това като гледам е някакъв случаен човек (дори дете), което е направило нов канал и ги качва отново. Дори предполагам скоро може да го рапортуват и да изтрият видеото, тъй като нарушава авторските права, като качва 1:1 епизодите.
Мисля, че ги качват само в техния си официален канал

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 00:50 от outcast

# 59
От подкаста с Любо:
Ицака: - Имаше с*кс и си плюха в устата...
Любо: - Ама това някаква част от любовната игра ли ...? Joy
И забележете, плюенето в устата било предизвикателство, което двама души сами са си измислили, за да си спечелят цигари...Ще си спестя коментара. Anguished

Общи условия

Активация на акаунт