Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 429
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Да, и за протокола: Неделчо много си харесва Жорката, но отчита стратегическите му грешки.

# 736
И мен ме е яд ,че коалиционните партньори на Жорката правят груби грешки ,но пък ми е интересен сблъсъка с Азов- другият ми любимец. Може би,ако изпидуркат Веси ще има прегрупиране...Даже се надявам така да стане🤗

# 737
Ох, точно тя ли трябва да е гост.

В канала на Васето прави стриймове и реагира на къщата.

Благодаря за линковете!

Надкаст ми харесва когато е за КНИ

Елеонор ми харесва, по-“сурова” в добрия смисъл от Йоанна е според мен

Имам един въпрос към вас:

Ако Неделчо и Туджаров бяха в КНИ и те ли щяха да са от “стратезите” 🤔

Според мен са прекалено вманиачени по Игри на Волята и са се побъркали с тези стратегии 😂

Аз поне не си спомням да казаха че предаването става безинтересно като се обсъжда само това, а казаха единствено че не са го направили правилно

Даже изкараха че Валерия и Янков имат добра стратегия, която е да нямат такава 🤣 (пълна глупост според мен лол)

Игрите на Волята ***** майката на всичко според мен, извинете за израза 😂

# 738
2 дни не мога да изгледам епизода. Жорката ме убива, нищо не е научил от социалния си погром в Игрите. Дани Хаха е толкова загорял, че е нелепо, ще кажеш е на 15 и за първи път вижда жена, а Весела живее в някаква отделна вселена, в която си мисли, че казва нещо умно.

# 739
Друго, което аз не бях забелязала в епизода, че Дани хаха бил ходил при Спас да му каже да гласува май за Янков, пък те двамата пак били близки...Абе, пълно мазало, супер неадекватни.

# 740
Много са зле. Разговорът с Валерия и Янков ми беше най-неадекватен, те му се смеят в лицето на Дани, той им говори все едно ще ги праща на война.

И за капак, след като си причиних тоя епизод,  gym beam само 5% отстъпка ли им се откъснаха,

# 741
Цецо хич не ми харесваше в Сървайвър, доколкото го гледах, но тук е много адекватен. Наистина не може да говориш с всички и като ти откажат да ги привикваш отново. Зорлем им дадоха ножовете в ръцете и ако са умни останалите, трябва да стрелят по главата на змията (Весела, Георги, Даниел в този ред).

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 23:12 от Clouded

# 742
Днес не трябваше ли да има “Ще си кажат” LIVE? 17 август…

# 743
Да, даже и на живо щеше да е (тоест с публика). Освен да не са могли да се включат на живо и да качат запис по-късно. Но няма обяснение.

# 744
Сефте Wink Вече второ издание на "Ще си кажат", което обявяват в предварителен график, не се осъществява.

НОВА ТЕМА с нова анкета горе под заглавието.

WELCOME House

Общи условия

Активация на акаунт