Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 439
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
И какво като се е сгаджосал с друга?
Все едно е бил вързан за Фейгин доживот.

# 706
Този епизод не ми хареса никак. Спокойно можех да го пропусна. Час и двайсет минути слушах шушукания и стратегии, напрегнаха ме тези хора. Надявах се, че накрая поне ще има номинации, а то - следващия път.
Празен епизод.
Абсолютно се съгласявам

# 707
Е, бъзикаме се, очевидно, на гърба на мис прясно мляко.

# 708
Кисело не беше ли? Grinning

# 709
Хареса ми коментара на Кико за миската: Тя си мисли, че на мъжете са им интересни разговорите с нея, а те просто искат да си легнат с нея.

# 710
Кисело мляко е

# 711
Може да са изгонили Веси, но след края на предаването да е писала активно на Жорката, да се оплаква как всички са я нарочили, не я харесват и жените й се дразнят, защото е неземно красива. Така е пламнала любовта. Simple Smile
А дано така да е станало, че най-малко нея искам да гледам в къщата...
Ама сигурно ще да е от завист нежеланието ми Grinning

# 712
Наистина празен епизод. Уж на нас ни показват от всички страни кой какво заговорничи и аз пак пообърках малко кой с кого е. Joy В края на краищата ги броих, че май повече ще гласуват за Веси, стига да не се разтурят нещо сега като ще лъжат, че ще гласуват за Янков. Joy

До момента Веси миската ми е само една красота и нищо друго. Парадира, че била умна, не била глупава, обаче се омаза яко с тия стратегии. Никаква мисъл не вложи. Как може да ходиш при всеки от цялата къща и да го питаш по пет пъти за кого ще гласуваш и да го убеждаваш някакви неща. Ами, мила, ако дойдеш и мен да ме питаш пет пъти за кого ще гласувам и да ме убеждаваш, накрая за теб ще гласувам, за да спреш да ме тормозиш.

Определено ще е интересна церемонията в следващия епизод, нямам търпение чак. JoyJoy

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 11:00 от peaches_m

# 713
Започвам да гледам, пожелайте ми късмет!

Иначе, щеше да е супер първо да им научим имената преди да започват със стратегиите, че трябва да гледам епизода със списък и снимки в ръка. Grinning

# 714
  • България
В такъв луксозен замък не са се погрижили да пръскат в градината срещу комари (минус за замъка), както и държат участниците на жега нощем. Не ми прави добро впечатление.

В последния епизод имаше много пълнеж - йога сесията в градината, премногото кадри от спонсорирания фитнес, като цяло нищо друго освен стратегии не се случи. Предпочитам да гледам как правят занаяти като във Фермата.

С това ще разлая кучетата: Не виждам такъв проблем с плюенето в устите. Не е прилично, но е нова мода. Чух за нея преди 2-3 години. Лично аз превъртях сцената. За мен сексът и прекалената интимност в риалити са по-голям проблем.

# 715
Частично от субтитрите виждаме кой какво казва.

А за това, че е някаква мода сред подрастващите да си плюят в устите – явно надграждат. Едно време само плюеха по главите на съучениците си (това в първи клас де). Слава богу можем да превъртаме и да не гледаме. В интерес на истината Валерия и Янков предложиха по-невинни предизвикателства и вървя дълъг пазарлък с продуцентите, но чак когато  дойде предложението за плюенето молбите им бяха чути.

# 716
Щом предизвикателството на gymbeam тематично беше свързано с тренировки, да очакваме ли в следващия епизод да им дадат задача да залагат на рулетка, за да уважим и другия спонсор.
Чухте ли как Мария каза за Веси, че "това момиче нещо не е наред".

# 717
Веси много иска да е инфлуенсър, но забравя един голям фактор - хората нямат причина да я гледат. Абсолютно всяка вътре, дали Венета, дали Валерия, дали Виктория, създават някакъв вид съдържание и имат определена аудитория. И преди го казах, но за мен цялата самоличност на Веси е 'миска', а единственият начин да изпъкнеш сред останалите миски е да си скандална или да си добра в нещо, за момента не изпъква. Варненската има маркетинг агенция и от доста малка се развива, примерно.

Мисля че за това се наложи думата инфлуенсър, защото има доста хора които са известни само с външния си вид 😂

Това е в БГ и в световен мащаб според мен

Иначе за секса, смея да вярвам че може да е между Дани и Вики, защото когато Мария говореше с нея в фитнеса каза “мъжа ти” поне 5 пъти и Вики не я коригира или възрази, но може и да е сметнало за неуместно или да и е било неудобно или страх да каже нещо 😂

Сетих се за още нещо, понеже Жорката и Дани са големи фенове на игри на волята да са се забъркали толкова, но тук като че ли такива изпълнения нямат толкова голямо КПД (ец много остроумно от моя страна ;д)  и няма толкова смисъл 😂

Ако наградата е 25к, тези пари повечето в къщата ще ги направят за под 6 месеца, някой от тях и доста по-бързо, на мен лично ми се вижда по-логично да спечелят симпатиите на зрителите за да може после да им е от полза за имиджа

И последно, забелязали ли сте че в коментарите има най- много фенове на Васко 😂  Той като че ли е най-известен явно и няма да спечели много нова аудитория, така си мисля де, ако беше с фенски вот май щеше да спечели предаването лол

# 718
Да, ама както много пъти обясняват Неделчо и Туджаров, често хората вътре губят реална преценка за ситуацията и си мислят, че поведението им ще изглежда много яко.
Прочетох един коментар, че трябвало да прекръстят предаването "Пишман стратези в замък".

# 719
Аха, Алекса да ми стане симпатична и тя "си показа рогата" (да я цитирам). Не, ти в никакъв случай не си расист, Али. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт