Общежития СУ

• 603
  • 5
  •   1
Отговори
Искам инфо от тези, които са на общежития към СУ, за да съм подготвена какво да очаквам.Има ли реновирани блокове или всичко е старо.Ако качите някоя снимка и инфо ще съм благодарна.

# 1
Ходила съм на гости само. Има ремонтирани - изглеждаха много добре - дано не са ги съсипали. Като прилична (но не луксозна, разбира се) хотелска стая. Към онзи момент тъкмо бяха приключили ремонта и ходих да помагам на колежката да отлепва защитното фолио на мебелите и на дограмата Simple Smile Това беше общежитие в близост до улицата на дискотеките.
ОБАЧЕЕЕ съм била и в нещо, което изобщо не беше пригодно за живот. Аз се разплаках, стана ми мъчно за колегите, които живееха там. Не искам да ти разказвам, защото ще се отчаеш, а вече може да са ги ремонтирали. Все пак ти представям информация от преди 6 години. Става дума за общежитията, които са зад ОМВ-то на завоя на "8-ми декември" Simple Smile
Пожелавам ти успех! Дано попаднеш на читаво място, за да се чувстваш добре! А и на читав съквартирант... Wink

# 2
А някой може ли да сподели към сегашния момент кои са хубавите блокове и кои " късата клечка"? Има ли вариант за смяна ако стаята е непригодна за живеене? И изобщо има ли вариант познати деца да бъдат настанени заедно?

# 3
  • Пловдив
Здравейте,  днес излезе информация за настаняването.  Дъщеря ми е в 18 блок. Ще съм благодарна, ако някой се включи с актуална информация и снимки.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 15:48 от Mamma

# 4
Здравейте,
Нашият младеж е настанен в блок 52Б на СУ.
Ще съм благодарна, ако някой може да сподели отзиви за състоянието му.

# 5
  • Монтана
Здравейте,моето момиче е в 51 блок на СУ,ще съм благодарна за мнения за него.

Общи условия

Активация на акаунт