ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 2

• 123
  • 9
  •   3
Отговори
  • София
BookBookBook 11 КЛАС 2024/2025 BookBookBook

САЙТЪТ на ДИДЕВА

BooksСПИСЪК на произведенията по БЕЛ за 12 КЛАС Books
Скрит текст:
Димчо Дебелянов, „Аз искам да те помня все така“
Христо Фотев, „Колко си хубава!“
Петя Дубарова, „Посвещение“
Елин Пелин, „Спасова могила“
Атанас Далчев, „Молитва“
Никола Вапцаров, „Вяра“
Елин Пелин, „Ветрената мелница“
Йордан Йовков, „Песента на колелетата“
Виктор Пасков, „Балада за Георг Хених“
Пейо Яворов, „Две души“

Pushpin  ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ Pushpin
Ваканции и неучебни дни МОН
Онлайн правописен речник
Правописен речник
Проверка правопис
Как се пише
Всичко по БЕЛ
За българския език
Тема за българския език
Тук решаваме задачи по математика
Идеи за домашна храна за ученик
Кутията за закуска (още идеи за храна за у-ще)
Здравословен обяд за ученика
Сайт за персонален стикер на детето

Pencil СТАРИТЕ ТЕМИ Pencil

Дванадесети клас: Тема 1

# 1
Благодаря за новата тема! Гласувах в анкетата Simple Smile

# 2
  • у дома с любимите си хора
И аз отправям благодарност за новата темичка.
magi_sveta, доколкото успях да се ориентирам от снимката на структурата на роклята видях , че има няколко цвята кафяво, златисти и сребърни елементи. Макар че то едно изглежда на малък отрязък, съвсем друго е да видиш цялостното излъчване на роклята. Костюм в кафяво със сигурност ще намерите, но трябва на място да търсите. Не съм съгласна, че Лазарини имат само стеснени крачоли, но пък не съм и виждала шалварести каквито някой по-назад показа. Виконте те също са добър избор, вижте и в Кардучи- имаха кафеви костюми. Имаше и една пловдивска фирма за костюми - но не си спомням името( нещо джойт ми се върти). Шиене също е вариант, но аз лично не бих си отваряла работа чак до такава степен, а и е важно кой го шие и какъв ще е крайния резултат, за да няма разочарование после.И си позволих да ти направя два варианта с папионка като вариант за аксесоар, дано не ми се разсърдиш.

# 3
  • София
Благодаря за новата тема, Кали!
Да им се сбъднат женията на младежите!

# 4
  • София
Кали, и аз благодаря за темата Flowers Hibiscus Да я изпълним с много хубави и вълнуващи емоции и нека да е спокойно и уютно в нея.
Скрит текст:
От наблюденията ми на Дванадесетокласната на набор 2004, 2005 и 2006, от около април до края на юли, темата става много трудна за четене. Пълни се с много новорегистрирани потребители, които или задават всевъзможни абсурдни въпроси или пък изтъкват постиженията си на децата, било то на ДЗИ или пък на КСК(не, че е лошо, но по начина по който се прави, не е много приятно) Да се надяваме, че тази година ще е изключение.

# 5
Кали, благодаря за новата тема.
По въпроса с отсъствията по семейни в края на срока, няма проблем при нас, четох и в Правилника, писах и на класната. Явно е до училище. Та моята девойка ще получи два дни ваканция бонус към неучебния понеделник.

# 6
  • София
Ой, Марти, дано не се случи и тук това, което пишеш. В седмокласната беше нещо подобно, дано не се повтори и сега. Но пък после се нормализираха нещата и си останахме обичайните потребители, които си вървим заедно от години.

aunt Ogg, както описваш, си мисля, че от едно и също място сме облекли младежите.
А се сещам за кой щанд е въпросът ти, даже там се спряхме първо. Много усмихнат беше продавачът, (на другия бряг - казвам го с най-добро чувство), възпитан и лъчезарен. Разгледахме какво предлагаха, но нямаха точния цвят риза и минахме нататък. За съжаление не си спомням фирмата.

# 7
  • София
Кали, благодарим за прекрасната агмосфера, която създаваш още с първия си пост!

# 8
Благодаря за новата тема!
Ние поръчахме рокля, сега ще търсим обувки.

# 9
Благодаря за темата и аз! Не сме все още на тема бал вкъщи. Усещам, че ще се купи нещо скъпо и компромисно в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт