🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 286 240
  • 6 792
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в петнадесетата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а три! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. По-късно към тях се присъедини и Васил Пенев и промени динамиката на романтичното предаване. Досега дамите разпределяха симпатиите си между Виктор Русинов и Мартин Николов, но сега балансът ще бъде променен. Изградените вече отношения и връзки ще бъдат поставени на проверка и изпитание, но ще се появи и нова възможност за още една красива любовна история.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

Васил, 29

Васил Пенев е третият Eрген. Живее и работи в София в сферата на търговията и рекламата.„Аз съм безнадежден романтик, но тази страна от мен трудно излиза наяве. Трябва да е някой специален човек, който по естествен път да я разкрие“, споделя за себе си.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.

Победителка на ВИКТОР

Любомира Христова - приема розата на Виктор на финала

Победителка на МАРТИН
Даниела Рупецова - предстои да видим окончателното решение за техните отношения

Финалистки на ВАСИЛ

Адриана Велчева

Росица Костова

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от Виктор

Николина Цветкова - отказала роза на Мартин

Габриела Петрова - не получава роза от Мартин

Пресиана Спасова - не получава роза на церемония

Яна Рашева - не получава роза на церемония

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на Мартин

Анна Колакова - не получава роза на церемония

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин, не получава роза на първата си церемония

Диана Кабакчиева - не получава роза на церемония

Анета Славова -  отказва роза на Мартин

Ива Костова -  не получава роза на церемония

Алекса Радкова - не получава роза на церемония

Ивет Иванова

Анна-Мария Граченова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Силвия Кирова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Мартина Петрова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Синтия Цицвидзе - не връчва роза на никой Ерген на специална церемония

Бранимира Петкова - не връчва роза на никой Ерген на специална церемония

Александра Колакова - не връчва роза на никой Ерген на специална церемония

Клаудия Тодорова - отхвърлена от Виктор на финала

Ферай Наджиб - не получава роза от Васил на последната му Церемония на розата

Косара Тончева - отказва роза на Васил на последната му Церемония на розата

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби
Васил - Овен

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - Близнаци
Йоана - Стрелец
Алекса - Телец
Анета - Близнаци

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Старите теми и анкети:
Скрит текст:
Тема 14, анкета: Прогнози за избора на Виктор / Интересът ви към предаването след Жълтата роза
Тема 13, анкета: Интересни ли са ви Даниела и Мартин / Одобрявате ли избора на Любомира да остане / Коя е най-влюбена съответно във Виктор и Васил
Тема 12, анкета: Как ще се развият отношенията на Мартин и Даниела в предаването / Одобрявате ли решението на Мартин да избере по-рано / Според вас редно ли е Виктор да целува всички / Коя според вас е най-подходяща за Васил?
Тема 11, анкета: Хареса ли ви "Последният ергенски запой" / Мнение за Наум / Кой Ерген бихте изгонили?
Тема 10, анкета: За кой Ерген бихте се борили / Допадат ли ви барманът и психологът
Тема 9, анкета: Допадна ли ви Анета / Кого подкрепяте в спора между Виктор и Васил / Фаворитки от сезони 1, 2 и 3
Тема 8, анкета: Мнението ви за основните участнички / Кои от останалите момичета искате да показват повече
Тема 7, анкета: Мнение за третия ерген / Харесва ли ви рядкото отпадане на участнички
Тема 6, анкета: Допадна ли ви Йоана / Вярвате ли, че Йоана казва истината за нея и Мартин / Кой формат на излъчване предпочитате / Кои от участничките намирате за най-подходящи за двамата ергени
Тема 5, анкета: Мнение за отхвърлените целувки / Интересен ли ви е сезонът / Следите ли подкасти за предаването
Тема 4, анкета: Изгонването на Елвира/ Най-неприятни участнички
Тема 3, анкета: Изгонването на Яна и Пресиана / Липсват ли ви игрите между момичетата / Смятате ли, че сезонът може да роди истинска любов
Тема 2, анкета: Харесва ли ви, че всяко момиче може да получи роза от всеки ерген / Връщането на Ива / Искрена ли беше Николина за причините за напускането си
Тема 1, анкета: Коя от одобрените участнички харесвате / Коя от неодобрените ви допадна / Кой ерген предпочитате
Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

# 1
  • София
Благодаря за новата тема!

1. Да, няма смисъл да насилват нещата
Това е само като избор от двата отговора.
Иначе знаете какво е моето мнение за сексуалната ориентация на режисьора и неговите актриси паравани. А ако бъркам, а аз много рядко бъркам, то тогава това е един несериозен дечко, който драпа и плаче да стане известен и нищо повече. Насран, но на екран.
Не случайно се е намърдал в Къщата на инфлуенсърите, само месец след края на Ергенът. Това трябва да ви казва всичко що за мъж е Виктор. Най-жалкия и нелеп ерген за 4 сезона на това шоу.

2. Да не и предложи пръстен.
Надявам се. Това е последното което остана да спаси Мартин от тотална излагация. Не ме интересува дали го играе или него го играят. За масовия, средностатистически зрител ще остане изиграния балък. Така че съдбата/Николов му поднесоха на тепсия спасителен пояс.

3. Няма да приеме пръстена.
То е очевидно, че двамата взаимно не могат да се понасят и са токсични един към друг.

4. Адриана
Все пак Адриана беше първата, която Васил извика на разговор при появата му и тя получи бялата роза.
Росица никога не е била в полезрението на нито един от ергените. И е на финал само защото Косара се отказа.

5. Адриана
Васил ако беше на 24 часова среща с Косара щеше да му се иска да се самоубие сигурно, камо ли да я избира.

# 2
Благодаря за новата тема..
Интересен епизод и хубава среща, някак естествена и приятна, приятна най-накрая и за зрителите. Наистина май най-хубавата досега. Голям зор видяхме с двете срещи на Виктор. Много интересно какво ще се случи утре, но се оказва, че типаж като Роси пасва на Васил. Имат си спортната треска и спокойствието, и химията. Адриана и Косара напрягат Васил, а той много си обича това лежерно състояние и Роси се вписва в него доста добре. Ще е готино да избере Роси, но не ми се вярва много...От друга страна, това ще  е много готин завършек на сезона. Може ли пък такъв финал да е причината за всичките подкасти с тема Росица и масовото оплюване..
Даниела и Мартин... всичко изглежда приключило.  Вече номерата на Даниела определно не предизвикват същото у Мартин и изобщо не минават. Писнало му е, чак е натоварващо за гледане, но сигурно ще изиграят нещо захаросано за финал,а може би и караниците са по сценарий,...но все пак отвъд сценария има досада, която се усеща.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 04:29 от friends

# 3
Благодаря за темата 🌺
Гледача на ръка беше майтап, нещата които им каза биха паснали на всеки.
Росица от кога е в Щатите, че толкова се е поамериканчила, същата лига като Алекс.

# 4
Благодаря за темата!

Най-попсле му се получи една целувка на Васил. Мислех , че не може да се целува, а то проблемът е бил с кой. С косара целувките бяха ужас, с Ади криндж, а пък с Роси изненадващо най-хубави.

Много късно ѝ даде шанс, имаше шанс да се получи нещо повече между тях, но вече е късно.

# 5
  • някъде другаде
Хареса ми срещата на Васил и Роси , но все пак мисля , че той ще избере Ади.
За кафето , Данка можеше да си вземе преди да тръгне , а не да я слушаме един час , че и се пие.

# 6
Благодаря за новата тема! Flowers Rose

1. Да, няма смисъл да насилват нещата
За сексуалната ориентация на Викито, не съм коментирала, защото на мен не би ми хрумнало, че не е хетеро, ако не го бяхте писали тук.
Безумно е да влиза в това реалити, ако не си пада по жени, та просто го слагам в графа странен.

2. Да не и предложи пръстен.
На там ми отиват нещата, да видим

3. Да го вземе
Все пак е скъп пръстен Grinning
Надявам да не се предложи изобщо

4. Росито
Изглежда ще е по-неясен този път финала, аз ще стискам палци на Роси.

5. Адриана
Щяха да са кошмарни 24 часа с Косара.

Много ми хареса срещата с Роси, добре че не си тръгна.

Много точно казано:
Сещам се за мизерните романтични 24 часа на Виктор и неговите кокошки и гледам Васил с Роси...ами една галактика разлика.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 08:12 от Одри ♡

# 7
  • USA
Разминаха се Васил и Росица.
Не знам поради каква причина той я игнорираше много дълго време. Мисля си,че е чул коментари за нея от неприятели и е прибързал с изводите.
Та,че Росица не е цвете китно,не е,но е много по-добра опция пред булита и мамини щерки с напомпано его до небесата.

Утре не очаквам да си легне с Ади,макар,че тя много ще му се натисне.

От всички целувки на Васьо, най-добре му се получаваше с Росица. Не знам дали от алкохола или просто си кликнаха.
Забелязах,че когато я прегръща,я гали с пръсти,не стои като статист,който я е прегърнал,защото са го накарали за сценката,а реално проявява нежност.
Утре специално това ще гледам, дали гали и Ади по същият начин.

# 8
Благодаря за новата тема🌸.
Няма да отговарям на въпросите така или иначе мачът е свирен…
Ще задам още един. Милото Роси валЕдираха ли я? СпиЧиален молебен проведох за нея😂
Дацето изглежда и се държи като долнопробна труженичка….дърта при това… верно е екзотична на неандерталец💀

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 07:25 от Labubu8

# 9
Мартин приложи love bombing като по учебник, сега мина на следващата фаза. На този човек всяка дума и всяка крачка са червени флагове. Хубавото е, че Данка не я виждам като типичната жертва, бързо ще го отсвири. Колкото тя беше досадна с кафето, той три пъти повече с натякването си, което, сигурна съм, ще трае дни наред. По-поносимо е Данка 2 часа да мрънка в колата, отколкото тоя една седмица да се цупи и дудне.

# 10
Марто обмисля дали не е по-добре да скочи от прозореца на ресторанта,  като лъхащата на бордей му заговори за живот заедно😂😂😂

# 11
Целувките с Роси наистина се получиха, аз се бях подготвила за страшен кринч, но явно сгреших.
Според мен наистина си изкараха много добре, не са един за друг със сигурност, но за мен ще има наистина някакво раздвоение при Васил, т.к. за мен той не харесва Адриана достатъчно и наистина вярвам , че силите може би се изравниха.
Колкото и да не ми се вярва, че го казвам, май ще има нещо интересно на финала.
Не изключвам Васил да си тръгне сам.
Започвам даже и да си мисля дали масовото оплюване на Роси не се дължи на факта, че тя е победителката .

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 08:07 от Evaeva7

# 12
  • София
Приятна беше срещата между Роси и Васил, но все пак според мен или ще направи като своя приятел Алек и ще си тръгне сам, но тук продукцията няма да се меси и ще може лично да им го каже или ще си даде шанс с Ади - така клонят нещата.

При Даниела и Мартин, не знам защо вярвам, че тя има някакви симпатии към него, но ако наистина си е постигнал целта, то.. със сигурност вече не му е интересна. Не вярвам след всички неща, които излезнаха - всичките сторита, двамата да имат нещо общо.

Благодаря за добре подредената тема.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 08:26 от Stoyanova.A

# 13
Алоха, хора, оцеляхме дотук!
Сега остава само да преживеем и досадно протяжния, тягостен край на сезона.
Гледах на запис, тоест с леко пропускане, и Росица, и Васил ми се губят малко в динамика. Но размислите му накрая ме убеждават, че участва от немай-къде в  спектакъла.  А Росица, горката се самонадъхва и отблъсква със самопредлагането -
-Залипсвахме си!/тече страст от всяка сричка/
- Да!/ кащяло, крещи поведението на Васил при посрещането/

И с дилемата си, коя от двете органично нежелани госпожици да избере продуцентската нужда, замества успешно Виктор.

Мартин и Даниела - свирен мач, хроника на една предизвестена несъвместима връзка, вече с елементи на психотерор над зрителя.
Двама души, на които 90% от разговорите са базирани на  личната нужда от надмогване в спора и на въпреки,  нулев опит за вникване на аргументите на отсрещния, камо ли емпатия и чисто човешка отстъпка в ситуациите, изнасилена работа...

Мартин ми е мега противен с наслагване, предвид цялото си творчество в и следформатно, и вече го гледам с насмешка и отвращение...
Подскача на татуираните си доматени колчета и се прави на оборотен с изтърканите лафове на дядо си, класа да видиш.
Интригант, клюкар, пияница и женкар.
Зад всичко това, за мен стои само  един слаб характер, липсва мъж.

# 14
  • софия
Честита ни последна тема! Кло, ⚘️
 Хора, много се забавлявах снощи. Роската, ако беше вкарвала по една  чаша вино вместо кафе всяка сутрин, щеше да е топ играча на сезона. Я, колко интересно става, като изплюе бастуна.
 Васята напредва с всяка изминала целувка. Почти успя да избегне скършването на врата и.
 Марти парти получи лицева пареза, когато Валидаца спомена: до края на живота ни да сме все така.
 Коги се представляваш, че си захранен със златна лъжичка, така се получава. Бодеш стридите с вилицата, забравяш да сложиш роклята над комбинизончиту. Искаш от най-скъпото, ку може и за вкъщи 5 бутилки (тя не пие, нале. Смятайте, ако пиеше) Гаранция, че е поискала да и завият в салфетка и остатъците от вечерята "за кученцето".
 Въобще, циркът беше пълен.

Общи условия

Активация на акаунт