🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 140 731
  • 3 009
  •   2
Отговори
🌹Добре дошли в първата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а две! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. Обединени от една обща цел, Виктор и Мартин ще изминат един вълнуващ път, в който ще могат да се подкрепят, да споделят мисли и да се съветват, да бъдат приятели, понякога и конкуренти в едно незабравимо пътешествие към истинската любов.

Виктор, 26, зодия Риби

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39, зодия Козирог

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН
Скрит текст:
Даниела Рупецова, зодия Стрелец

Диана Кабакчиева

Елвира Йорданова, зодия Рак

Адриана Велчева, зодия Везни

Николина Цветкова

Анна-Мария Граченова

Силвия Кирова

Габриела, зодия Близнаци

Ферай Наджиб

Мартина Петрова

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Славена Гайдарска

Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева, зодия Овен

Синтия Цицвидзе

Ивет Иванова, зодия Стрелец

Яна Рашева

Пресиана Спасова, зодия Везни

Любомира Христова, зодия Телец

Бранимира Петкова

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ

Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в скрит текст или в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 14:27 от Clouded

# 1
Clouded, благодаря за темата Flowers Rose
Записвам се и чакам с нетърпение сеира довечера - взела съм си семки и всичко останало необходимо Bowtie
Пожелавам ни забавен сезон и се надявам да е такъв.

# 2
  • софия
Юпииии, честита ни първа тема от многото този сезон!
 Кло, роза за теб и кутия бонбони по твой избор!🌹🌹🌹
 Чакам сеира с нетърпение, дано ми оправдаят очакванията за много криндж и излагация.😀

# 3
  • София
Clouded, първата роза е за теб! 🌹

Чакам с нетърпение епизода довечера!🤩

Едно се знае със сигурност- ще бъде по-различен сезон, най-малкото, защото са двама ергени.

# 4
Вече редовно пребиваваща съм, благодаря за темата! 🌹 Розите са на мода 😃

Валерия гледам накрая в предишната тема... Как може да казвате за това същество, че е красива? 🤔

# 5
Абе кой им прави снимките на ергенките. Много стеашни

# 6
Абе кой им прави снимките на ергенките. Много стеашни
Мисля, че са стопкадри от някакви визитки, които са им снимани. И също така си мисля, че само половината от тези (т.е. по една от всяка снимка) ще влязат, но ще видим.

# 7
  • София
Сега се чудя кой цвят роза да поднеса за темата.
Хайде червена да е! Flowers Rose

Не харесвам на външен вид и двамата ергени, а показаните до тук моми не запомних, но довечера ще повдигнем завесата.

# 8
Според мен нарочно показаха само крокозъбели, за да е по-скандално. Останалите участнички сигурно изглеждат добре или поне нормално. Поне някои от тях.

# 9
Дано да е така Laughing Ще разберем довечера. Чакам да видя въпросната Йоана.

# 10
Да не би някой да насилва тези жени да участват? Не са за съжаление. Явили са се на кастинг, подписали са договори. Явно за тях не е унизително. Smiley

# 11
Не се разминахме без някой да каже, че няма да гледа тази простотия. Ех.

Благодаря и аз за темата. 🌹

# 12
Благодаря, Кло! Прекрасно оформление.
Божке, хайде жените копаем дъното. Що щат такива зрители в тази тема не ми е и не ми е ясно. Може би да ни налеят малко разум 😁

# 13
Е, във всяка тема идват възмутени, казват, че няма да гледат, че предаването трябва да се забрани и после продължават да са в течение на всичко, от негледане, разбира се.

# 14
Благодаря за темата!
Красива е!
Марто, разбий ги! В теб ми е надеждата за голям цирк и сеири с крокодилите.

Общи условия

Активация на акаунт