🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 279
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 3 000
Вчера гледах филма Дух по Бтв синема и ми излезе реклама с кадри от ергена за днес от 20.00 ч. В програмата нищо не пише - някой да знае дали ще го дават днес?

# 3 001
  • Телиш/Плевен
Вчера гледах филма Дух по Бтв синема и ми излезе реклама с кадри от ергена за днес от 20.00 ч. В програмата нищо не пише - някой да знае дали ще го дават днес?
Да, довечера ще дават епизод.

# 3 002
Неделя, понеделник и вторник го излъчват.

# 3 003
Благодаря ви!
Мислех, че ще го дават само в понеделник и вторник, затова се учудих. Не бях разбрала за неделята. Жалко, защото ще се дублира с Капките, които също искам да гледам.

# 3 004
Епизодът тази неделя е извънреден, принципно си е само понеделник и вторник.

# 3 005
О, не съм знаела, мислех си, че и неделя винаги ще си има, понеже започна в неделя.

# 3 006
Обаче в новата тема ще пише, че го дават от неделя до вторник, защото нямам достатъчно символи, за да обясня всичките им схеми Grinning

# 3 007
О, не съм знаела, мислех си, че и неделя винаги ще си има, понеже започна в неделя.
Миналата неделя беше “нулевият” епизод от София, а тази неделя е специален, защото още някой щял да влиза в къщата. Иначе си е само 2 пъти в седмицата. Което е жалко - аз лично предпочитам по-кратички епизоди, но по-често. НО не се знае, ако имат достатъчно гледаемост и материал, може и да продължи в неделя - надявам се.

# 3 008

Общи условия

Активация на акаунт