🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 161 941
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 30
И на мен по видеата ми изглежда по-възрастен Мартин, иначе на снимки го докарват сигурно с филтри и фотошоп, та ми изглежда по друг начин - по-малко подпухнал със сигурност.

# 31
Даниела Рупецова ли е това? Сигурно сте го коментирали, но не успях да прочета 400 страници, опитах 🤣

Мартин сигурно само аз не съм го гледала къде се е подвизавал, за това ще ми бъде интересно.

Само се моля детето да е заспало до 21 часа.

# 32
  • Вестерос
И на мен по видеата ми изглежда по-възрастен Мартин, иначе на снимки го докарват сигурно с филтри и фотошоп, та ми изглежда по друг начин - по-малко подпухнал със сигурност.
Да, именно, ММ е една година по-голям от него и затова съм още по-учудена.

# 33
Тази дето се опитва да целуне и тя се дърпа Даниела ли е? Иначе Мартин наистина отблизо изглежда някак състарен.

# 34
Благодаря за темата!!!
Не разбирам защо се трие поста ми, че съм благодарила и нямам търпение да гледам довечера...като постовете на всички останали.
Даже не спамя с Валерия...
Както в миналата тема, надеждите ми са в Мартин да раздвижи шоуто и ергенките.

# 35
  • София
Момичета, влизам в темата, за да пия от извора. Оставам с впечатлението, че част от участниците са познати от други предавания. Професионалисти с други думи. Да видим как ще го играят този сезон тогава. Момичетата май и те си гонят интереса, но дано има тук-таме някоя с по-различни от инлуенсърство  нагласи.

# 36
В ИГ са качили видео от ергенската вила. Изглежда по-красива от тази за момите. 😀

# 37
Даниела Рупецова ли е това? Сигурно сте го коментирали, но не успях да прочета 400 страници, опитах 🤣
Тя, тя. Явно да напишеш книжка как трябва да си хванеш богат мъж, не е достатъчно, че наистина да си хванеш такъв. Ти да видиш. 😁

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 18:18 от Lilly_85

# 38
Благодаря за темата 🌺
Ако е вярно, че ергените са имали думата при подбора на скумрийките, ще е интересно какво са си надробили.

# 39
  • Варна

Мартин сигурно само аз не съм го гледала къде се е подвизавал, за това ще ми бъде интересно.

Само се моля детето да е заспало до 21 часа.

Дръж се,  сестро и аз това се моля, да заспи навреме. 🤣

Кло, благодаря ти от сърце за темата и от мен една роза за теб 🌹

Моля се да не гледам отвратителната Валерия, пък ако ще и най-добра приятелка. Амин 🙏

# 40
  • София
Благодаря за темата 🌺
Ако е вярно, че ергените са имали думата при подбора на скумрийките, ще е интересно какво са си надробили.
Ако в "магазина" е имало само скумрия и паламуд, няма как да изберат сьомга. Wink

# 41
Предвид, че показват момичетата по двойки и питат коя ще получи роза, предполагам са им показали 40 момичета, от които да изберат 20. Едва ли е повече от двойно.

# 42
Тя, тя. Явно да напишеш книжка как трябва да си хванеш богат мъж, не е достатъчно, че си хванеш такъв. Ти да видиш. 😁

По-скандалното е, че говориш как един мъж трябва да носи жената на ръце, без тя да си мърда пръста и накрая отиваш в Ергенът, да се бориш за мъж

# 43
Записвам се, че ей сега ще почне и ще изтърва одумването. :д

В тона на написаното от ladybb877 - вчера новата Елвира беше качила на стори клекнала жена с роза пред мъж и беше написала нещо от рода на “така изглеждате, като се молите на мъже”, та явно това ще е темата на сезона :д

# 44
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Clouded, прекрасно оформена тема, много се радвам, че ти поемаш щафетата от миналата година и ще си новата стопанка Flowers Rose и Champagne за теб.
Всички познати лица лека, полека се събират. Да ни е весела, забавна и положителна темата без лагери.
Аз вече съм наточила ноктенца и зъбки, ще пукам след малко и пуканките та съм готова за Ергенът 4.

Общи условия

Активация на акаунт